Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pro a proti: Zatykač na Netanjahua

Pro a proti: Zatykač na Netanjahua

23. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči nestojí o politika s vizí, protože každá vize vyžaduje oběti, vysvětluje podnikatel Dobrovský

Osobnost Plus: Voliči nestojí o politika s vizí, protože každá vize vyžaduje oběti, vysvětluje podnikatel Dobrovský

23. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramatik a dramaturg Milan Šotek: Není náhoda, že se teď v divadlech vyrojilo tolik Hamletů

Vizitka: Dramatik a dramaturg Milan Šotek: Není náhoda, že se teď v divadlech vyrojilo tolik Hamletů

23. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Hvězdní hosté a největší lákadla

Mozaika: Hvězdní hosté a největší lákadla

23. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: Každý chlup v obřím detailu. Na Pardubicku přistáli Megabrouci

Máme hosty: Každý chlup v obřím detailu. Na Pardubicku přistáli Megabrouci

23. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog: Riziko zásahu bleskem je malé. Proč to ale pokoušet? Nejhorší je schovat se pod strom

Jak to vidí...: Meteorolog: Riziko zásahu bleskem je malé. Proč to ale pokoušet? Nejhorší je schovat se pod strom

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Hovory: Žiju knihou, kterou překládám, některé ve mně zůstanou, svěřuje se překladatelka z italštiny

Hovory: Žiju knihou, kterou překládám, některé ve mně zůstanou, svěřuje se překladatelka z italštiny

23. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zapomenutý puč: Nezlomná hrdinka Skálová

Vinohradská 12: Zapomenutý puč: Nezlomná hrdinka Skálová

23. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Host ve středu: Horácké divadlo hraje v závěru své 84. sezony v jihlavské zoo

Host ve středu: Horácké divadlo hraje v závěru své 84. sezony v jihlavské zoo

22. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka Týna Svěcená a sportovní komentátor Petr Svěcený v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka Týna Svěcená a sportovní komentátor Petr Svěcený v Klubu Rádia Junior

22. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Vepřín zmizel a na místě koncentračního tábora v Letech už je památník. První sezona bude zkušební

Přímá řeč: Vepřín zmizel a na místě koncentračního tábora v Letech už je památník. První sezona bude zkušební

22. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Téměř polovina lidí v produktivním věku u nás trpí vysokým krevním tlakem

Co vás zajímá: Téměř polovina lidí v produktivním věku u nás trpí vysokým krevním tlakem

22. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Prezident ČLK: Vláda svůj závazek neplní. Ohledně zákona o odměňování lékařů jsme pořád na začátku

Dvacet minut Radiožurnálu: Prezident ČLK: Vláda svůj závazek neplní. Ohledně zákona o odměňování lékařů jsme pořád na začátku

22. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Akcent: Ivetu Bartošovou přenechali hudební publicisté lifestylovým rubrikám a bulváru, říká Pavel Klusák

Akcent: Ivetu Bartošovou přenechali hudební publicisté lifestylovým rubrikám a bulváru, říká Pavel Klusák

22. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

22. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Podhoubí: Fungi, Demigods Who Reach for the Stars. A Talk With Peter McCoy at the AFO 59 in Olomouc

Podhoubí: Fungi, Demigods Who Reach for the Stars. A Talk With Peter McCoy at the AFO 59 in Olomouc

22. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Případy týrání zvířat v Olomouckém kraji nejsou ojedinělé. Co dělat při podezření?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Případy týrání zvířat v Olomouckém kraji nejsou ojedinělé. Co dělat při podezření?

22. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Podhoubí: Houby jsou polobozi, co sahají po hvězdách. Živé Podhoubí s radikálním mykologem Peterem McCoyem

Podhoubí: Houby jsou polobozi, co sahají po hvězdách. Živé Podhoubí s radikálním mykologem Peterem McCoyem

22. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

22. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Stavebnice Merkur nechyběla ani ve školách. Vzniklo z ní i město, které rostlo 30 let

Klub Rádia Junior: Stavebnice Merkur nechyběla ani ve školách. Vzniklo z ní i město, které rostlo 30 let

22. 5. 2024

43 min

Obrázek epizody Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

22. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

22. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Severní vítr na Světě knihy s Michalem Švecem

Mozaika: Severní vítr na Světě knihy s Michalem Švecem

22. 5. 2024

5 min