Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 26. 5. 2024

Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 26. 5. 2024

26. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Úspěch Zelené dohody? Záleží na národních politicích, máme podíl na rozhodování, říká expert Braun

Leonardo Plus: Úspěch Zelené dohody? Záleží na národních politicích, máme podíl na rozhodování, říká expert Braun

26. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

26. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Je ranní protažení na posteli cvičení? Jak bude probíhat Všesokolský slet? Prozradí starosta Sokola

Jak to vidí...: Je ranní protažení na posteli cvičení? Jak bude probíhat Všesokolský slet? Prozradí starosta Sokola

26. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celou debatu Vertikály o vztahu mezi sportem a vírou

Vertikála: Poslechněte si celou debatu Vertikály o vztahu mezi sportem a vírou

26. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály o novinkách ze světa náboženství

Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály o novinkách ze světa náboženství

26. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Pot: „Jsem mega single!“ Básnířka Michaela Fenkl porovnává sex s muži, se ženami a utíká ke k-dramatům

Pot: „Jsem mega single!“ Básnířka Michaela Fenkl porovnává sex s muži, se ženami a utíká ke k-dramatům

25. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Jihočeši: Naplnil krosnu knížkami a vyrazil na vlak. Tak Ivo Stehlík rozvážel své první dřevorubecké pohádky

Jihočeši: Naplnil krosnu knížkami a vyrazil na vlak. Tak Ivo Stehlík rozvážel své první dřevorubecké pohádky

25. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vedoucí azylu Hafanof Niki Marková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Vedoucí azylu Hafanof Niki Marková v Klubu Rádia Junior

25. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

Host Radiožurnálu: Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

25. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

Středočeská setkání: Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

25. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

25. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

25. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Hovory: Jediný člověk, kterého dokážu skutečně změnit, jsem já sám, říká kněz Marek Orko Vácha

Hovory: Jediný člověk, kterého dokážu skutečně změnit, jsem já sám, říká kněz Marek Orko Vácha

24. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Když budou lidé déle pracovat, měli by také o něco déle pobírat důchod, myslí si demograf Fiala

Dvacet minut Radiožurnálu: Když budou lidé déle pracovat, měli by také o něco déle pobírat důchod, myslí si demograf Fiala

24. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ilustrátorka, cestovatelka a hikerka Marie Šnajdrová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ilustrátorka, cestovatelka a hikerka Marie Šnajdrová v Klubu Rádia Junior

24. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Dopolední host: Pivovar, rybářské muzeum, klášter. To jsou podle odborníka zatím málo známé skvosty jižních Čech

Dopolední host: Pivovar, rybářské muzeum, klášter. To jsou podle odborníka zatím málo známé skvosty jižních Čech

24. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: němečtí autoři na Světu knihy, Anatomie lovesongu, kauza Iveta Bartošová, nový cirkus

Akcent: Výběr týdne: němečtí autoři na Světu knihy, Anatomie lovesongu, kauza Iveta Bartošová, nový cirkus

24. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jarní knižní novinky cílí na cestovatele, pomůžou naplánovat dovolenou na kole i v karavanu

Dobré dopoledne: Jarní knižní novinky cílí na cestovatele, pomůžou naplánovat dovolenou na kole i v karavanu

24. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Mozaika: Pojďme si rozumět aspoň tak dobře, jako jazykové modely rozumějí nám, nabádá René Levínský

Mozaika: Pojďme si rozumět aspoň tak dobře, jako jazykové modely rozumějí nám, nabádá René Levínský

24. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Programové tipy na víkend

Mozaika: Programové tipy na víkend

24. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Suché a podrážděné oči? Mrkejte, dívejte se do zeleně a nevztekejte se

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Suché a podrážděné oči? Mrkejte, dívejte se do zeleně a nevztekejte se

24. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Cígler: Praha má skvělé plány, které se složitě prosazují. Všichni rozhodují o všem a nikdo o ničem

Interview Plus: Cígler: Praha má skvělé plány, které se složitě prosazují. Všichni rozhodují o všem a nikdo o ničem

24. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetanovo Tajemství opět na prknech Národního divadla. V opeře zazáří i Adam Plachetka

Mozaika: Smetanovo Tajemství opět na prknech Národního divadla. V opeře zazáří i Adam Plachetka

24. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Humor v jeho textech rozhodně je,“ hodnotí Judita Matyášová, autorka knihy S Kafkou na cestách

Blízká setkání: „Humor v jeho textech rozhodně je,“ hodnotí Judita Matyášová, autorka knihy S Kafkou na cestách

24. 5. 2024

33 min