Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický hokej má svou bibli. Váží 4 kila a vešlo se do ní 1000 fotek

Máme hosty: Pardubický hokej má svou bibli. Váží 4 kila a vešlo se do ní 1000 fotek

29. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Důchodová reforma se provádí tím nejprimitivnějším způsobem. Člověk je vynechán

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Důchodová reforma se provádí tím nejprimitivnějším způsobem. Člověk je vynechán

29. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V ateliéru sochaře, designéra a muzikanta Michala Cimaly

Mozaika: Pracovna: V ateliéru sochaře, designéra a muzikanta Michala Cimaly

29. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kutnohorská sekta: nové detaily

Vinohradská 12: Kutnohorská sekta: nové detaily

29. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Výplata v eurech?

Pro a proti: Výplata v eurech?

28. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: David Černý: Spitfire s křídly? K vojenské historii mám blízko, je to má srdeční záležitost

Hovory: David Černý: Spitfire s křídly? K vojenské historii mám blízko, je to má srdeční záležitost

28. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: O zámek ve Vimperku na Šumavě začal pečovat nový kastelán. Chce víc pracovat s poklady z depozitářů

Dopolední host: O zámek ve Vimperku na Šumavě začal pečovat nový kastelán. Chce víc pracovat s poklady z depozitářů

28. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Projekty využívání evropských fondů vznikají shora i zdola. Účelnost dotací není jen o penězích

Speciál Radiožurnálu: Projekty využívání evropských fondů vznikají shora i zdola. Účelnost dotací není jen o penězích

28. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody K věci: Petr Soukup hostem Tomáše Pancíře

K věci: Petr Soukup hostem Tomáše Pancíře

28. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Víno je kulturní nápoj pro kulturní lidi, udělá atmosféru, usmívá se vinař a someliér Karel Tomášek

Radioporadna: Víno je kulturní nápoj pro kulturní lidi, udělá atmosféru, usmívá se vinař a someliér Karel Tomášek

28. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Akcent: Učitelky si v Divadle Minor objednávají témata inscenací a pláčou. To je ocenění, říká budoucí šéf

Akcent: Učitelky si v Divadle Minor objednávají témata inscenací a pláčou. To je ocenění, říká budoucí šéf

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Muzikál mě chytil, jsem ráda, když nejsem na jevišti sama, říká Jitka Boho o účinkování v Troje

Alex a host: Muzikál mě chytil, jsem ráda, když nejsem na jevišti sama, říká Jitka Boho o účinkování v Troje

28. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Najít neznámé tváře je v době sociálních sítí čím dál těžší, říkají pořadatelé festivalu Zámostí

Dobré dopoledne: Najít neznámé tváře je v době sociálních sítí čím dál těžší, říkají pořadatelé festivalu Zámostí

28. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

28. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Strojvůdce Hynek Posselt: Máme u nás krásné ježdění, každá trať má něco. Jen jeden úsek nemám rád

Host ve studiu: Strojvůdce Hynek Posselt: Máme u nás krásné ježdění, každá trať má něco. Jen jeden úsek nemám rád

28. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

28. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zkuste si vypěstovat melouny. Změna klimatu teplomilným rostlinám přeje

Radioporadna: Zkuste si vypěstovat melouny. Změna klimatu teplomilným rostlinám přeje

28. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mám pocit, že jsem dělal jen to, co se mi líbilo, říká držitel ceny Primus inter pares Ivan Škaloud

Host ve studiu: Mám pocit, že jsem dělal jen to, co se mi líbilo, říká držitel ceny Primus inter pares Ivan Škaloud

28. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Žil jsem ve strachu a vše tajil, protože jsem nechtěl žalovat, popisuje Piškula zkušenost s šikanou

Interview Plus: Žil jsem ve strachu a vše tajil, protože jsem nechtěl žalovat, popisuje Piškula zkušenost s šikanou

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zkus cestu s Dagmar: Máme housenku v duši a naším úkolem je dát jí křídla a vzlétnout jako motýl

Host ve studiu: Zkus cestu s Dagmar: Máme housenku v duši a naším úkolem je dát jí křídla a vzlétnout jako motýl

28. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Slovensko je extrémní předobraz dění v Česku. Tak o dva tři roky, tvrdí novinář Pečinka

Osobnost Plus: Slovensko je extrémní předobraz dění v Česku. Tak o dva tři roky, tvrdí novinář Pečinka

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody On Air: Většinu hrůz jsme ani nezveřejnili. Reportéři Štorkán a Kubant o práci na kauze o kutnohorské sektě

On Air: Většinu hrůz jsme ani nezveřejnili. Reportéři Štorkán a Kubant o práci na kauze o kutnohorské sektě

28. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

28. 5. 2024

2 min