Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Korda: Vše se zdokonaluje, pokrok bude určitě dál pokračovat. Až mi z toho mrazí v zádech

Radioporadna: MUDr. Korda: Vše se zdokonaluje, pokrok bude určitě dál pokračovat. Až mi z toho mrazí v zádech

30. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Hirt o Giru: Povedlo se všechno, osmé místo byl příjemný bonus. Pogačar je odstřelený od všech

Kilometry Jiřího Ježka: Hirt o Giru: Povedlo se všechno, osmé místo byl příjemný bonus. Pogačar je odstřelený od všech

30. 5. 2024

51 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Sabina Laurinová hrála divadlo s ortézou. „Klobouk dolů před každým handicapovaným člověkem“

Blízká setkání: Sabina Laurinová hrála divadlo s ortézou. „Klobouk dolů před každým handicapovaným člověkem“

30. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Když nás nazvou komedianty, jsme hrdí.“ Loutkářům Anně a Rosťovi Novákovým dává kočování svobodu

Host Lucie Výborné: „Když nás nazvou komedianty, jsme hrdí.“ Loutkářům Anně a Rosťovi Novákovým dává kočování svobodu

30. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Boj o důchodovou reformu

Pro a proti: Boj o důchodovou reformu

30. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tomáš Němeček, právník a novinář

Interview Plus: Tomáš Němeček, právník a novinář

30. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Motá drátky a vsazuje kameny. Šperkařka na Rabouni tvoří šperky s nápadem

Radioporadna: Motá drátky a vsazuje kameny. Šperkařka na Rabouni tvoří šperky s nápadem

30. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Máme hosty: Letohrad pro Tchaj-wan. Mezinárodní hudební festival odšpuntují Asiati

Máme hosty: Letohrad pro Tchaj-wan. Mezinárodní hudební festival odšpuntují Asiati

30. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stanislav Balík, politolog, děkan a profesor Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně

Osobnost Plus: Stanislav Balík, politolog, děkan a profesor Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně

30. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: I při hře na housle je možné zpívat, chce to jenom natrénovat, říká hudebnice Pavlína Pulicarová

Host ve středu: I při hře na housle je možné zpívat, chce to jenom natrénovat, říká hudebnice Pavlína Pulicarová

30. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Hladký: Jeli jsme na vlně a užívali si každý zápas. Udělám maximum, abych si Premier League zachytal

První dotek Zdeňka Folprechta: Hladký: Jeli jsme na vlně a užívali si každý zápas. Udělám maximum, abych si Premier League zachytal

30. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na kopyta domestikovaných koní podkovy patří

Hobby magazín: Na kopyta domestikovaných koní podkovy patří

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Oceány zelenají a jsou zdecimované. Dáme-li jim šanci, ekosystém se vzpamatuje

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Oceány zelenají a jsou zdecimované. Dáme-li jim šanci, ekosystém se vzpamatuje

30. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tanky v Rafahu, pozdvižení v Haagu

Vinohradská 12: Tanky v Rafahu, pozdvižení v Haagu

30. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Toleruje český fotbal rasisty?

Pro a proti: Toleruje český fotbal rasisty?

29. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: V ledové době covidové jsem to dělal lidem hezčí, říká fotograf Veselý

Hovory: V ledové době covidové jsem to dělal lidem hezčí, říká fotograf Veselý

29. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Influencerky Kristýna a Denisa Škodovy v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Influencerky Kristýna a Denisa Škodovy v Klubu Rádia Junior

29. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Buchty: Skoky na lyžích popírají fyziku i touhu být v bezpečí

Buchty: Skoky na lyžích popírají fyziku i touhu být v bezpečí

29. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Lékařská poradna

Co vás zajímá: Lékařská poradna

29. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Malířka Léna Brauner: Pyžámka já mám ráda

Brambora s vejcem: Malířka Léna Brauner: Pyžámka já mám ráda

29. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Řada věcí kolem digitalizace stavebního řízení jsou dezinformace. Přechod bude plynulý, věří Bartoš

Dvacet minut Radiožurnálu: Řada věcí kolem digitalizace stavebního řízení jsou dezinformace. Přechod bude plynulý, věří Bartoš

29. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Nikdy s ostatními rodiči neřešte šikanu na vlastní pěst, varuje školní poradkyně

Houpačky: Nikdy s ostatními rodiči neřešte šikanu na vlastní pěst, varuje školní poradkyně

29. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mediace soudních sporů = Hledání řešení problému s nejmenší bolestivostí pro obě strany

Radioporadna: Mediace soudních sporů = Hledání řešení problému s nejmenší bolestivostí pro obě strany

29. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Bourání: Dešťové zahrady a stromy, které nejsou fejk. S krajinářskou architektkou o její práci v Kanadě

Bourání: Dešťové zahrady a stromy, které nejsou fejk. S krajinářskou architektkou o její práci v Kanadě

29. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Senioři ve Frenštátě mají k dispozici bezplatnou počítačovou poradnu

Odpolední interview: Senioři ve Frenštátě mají k dispozici bezplatnou počítačovou poradnu

29. 5. 2024

10 min