Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Princip PPP u nenásilné komunikace s dětmi: Pocit, Potřeba a Přání. Rady zkušené psychoterapeutky

Radioporadna: Princip PPP u nenásilné komunikace s dětmi: Pocit, Potřeba a Přání. Rady zkušené psychoterapeutky

19. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Balanc: Ženská sexualita je stále pole pro objevování. Omezují ji stereotypy, tlak na výkon a biologie

Balanc: Ženská sexualita je stále pole pro objevování. Omezují ji stereotypy, tlak na výkon a biologie

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

19. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Medaile z olympiády? Děláme pro to vše, ale to i další páry, říká veslař Miroslav Vraštil

Větrník - Host ve studiu: Medaile z olympiády? Děláme pro to vše, ale to i další páry, říká veslař Miroslav Vraštil

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

19. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Jímá mě závrať, točí se mi hlava

S Arenbergerem nejen o medicíně: Jímá mě závrať, točí se mi hlava

19. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Cla na čínská elektroauta

Pro a proti: Cla na čínská elektroauta

19. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubice v Evropě. Zrcadlo umění chce sjednocovat

Máme hosty: Pardubice v Evropě. Zrcadlo umění chce sjednocovat

19. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ukrajinistka: Ani 10 let po Krymu a dvou letech války jsme nepostoupili od prohlášení k činům

Jak to vidí...: Ukrajinistka: Ani 10 let po Krymu a dvou letech války jsme nepostoupili od prohlášení k činům

19. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ondřej Zmeškal z Vysočiny jako první nevidomý sportovec dokončil Tour de France

Dobré dopoledne: Ondřej Zmeškal z Vysočiny jako první nevidomý sportovec dokončil Tour de France

19. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Přitvrdí Netanjahu v Gaze?

Vinohradská 12: Přitvrdí Netanjahu v Gaze?

19. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Proč se bojíme větru?

Pro a proti: Proč se bojíme větru?

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Hovory: Divadelník Drábek: Dnešek je přecpaný ezopitomci a samozvanými kouči. Jde jim jen o peníze

Hovory: Divadelník Drábek: Dnešek je přecpaný ezopitomci a samozvanými kouči. Jde jim jen o peníze

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Náčelnice Sokola Vršovice Dagmar Fischerová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Náčelnice Sokola Vršovice Dagmar Fischerová v Klubu Rádia Junior

18. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody K věci: Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

K věci: Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

18. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Škůdci a choroby na zahradě

Co vás zajímá: Škůdci a choroby na zahradě

18. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

18. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem si jist, že myslivců kvůli vládní novele neubyde. Je to účelová lež, tvrdí ministr Výborný

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem si jist, že myslivců kvůli vládní novele neubyde. Je to účelová lež, tvrdí ministr Výborný

18. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mezi dietou a anorexií je tenká hranice, varuje blogerka, která skončila v nemocnici

Klub Rádia Junior: Mezi dietou a anorexií je tenká hranice, varuje blogerka, která skončila v nemocnici

18. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pokud se chystáte v létě na dovolenou, je důležité mít cestovní pojištění! Štěstí přeje připraveným

Radioporadna: Pokud se chystáte v létě na dovolenou, je důležité mít cestovní pojištění! Štěstí přeje připraveným

18. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Kdyby znal Fleming Morávka, napsal by Bonda podle něho, říká podplukovník Pavel Černý

Alex a host: Kdyby znal Fleming Morávka, napsal by Bonda podle něho, říká podplukovník Pavel Černý

18. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nebe pro handicapované! Při charitativní akci na hradeckém letišti sveze lidi vládní armádní Airbus

Host ve studiu: Nebe pro handicapované! Při charitativní akci na hradeckém letišti sveze lidi vládní armádní Airbus

18. 6. 2024

9 min