Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host ve studiu: Andrea Šulcová & Allison Wheeler: to je svobodná česko-kalifornská muzika bez jakýchkoliv předsudků

Host ve studiu: Andrea Šulcová & Allison Wheeler: to je svobodná česko-kalifornská muzika bez jakýchkoliv předsudků

27. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Díky emisním povolenkám teplárny rychle přecházejí na nízkoemisní zdroje, pochvaluje si Hladík

Interview Plus: Díky emisním povolenkám teplárny rychle přecházejí na nízkoemisní zdroje, pochvaluje si Hladík

27. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Nesmíme brát jako fakt, že Rusko je neporazitelná a věčná země

Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Nesmíme brát jako fakt, že Rusko je neporazitelná a věčná země

27. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Panenka: Ve fotbale hledám kreativní hráče, bohužel jich ubývá. Horváth hrál podle mého gusta

Desítka Pavla Horvátha: Panenka: Ve fotbale hledám kreativní hráče, bohužel jich ubývá. Horváth hrál podle mého gusta

27. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

27. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom: O zvýšení platu se stále bojíme říct, i když nám podmínky nahrávají. Je to kulturní fenomén

Jak to vidí...: Ekonom: O zvýšení platu se stále bojíme říct, i když nám podmínky nahrávají. Je to kulturní fenomén

27. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Endofytické houby pomáhají rostlinám prospívat i v zasolené půdě. Vděčí za to buněčné pumpě

Magazín Experiment: Endofytické houby pomáhají rostlinám prospívat i v zasolené půdě. Vděčí za to buněčné pumpě

27. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Assange je na svobodě

Vinohradská 12: Assange je na svobodě

27. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Bioetik a kněz Orko Vácha: Genovou terapii pro Martínka jsme nezakázali, vůbec jsme o ní nejednali

Hovory: Bioetik a kněz Orko Vácha: Genovou terapii pro Martínka jsme nezakázali, vůbec jsme o ní nejednali

26. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rakušan: Vyšetřovací komise ke střelbě na fakultě může mít smysl. Obávám se ale politikaření

Dvacet minut Radiožurnálu: Rakušan: Vyšetřovací komise ke střelbě na fakultě může mít smysl. Obávám se ale politikaření

26. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka Eliška Kavková alias Just Ellie v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka Eliška Kavková alias Just Ellie v Klubu Rádia Junior

26. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Akcent: Status umělce je snílkovství, říká poslanec. Spolupracujme mezi resorty, říká šéf kulturní federace

Akcent: Status umělce je snílkovství, říká poslanec. Spolupracujme mezi resorty, říká šéf kulturní federace

26. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

26. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

26. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

26. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Host ve středu: Jihlava hledá rovnováhu, modré zóny by podle radního Bekeho měly usnadnit život všem

Host ve středu: Jihlava hledá rovnováhu, modré zóny by podle radního Bekeho měly usnadnit život všem

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč syndrom zlomeného srdce, čili stresová kardiomyopatie, ohrožuje více ženy? Zeptali jsme se!

Radioporadna: Proč syndrom zlomeného srdce, čili stresová kardiomyopatie, ohrožuje více ženy? Zeptali jsme se!

26. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Zanechte bud, prosťáčkové srdce dobrého! Sbor Rosanka začíná zkoušet program Tisíc hlasů adventu

Mozaika: Zanechte bud, prosťáčkové srdce dobrého! Sbor Rosanka začíná zkoušet program Tisíc hlasů adventu

26. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Moje babička ředitelovala konkurenční městské knihovně, usmívá se ředitelka hradecké „Vědárny“

Host ve studiu: Moje babička ředitelovala konkurenční městské knihovně, usmívá se ředitelka hradecké „Vědárny“

26. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Dialog s tátou ve filmu Dva lidi v zoo jsme oba protrpěli, prozrazuje Kateřina Macháčková

Alex a host: Dialog s tátou ve filmu Dva lidi v zoo jsme oba protrpěli, prozrazuje Kateřina Macháčková

26. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Lit: Nebylo knih o dospívání už moc? Poslední léto je drzá teenage zpověď, která by ale neměla zapadnout

Lit: Nebylo knih o dospívání už moc? Poslední léto je drzá teenage zpověď, která by ale neměla zapadnout

26. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S hudebním autobusem objíždí školy. „Hlavně překonat strach,“ motivuje kapela Doctor Victor

Host Lucie Výborné: S hudebním autobusem objíždí školy. „Hlavně překonat strach,“ motivuje kapela Doctor Victor

26. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Se satelitem velikosti nápojové plechovky vyhráli studenti Gymnázia v Dobrušce soutěž CanSat 2024

Host ve studiu: Se satelitem velikosti nápojové plechovky vyhráli studenti Gymnázia v Dobrušce soutěž CanSat 2024

26. 6. 2024

11 min