Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Byl fascinující, noty psal jak dopis, vzpomíná Zdeněk Zelenka na skladatele Jiřího Svobodu

Alex a host: Byl fascinující, noty psal jak dopis, vzpomíná Zdeněk Zelenka na skladatele Jiřího Svobodu

8. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chráníme se před agresivním sluníčkem! Pro děti do tří let platí zásada 3K: klobouk, košilka a krém

Radioporadna: Chráníme se před agresivním sluníčkem! Pro děti do tří let platí zásada 3K: klobouk, košilka a krém

8. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

8. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: Brigády, kvalita vody, muzeum másla, potápění i stoleté loutky

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: Brigády, kvalita vody, muzeum másla, potápění i stoleté loutky

8. 7. 2024

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

Blízká setkání: Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

8. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Lákají na známé tváře a slibují rychlé zbohatnutí. Jak vznikají podvodná deepfake videa?

Antivirus: Lákají na známé tváře a slibují rychlé zbohatnutí. Jak vznikají podvodná deepfake videa?

8. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody Čelisti: Krvavé minerální substance. Čelisti znají nejlepší filmový matroš z Varů

Čelisti: Krvavé minerální substance. Čelisti znají nejlepší filmový matroš z Varů

8. 7. 2024

1 hod

Obrázek epizody Interview Plus: V Kremlu se Orbánův příjezd slavil, varuje Jourová

Interview Plus: V Kremlu se Orbánův příjezd slavil, varuje Jourová

8. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

8. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč čeští zpěváci zatím nejsou světovými? Možné vysvětlení má pěvkyně Táňa Wajs

Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč čeští zpěváci zatím nejsou světovými? Možné vysvětlení má pěvkyně Táňa Wajs

8. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

8. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Biden odstoupit? „Straší mě sestup jeho sil,“ přiznává amerikanista

Pro a proti: Má Biden odstoupit? „Straší mě sestup jeho sil,“ přiznává amerikanista

8. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Landovský: Rutte bude v čele NATO hromosvodem

Bruselské chlebíčky: Landovský: Rutte bude v čele NATO hromosvodem

8. 7. 2024

42 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Migréna není jen bolest hlavy, je to celý soubor příznaků. Představíme její novinkovou léčbu gepanty

Moci bez nemoci: Migréna není jen bolest hlavy, je to celý soubor příznaků. Představíme její novinkovou léčbu gepanty

7. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pohádkář a přírodovědec Václav Chaloupek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Pohádkář a přírodovědec Václav Chaloupek v Klubu Rádia Junior

6. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jeho předkové po generace udržovali provaznické řemeslo, on se stal učitelem. Doba se změnila, říká

Jihočeši: Jeho předkové po generace udržovali provaznické řemeslo, on se stal učitelem. Doba se změnila, říká

6. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Při natáčení vidím jen mlhu a obrysy. Půlku štábu tak vůbec neznám, směje se Josefína Prachařová

Host Radiožurnálu: Při natáčení vidím jen mlhu a obrysy. Půlku štábu tak vůbec neznám, směje se Josefína Prachařová

6. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Baví mě prožít s lidmi část jejich života. Fotka je až na druhém místě, říká fotograf Michael Hanke

Středočeská setkání: Baví mě prožít s lidmi část jejich života. Fotka je až na druhém místě, říká fotograf Michael Hanke

6. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Starparáda: Zpívají o umělé inteligenci i lásce. Skupina Pilot vydala nové album se zvláštním názvem

Starparáda: Zpívají o umělé inteligenci i lásce. Skupina Pilot vydala nové album se zvláštním názvem

6. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: A vítězem se stává... mě zastihlo v kuchyni. Zrovna jsem vařila chřest, usmívá se Eliška Křenková

Host Radiožurnálu: A vítězem se stává... mě zastihlo v kuchyni. Zrovna jsem vařila chřest, usmívá se Eliška Křenková

6. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: O bazén se před dovolenou dobře postarejte. Co dělat, když voda přesto zezelená a zapáchá?

Hobby magazín: O bazén se před dovolenou dobře postarejte. Co dělat, když voda přesto zezelená a zapáchá?

6. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Nenašel jsem na něm blud nebo kacířství, psal inkvizitor Mikuláš o Janu Husovi. Byl opravdu kacířem?

Jak to bylo doopravdy: Nenašel jsem na něm blud nebo kacířství, psal inkvizitor Mikuláš o Janu Husovi. Byl opravdu kacířem?

6. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Producent sdružení Loutky v nemocnici Jakub Matějka v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Producent sdružení Loutky v nemocnici Jakub Matějka v Klubu Rádia Junior

5. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rekvizity z druhé ruky, refill láhve... Točit film zeleně je naše služba společnosti, říká Ondříček

Host Radiožurnálu: Rekvizity z druhé ruky, refill láhve... Točit film zeleně je naše služba společnosti, říká Ondříček

5. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Quest: Datadisk Shadow of the Erdtree pro Elden Ring přiostřil. Obsahu má dost na samostatnou hru

Quest: Datadisk Shadow of the Erdtree pro Elden Ring přiostřil. Obsahu má dost na samostatnou hru

5. 7. 2024

59 min