Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth hodnotí Euro: Zasloužený španělský triumf a výjimečnost mladíka Yamala

Desítka Pavla Horvátha: Horváth hodnotí Euro: Zasloužený španělský triumf a výjimečnost mladíka Yamala

15. 7. 2024

54 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Moláček: Kolem Patriotů pro Evropu je na místě hygienický koridor

Osobnost Plus: Moláček: Kolem Patriotů pro Evropu je na místě hygienický koridor

15. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Olympijskou atmosféru zažije badmintonistka z Klimkovic Tereza Švábíková

Host Českého rozhlasu Ostrava: Olympijskou atmosféru zažije badmintonistka z Klimkovic Tereza Švábíková

15. 7. 2024

5 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Policejní pes Umpalumpa zvládá mnoho disciplín. Vede si skvěle, chválí ho jeho majitel Tomáš Ministr

Větrník - Host ve studiu: Policejní pes Umpalumpa zvládá mnoho disciplín. Vede si skvěle, chválí ho jeho majitel Tomáš Ministr

15. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jednou bych chtěl vyhrát Tour de France, říká dvanáctiletý cyklista s východočeskými kořeny

Máme hosty: Jednou bych chtěl vyhrát Tour de France, říká dvanáctiletý cyklista s východočeskými kořeny

15. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: „Ukradli mi volby, a ještě mě chtěli zabít.“ Trump vyostří svoji mobilizační kampaň

Jak to vidí...: Politoložka: „Ukradli mi volby, a ještě mě chtěli zabít.“ Trump vyostří svoji mobilizační kampaň

15. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: S křiklouny se v europarlamentu nikdo bavit nechce

Bruselské chlebíčky: S křiklouny se v europarlamentu nikdo bavit nechce

15. 7. 2024

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Atentát na Donalda Trumpa

Vinohradská 12: Atentát na Donalda Trumpa

15. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Dvanáctiletý česko-španělský cyklista Marcos Remon v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Dvanáctiletý česko-španělský cyklista Marcos Remon v Klubu Rádia Junior

14. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Makulární degenerace. Závažné onemocnění sítnice lze řešit biologickou léčbou

Moci bez nemoci: Makulární degenerace. Závažné onemocnění sítnice lze řešit biologickou léčbou

14. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Kavárna: Skladby českých skladatelek zahrají houslistka Elizabeth Jiřičková a klavíristka Barbora Brabcová

Kavárna: Skladby českých skladatelek zahrají houslistka Elizabeth Jiřičková a klavíristka Barbora Brabcová

14. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

Host Radiožurnálu: Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

14. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč je ve střední Evropě tolik rozhleden, prozradí Vladislav Šembera z Klubu přátel rozhleden

Jak to vidí...: Proč je ve střední Evropě tolik rozhleden, prozradí Vladislav Šembera z Klubu přátel rozhleden

14. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Neolizujte lebky aneb Prospívá turistika památkám i farnímu životu?

Vertikála: Neolizujte lebky aneb Prospívá turistika památkám i farnímu životu?

14. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Rublevova Svatá Trojice byla v Rusku vystavena bez potřební

Vertikála: Rublevova Svatá Trojice byla v Rusku vystavena bez potřební

14. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Ani nevěděl, co to Koh-i-noor je, ale šel se zeptat na práci. Dnes Vlastislav Bříza firmu vlastní

Jihočeši: Ani nevěděl, co to Koh-i-noor je, ale šel se zeptat na práci. Dnes Vlastislav Bříza firmu vlastní

13. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Olympijský rok Krpálka: Nepříjemné shazování váhy, láska k Japonsku, asijská kuchyně a čas s dětmi

Seriál Radiožurnálu Sport: Olympijský rok Krpálka: Nepříjemné shazování váhy, láska k Japonsku, asijská kuchyně a čas s dětmi

13. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Na tréninku se mi povedlo překonat pět metrů, říká skokanka o tyči Kateřina Baďurová Janků

Středočeská setkání: Na tréninku se mi povedlo překonat pět metrů, říká skokanka o tyči Kateřina Baďurová Janků

13. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Starparáda: Rebelky chrochtaly ve Starparádě Rádia Junior

Starparáda: Rebelky chrochtaly ve Starparádě Rádia Junior

13. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Italská ulice se pořád obnovuje, vypráví fotograf Kopp. Vystavuje snímky z Palerma

Host Radiožurnálu: Italská ulice se pořád obnovuje, vypráví fotograf Kopp. Vystavuje snímky z Palerma

13. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: O rybaření je mezi dětmi zájem. Rybářské kroužky si na nedostatek členů nemohou stěžovat

Hobby magazín: O rybaření je mezi dětmi zájem. Rybářské kroužky si na nedostatek členů nemohou stěžovat

13. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Překladatelka Dana Hábová: Které z anglických přísloví je opravdu platné?

Stříbrný vítr: Překladatelka Dana Hábová: Které z anglických přísloví je opravdu platné?

13. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Hovory: Naše lesy nesežral kůrovec, ale klimatická změna, tvrdí entomolog Hulcr

Hovory: Naše lesy nesežral kůrovec, ale klimatická změna, tvrdí entomolog Hulcr

12. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Znáte hlenky? Ani zvíře, ani houba, ani rostlina, plazí se přírodou a inspirovaly horor, líčí biolog

Dopolední host: Znáte hlenky? Ani zvíře, ani houba, ani rostlina, plazí se přírodou a inspirovaly horor, líčí biolog

12. 7. 2024

28 min