Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubická juniorka startuje dřív a dřív. Proč se v kalendáři tak moc posouvá?

Máme hosty: Pardubická juniorka startuje dřív a dřív. Proč se v kalendáři tak moc posouvá?

19. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Na Východ!: Snyder: Trump ochromí Ameriku a to bude výhoda pro Rusko

Na Východ!: Snyder: Trump ochromí Ameriku a to bude výhoda pro Rusko

19. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Střelba na FF UK: Nové střípky

Vinohradská 12: Střelba na FF UK: Nové střípky

19. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Hovory: Zkrášluje brněnské výlohy: „Fyzický svět je za weby pozadu"

Hovory: Zkrášluje brněnské výlohy: „Fyzický svět je za weby pozadu"

18. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Czeching: NIVVA v Czechingu 2024: Samotná hudba už nestačí

Czeching: NIVVA v Czechingu 2024: Samotná hudba už nestačí

18. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jihokorejci mohou být motivovaní nám vše dodat včas, říká ředitel Dukovan

Dvacet minut Radiožurnálu: Jihokorejci mohou být motivovaní nám vše dodat včas, říká ředitel Dukovan

18. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

18. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Neskutečná čísla, ale věřím v čistou cyklistiku. Pogačar i Vingegaard mají životní formu, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Neskutečná čísla, ale věřím v čistou cyklistiku. Pogačar i Vingegaard mají životní formu, říká Ježek

18. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsem zastáncem kvalitních produktů, které nás dobře chrání před slunečním zářením, radí kosmetička

Radioporadna: Jsem zastáncem kvalitních produktů, které nás dobře chrání před slunečním zářením, radí kosmetička

18. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

18. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Alex a host: Dabovat Jennifer Aniston není lehké, i když ji znám, přiznává její dvorní dabérka Miriam Chytilová

Alex a host: Dabovat Jennifer Aniston není lehké, i když ji znám, přiznává její dvorní dabérka Miriam Chytilová

18. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Basketbalová trenérka Ptáčková: Nedávám si konkrétní cíle. Jen chci, aby tým hrál nad své možnosti

Host ve studiu: Basketbalová trenérka Ptáčková: Nedávám si konkrétní cíle. Jen chci, aby tým hrál nad své možnosti

18. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak kdyby autorka prožila s Kafkou jeho život, říká režisér nové vltavské četby Příběh proměny

Mozaika: Jak kdyby autorka prožila s Kafkou jeho život, říká režisér nové vltavské četby Příběh proměny

18. 7. 2024

5 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Divadlo T.E.J.P. přináší magii na hráz jihlavské Staré plovárny

Dobré dopoledne: Divadlo T.E.J.P. přináší magii na hráz jihlavské Staré plovárny

18. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Musajevová: Rusko musí zaplatit za Ukrajinu i další zločiny. Poprvé v historii

Interview Plus: Musajevová: Rusko musí zaplatit za Ukrajinu i další zločiny. Poprvé v historii

18. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody On Air: Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

On Air: Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

18. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

18. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petříček: Antisemititmus je nepřijatelný zleva i zprava

Osobnost Plus: Petříček: Antisemititmus je nepřijatelný zleva i zprava

18. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Bývalý sudí Příhoda: Když se mi zápas nepovedl, tak jsem nemohl přejít náměstí. Lidi mě zastavovali

Desítka Pavla Horvátha: Bývalý sudí Příhoda: Když se mi zápas nepovedl, tak jsem nemohl přejít náměstí. Lidi mě zastavovali

18. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

18. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Chráněná krajinná oblast v Krušných horách. Má smysl?

Pro a proti: Chráněná krajinná oblast v Krušných horách. Má smysl?

18. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Podpora Ukrajiny v NATO rétoricky sílí. Neznamená to ale, že věc bude dotažena do konce

Jak to vidí...: Analytik: Podpora Ukrajiny v NATO rétoricky sílí. Neznamená to ale, že věc bude dotažena do konce

18. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Miliardový Blade Runner v Česku

Vinohradská 12: Miliardový Blade Runner v Česku

18. 7. 2024

21 min