Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Reparát: Učitel: Smrt Horákové jako od Lady? Ať dějepis vede k debatě

Reparát: Učitel: Smrt Horákové jako od Lady? Ať dějepis vede k debatě

19. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Chce se EU zbavit odpovědnosti za migranty?

Bruselské chlebíčky: Chce se EU zbavit odpovědnosti za migranty?

19. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pátrání po české holčičce v Egyptě

Vinohradská 12: Pátrání po české holčičce v Egyptě

19. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Pochlap se: Muži na tantrickou masáž nechodí za orgasmem, ale protože chtějí poznat sami sebe, říká lektorka

Pochlap se: Muži na tantrickou masáž nechodí za orgasmem, ale protože chtějí poznat sami sebe, říká lektorka

18. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kdo to chce dělat, musí být fyzicky zdatný, říká kominík

Klub Rádia Junior: Kdo to chce dělat, musí být fyzicky zdatný, říká kominík

18. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina prostaty. Absolutní novinkou je terapie radiofarmakem

Moci bez nemoci: Rakovina prostaty. Absolutní novinkou je terapie radiofarmakem

18. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Kavárna: V Maříži vystavuje svá díla sochař a malíř Martin Ceplecha, ve Slavonicích výtvarník František Skála

Kavárna: V Maříži vystavuje svá díla sochař a malíř Martin Ceplecha, ve Slavonicích výtvarník František Skála

18. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Odpolední interview: V zákulisí kadeřnické práce. Jak moc se tato profese změnila za 20 let?

Odpolední interview: V zákulisí kadeřnické práce. Jak moc se tato profese změnila za 20 let?

18. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

18. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

Host Radiožurnálu: Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

18. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow se pomalu vrací do školy

Totál talkshow: Totál talkshow se pomalu vrací do školy

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Čím jsou pro biology tak zajímaví luskouni, prozradí Barbora Černá Bolfíková z ČZU

Jak to vidí...: Čím jsou pro biology tak zajímaví luskouni, prozradí Barbora Černá Bolfíková z ČZU

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: V magazínu Vertikály se dozvíte, jak se nedaří verbovat ultraortodoxní Izraelce

Vertikála: V magazínu Vertikály se dozvíte, jak se nedaří verbovat ultraortodoxní Izraelce

18. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kurátor primátů ZOO Praha Jan Mengr v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kurátor primátů ZOO Praha Jan Mengr v Klubu Rádia Junior

17. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Jihočeši: Předkové Jana Vondrouše spravovali panství Schwarzenbergů, on po revoluci začal spravovat Krumlov

Jihočeši: Předkové Jana Vondrouše spravovali panství Schwarzenbergů, on po revoluci začal spravovat Krumlov

17. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Fotovoltaických elektráren na střechách domů přibývá. Základem je vybrat dobrou firmu

Hobby magazín: Fotovoltaických elektráren na střechách domů přibývá. Základem je vybrat dobrou firmu

17. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Chystám sochu na konec světa. Bude stát na ostrově Nelson v Antarktidě, říká sochař Petr Váňa

Středočeská setkání: Chystám sochu na konec světa. Bude stát na ostrově Nelson v Antarktidě, říká sochař Petr Váňa

17. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Snažil jsem se dívat na svět a vše fotografovat, vypráví fotograf Koudelka. Vychází jeho biografie

Host Radiožurnálu: Snažil jsem se dívat na svět a vše fotografovat, vypráví fotograf Koudelka. Vychází jeho biografie

17. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zapochyboval někdy o opodstatněnosti babyboxů? Odpoví jejich zakladatel Ludvík Hess

Stříbrný vítr: Zapochyboval někdy o opodstatněnosti babyboxů? Odpoví jejich zakladatel Ludvík Hess

17. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Starparáda: Holčičí polovička dua Kája a Bambuláček poprvé odkryla své pravé já

Starparáda: Holčičí polovička dua Kája a Bambuláček poprvé odkryla své pravé já

17. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: 90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

Dopolední host: 90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

16. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O cestování, potápění i pohledu na současnou římskokatolickou církev s Michalem Podzimkem

O čem se mluví pod Ještědem: O cestování, potápění i pohledu na současnou římskokatolickou církev s Michalem Podzimkem

16. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

16. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ruce, které zpívají. To je název benefičního koncertu, který se 4. října uskuteční v Ostravě

Odpolední interview: Ruce, které zpívají. To je název benefičního koncertu, který se 4. října uskuteční v Ostravě

16. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Evropa se oteplila už o 2 stupně, rozšiřují se neobyvatelné oblasti světa, říká meteoroložka Míková

Dvacet minut Radiožurnálu: Evropa se oteplila už o 2 stupně, rozšiřují se neobyvatelné oblasti světa, říká meteoroložka Míková

16. 8. 2024

24 min