Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Srpen 1968 byl šok, zlom a přerušení nadějí. Neff, Tomek a Lněnička k výročí okupace Československa

Jak to vidí...: Srpen 1968 byl šok, zlom a přerušení nadějí. Neff, Tomek a Lněnička k výročí okupace Československa

21. 8. 2024

51 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Odpálení Nord Streamu. Detaily o sabotáži

Vinohradská 12: Odpálení Nord Streamu. Detaily o sabotáži

21. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Nepíšu proto, že bych znala odpověď. Jak tvoří, čte a sní německá spisovatelka Judith Hermannová?

Mozaika: Nepíšu proto, že bych znala odpověď. Jak tvoří, čte a sní německá spisovatelka Judith Hermannová?

20. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Virus mpox se přenáší dotykem. Epidemie měřítek covidu v Evropě nehrozí, ubezpečuje vakcinolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Virus mpox se přenáší dotykem. Epidemie měřítek covidu v Evropě nehrozí, ubezpečuje vakcinolog

20. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

Dopolední host: Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody K věci: Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

K věci: Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

20. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapných, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapných, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

20. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody ArtCafé: Respektovat historii a snažit se udržet svět svobodným

ArtCafé: Respektovat historii a snažit se udržet svět svobodným

20. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Marek Skřivánek: Průvodce, který vrací Jihlavě její příběhy

Dobré dopoledne: Marek Skřivánek: Průvodce, který vrací Jihlavě její příběhy

20. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

20. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

20. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Muču Kiš zdolán trojicí kluků z Krkonoš. Vůbec nevěděli, že lezou na nejvyšší nepokořenou horu světa

Host ve studiu: Muču Kiš zdolán trojicí kluků z Krkonoš. Vůbec nevěděli, že lezou na nejvyšší nepokořenou horu světa

20. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Největší korouhev v Evropě a zrekonstruovaná kaple: Přijďte objevovat krásy Budišova

Dobré dopoledne: Největší korouhev v Evropě a zrekonstruovaná kaple: Přijďte objevovat krásy Budišova

20. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Radní: Kodex porušovalo 168 hodin i Události, ty taky zruší?

Interview Plus: Radní: Kodex porušovalo 168 hodin i Události, ty taky zruší?

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof: Do invaze měli lidé o SSSR iluze. Jako dnes o Rusku

Osobnost Plus: Filozof: Do invaze měli lidé o SSSR iluze. Jako dnes o Rusku

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

20. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zákaz zírání v tramvaji? O kampani mluví Nejedlová a Prokop

Pro a proti: Zákaz zírání v tramvaji? O kampani mluví Nejedlová a Prokop

20. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kunětická hora: Hradozámecká noc ukáže, jak se stavělo, bořilo a nastavovalo

Máme hosty: Kunětická hora: Hradozámecká noc ukáže, jak se stavělo, bořilo a nastavovalo

20. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Rémi Bezacier ze souboru Cirque Inextremiste o spolupráci s hudebníky ze Surnatural Orchestra

Mozaika: Rémi Bezacier ze souboru Cirque Inextremiste o spolupráci s hudebníky ze Surnatural Orchestra

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Hazard? Ministerstvo hájí reformu antimonopolního úřadu

Peníze a vliv: Hazard? Ministerstvo hájí reformu antimonopolního úřadu

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Hovory: Překladatelka: Od Finů se můžeme učit wellbeingu a hrdosti

Hovory: Překladatelka: Od Finů se můžeme učit wellbeingu a hrdosti

20. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Trumpův plán na masové deportace

Vinohradská 12: Trumpův plán na masové deportace

20. 8. 2024

23 min