Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Modrý, červený nebo bílý? Podle barvy sádrokartonu poznáte, na co se hodí

Radioporadna: Modrý, červený nebo bílý? Podle barvy sádrokartonu poznáte, na co se hodí

5. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Sebevědomí Vacka se mi líbí. Klidně v závěrečné časovce může být mezi nejlepšími třemi, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Sebevědomí Vacka se mi líbí. Klidně v závěrečné časovce může být mezi nejlepšími třemi, říká Ježek

5. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Ať se film bude líbit, nebo ne, zachycuje radost, která nad kapelou levituje, říká Milan Cais

Mozaika: Ať se film bude líbit, nebo ne, zachycuje radost, která nad kapelou levituje, říká Milan Cais

5. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Z cyklistky modelkou. Čirá náhoda, slovo dalo slovo a fotky jsou nádherné, usmívá se Pavla Havlíková

Vybrali jsme pro vás: Z cyklistky modelkou. Čirá náhoda, slovo dalo slovo a fotky jsou nádherné, usmívá se Pavla Havlíková

5. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Pro a proti: Porody doma musí vyjít z šedé zóny, tvrdí lékař i porodnice

Pro a proti: Porody doma musí vyjít z šedé zóny, tvrdí lékař i porodnice

5. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Největší kocour a nejstarší kočka v Česku – nemáte doma taky kočičího rekordmana?

Dobré dopoledne: Největší kocour a nejstarší kočka v Česku – nemáte doma taky kočičího rekordmana?

5. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Trpišovský: Mám cíl dostat do Edenu Ligu mistrů a vyhrát tam zápas. Snem je finále evropského poháru

Desítka Pavla Horvátha: Trpišovský: Mám cíl dostat do Edenu Ligu mistrů a vyhrát tam zápas. Snem je finále evropského poháru

5. 9. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Vizitka: Terapeut Adam Táborský: Obrazy s výhledem do krajiny a se zelenou barvou nás zklidňují

Vizitka: Terapeut Adam Táborský: Obrazy s výhledem do krajiny a se zelenou barvou nás zklidňují

5. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kosatík: Návštěva Putina v Mongolsku není důvod k nihilismu. Manévrovací prostor Ulánbátaru byl malý

Jak to vidí...: Kosatík: Návštěva Putina v Mongolsku není důvod k nihilismu. Manévrovací prostor Ulánbátaru byl malý

5. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Guru Jára na svobodě

Vinohradská 12: Guru Jára na svobodě

5. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Lit: Zamilováváme se do mladších lidí, nebo jen do mládí? Maňák o knížce Goethe v Mariánských Lázních

Lit: Zamilováváme se do mladších lidí, nebo jen do mládí? Maňák o knížce Goethe v Mariánských Lázních

4. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Leoš Mareš a další osobnosti se zapojily do sázení stromů v africké Ghaně

Klub Rádia Junior: Leoš Mareš a další osobnosti se zapojily do sázení stromů v africké Ghaně

4. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ženíšek: Nechceme být závislí na dodavatelích polovodičů. Cílem není být konkurencí, ale držet krok

Dvacet minut Radiožurnálu: Ženíšek: Nechceme být závislí na dodavatelích polovodičů. Cílem není být konkurencí, ale držet krok

4. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Aby skrze své chyby dítě pochopilo cestu, kudy vede a jak to udělat. Výuka podle principů Montessori

Setkání u mikrofonu: Aby skrze své chyby dítě pochopilo cestu, kudy vede a jak to udělat. Výuka podle principů Montessori

4. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

4. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Interview Plus: Špicar: K prosperitě potřebujeme více Evropy, ne uzavřenost

Interview Plus: Špicar: K prosperitě potřebujeme více Evropy, ne uzavřenost

4. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

4. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Stigma moderátorky mě stále pronásleduje, ale už mě to tolik netrápí, říká Michaela Dolinová

Alex a host: Stigma moderátorky mě stále pronásleduje, ale už mě to tolik netrápí, říká Michaela Dolinová

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

4. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Nebolí vás v kříži?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Nebolí vás v kříži?

4. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Joch: Trump je ješitný magor. Bál bych se, kdyby byl mladší

Osobnost Plus: Joch: Trump je ješitný magor. Bál bych se, kdyby byl mladší

4. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Prevence je nejlepší obranou proti kybernetickým podvodům

Host ve středu: Prevence je nejlepší obranou proti kybernetickým podvodům

4. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Předražená munice? Politici se přou, zda to nahrává Putinovi

Pro a proti: Předražená munice? Politici se přou, zda to nahrává Putinovi

4. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Moravskoslezské dítě z vlaku Nicholase Wintona přijede do Ostravy. Vypátral ho historik Nevlud

Host Českého rozhlasu Ostrava: Moravskoslezské dítě z vlaku Nicholase Wintona přijede do Ostravy. Vypátral ho historik Nevlud

4. 9. 2024

20 min