Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Sebevědomí není statické, zapracovat na něm můžeme i v dospělosti

Radioporadna: Sebevědomí není statické, zapracovat na něm můžeme i v dospělosti

13. 9. 2024

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Konflikt je sexy. Za předpokladu, že hledáme s protistranou řešení, říká profesionální vyjednavač

Blízká setkání: Konflikt je sexy. Za předpokladu, že hledáme s protistranou řešení, říká profesionální vyjednavač

13. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody On Air: „Jsme založením optimisté a taková je i naše hudba.” DVA vydávají čtvrtou studiovku Piri Piri

On Air: „Jsme založením optimisté a taková je i naše hudba.” DVA vydávají čtvrtou studiovku Piri Piri

13. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ludmila Kaňoková koordinuje a vymýšlí na biskupství akce pro seniory

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ludmila Kaňoková koordinuje a vymýšlí na biskupství akce pro seniory

13. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Remundová: Měla jsem klíč k tomu, jak mámu dostávat do nejvíce citlivých a pravdivých tónů

Vizitka: Režisérka Remundová: Měla jsem klíč k tomu, jak mámu dostávat do nejvíce citlivých a pravdivých tónů

13. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Máme hosty: Poslední kvalifikace na Velkou pardubickou o týden později, Kladruby naruby za rok

Máme hosty: Poslední kvalifikace na Velkou pardubickou o týden později, Kladruby naruby za rok

13. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Na Východ!: Pozor, je to past! Kdo nejvíc těžil z rusko-americké výměny vězňů?

Na Východ!: Pozor, je to past! Kdo nejvíc těžil z rusko-americké výměny vězňů?

13. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Hovory: Velcí kopytníci jsou inženýři krajiny. Ovce naopak vzácné rostliny dorazí, míní ekolog

Hovory: Velcí kopytníci jsou inženýři krajiny. Ovce naopak vzácné rostliny dorazí, míní ekolog

13. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Politický extrém, díl II.: Komunismus

Vinohradská 12: Politický extrém, díl II.: Komunismus

13. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Akcent: Zbourali výdech z metra! Proč nám architektura 80. let není po chuti?

Akcent: Zbourali výdech z metra! Proč nám architektura 80. let není po chuti?

12. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Studovna: Jak to chodí na vejšce? Nepřeceňte své síly a říkejte si o pomoc, radí spolužáci

Studovna: Jak to chodí na vejšce? Nepřeceňte své síly a říkejte si o pomoc, radí spolužáci

12. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdravotnictví není perpetuum mobile. Ministerstvo žije v paralelní realitě, říká šéf lékařské komory

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdravotnictví není perpetuum mobile. Ministerstvo žije v paralelní realitě, říká šéf lékařské komory

12. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Amerikánka je příběh o síle naděje a toho, jak je schopná nás proměňovat, říká Viktor Tauš

Mozaika: Amerikánka je příběh o síle naděje a toho, jak je schopná nás proměňovat, říká Viktor Tauš

12. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Vlna: Životní minimum mi ukázalo, kolik věcí nepotřebuju, říká influencerka. Žila měsíc za 4 860 korun

Vlna: Životní minimum mi ukázalo, kolik věcí nepotřebuju, říká influencerka. Žila měsíc za 4 860 korun

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ledvinové kameny vznikají kombinací řady příčin, svoji roli hraje strava i možné genetické dispozice

Radioporadna: Ledvinové kameny vznikají kombinací řady příčin, svoji roli hraje strava i možné genetické dispozice

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Z lidí, co mi vyčítali, že zpívám jen o lásce, už si nic nedělám, říká Jakub Smolík a chystá Tour 65

Alex a host: Z lidí, co mi vyčítali, že zpívám jen o lásce, už si nic nedělám, říká Jakub Smolík a chystá Tour 65

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Stárnutí obyvatel, odliv mladých lidí i přístupnost zdravotní péče. Čemu čelí Moravskoslezský kraj?

Speciál Radiožurnálu: Stárnutí obyvatel, odliv mladých lidí i přístupnost zdravotní péče. Čemu čelí Moravskoslezský kraj?

12. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

12. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Uvažujete o psím kamarádovi? Na co se připravit vám poradí Miluše Maskulanisová

Host Dopoledního expresu: Uvažujete o psím kamarádovi? Na co se připravit vám poradí Miluše Maskulanisová

12. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

12. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Přilba je nutnost. Šokovalo mě, kolik jsem při nedělním švihu potkal cyklistů bez ní, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Přilba je nutnost. Šokovalo mě, kolik jsem při nedělním švihu potkal cyklistů bez ní, říká Ježek

12. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hrozí bleskové povodně, varuje šéf ČHMÚ

Interview Plus: Hrozí bleskové povodně, varuje šéf ČHMÚ

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min