Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Školy mohou vyhlásit ředitelské volno, nejohroženější kraje přejdou na distanční výuku, říká Bek

Seriál Radiožurnálu: Školy mohou vyhlásit ředitelské volno, nejohroženější kraje přejdou na distanční výuku, říká Bek

16. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Lidem se zdálo, že zbytečně strašíme. Naštěstí jsme včas upustili přehrady

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Lidem se zdálo, že zbytečně strašíme. Naštěstí jsme včas upustili přehrady

16. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Úřady práce už teď vyřizují mimořádnou okamžitou pomoc. Výše může být až 73 tisíc korun

Seriál Radiožurnálu: Úřady práce už teď vyřizují mimořádnou okamžitou pomoc. Výše může být až 73 tisíc korun

16. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Vrtulníky jsme zachránili 86 lidí, říká policejní ředitel. Pomáhají také jednotky cizinecké policie

Seriál Radiožurnálu: Vrtulníky jsme zachránili 86 lidí, říká policejní ředitel. Pomáhají také jednotky cizinecké policie

16. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Nová divadelní sezóna je tady. Jaká bude v NDM, ví Jiří Nekvasil

Host Českého rozhlasu Ostrava: Nová divadelní sezóna je tady. Jaká bude v NDM, ví Jiří Nekvasil

16. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Jak se v nové sezoně zatím daří nováčkům? Jak řádil Haaland? Co přineslo 4. kolo Premier League?

S mikrofonem do Anglie: Jak se v nové sezoně zatím daří nováčkům? Jak řádil Haaland? Co přineslo 4. kolo Premier League?

16. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V liberecké galerii za historikem umění Filipem Suchomelem

Mozaika: Pracovna: V liberecké galerii za historikem umění Filipem Suchomelem

16. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Na Ostravsku a Olomoucku je narušena železniční doprava. Sledujte web a aplikace, apeluje mluvčí ČD

Seriál Radiožurnálu: Na Ostravsku a Olomoucku je narušena železniční doprava. Sledujte web a aplikace, apeluje mluvčí ČD

16. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Bez kontroly odborníkem do domů po záplavách nevstupujte, varuje statik

Seriál Radiožurnálu: Bez kontroly odborníkem do domů po záplavách nevstupujte, varuje statik

16. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Chci zmapovat modernistickou architekturu po celém světě a nebojím se zazvonit, říká Adam Štěch

Mozaika: Chci zmapovat modernistickou architekturu po celém světě a nebojím se zazvonit, říká Adam Štěch

16. 9. 2024

14 min

Obrázek epizody Máme hosty: Vznikne v Pardubicích nová psí tradice? O chlup lepší festival ohrožuje voda

Máme hosty: Vznikne v Pardubicích nová psí tradice? O chlup lepší festival ohrožuje voda

16. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak propojuje inscenace Hekuba, ne Hekuba tisíce let starou látku se současným světem?

Mozaika: Jak propojuje inscenace Hekuba, ne Hekuba tisíce let starou látku se současným světem?

16. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Macek: EU má mít jen jednoho šéfa

Bruselské chlebíčky: Macek: EU má mít jen jednoho šéfa

16. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Volby se blíží. Ovládne ANO všechny kraje?

Vinohradská 12: Volby se blíží. Ovládne ANO všechny kraje?

16. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

15. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Děti narozené předčasně. Už 20 let jim pomáhá organizace Nedoklubko

Moci bez nemoci: Děti narozené předčasně. Už 20 let jim pomáhá organizace Nedoklubko

15. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Speciál: Půta: Situace je horší než ráno. Evakuujte se, dokud je čas

Speciál: Půta: Situace je horší než ráno. Evakuujte se, dokud je čas

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Kavárna: Ohlédnutí za létem Jihočeské filharmonie a plány na nadcházející sezonu

Kavárna: Ohlédnutí za létem Jihočeské filharmonie a plány na nadcházející sezonu

15. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Čebišovi: Maruška mi spadla do náruče. Tak jsme si potykali a šli na rande, vzpomíná Josef

Zlatá láska: Manželé Čebišovi: Maruška mi spadla do náruče. Tak jsme si potykali a šli na rande, vzpomíná Josef

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Speciál: Česko pod vodou. Příběh z Jeseníku

Vinohradská 12: Speciál: Česko pod vodou. Příběh z Jeseníku

15. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Pojďte s námi do zoo: Co je to hadí judo?

Pojďte s námi do zoo: Co je to hadí judo?

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Ministr dopravy: Doprava na východě republiky je zcela ochromená. Voda podemlela železnice i silnice

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Ministr dopravy: Doprava na východě republiky je zcela ochromená. Voda podemlela železnice i silnice

15. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min