Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Debata: STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ; ODS a TOP 09; SPD, Trikolora a PRO

Zprávy pro Pardubický kraj: Debata: STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ; ODS a TOP 09; SPD, Trikolora a PRO

18. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsou potřeba peníze, a ty vláda nemá. Musí se navýšit deficit státního rozpočtu, míní Schillerová

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsou potřeba peníze, a ty vláda nemá. Musí se navýšit deficit státního rozpočtu, míní Schillerová

18. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Akcent: Korpus češtiny si zahrává s AI, ale taky usnadňuje výuku cizinců

Akcent: Korpus češtiny si zahrává s AI, ale taky usnadňuje výuku cizinců

18. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jourová: Chtěli jsme v Komisi velký rozpočet. To Síkela má

Interview Plus: Jourová: Chtěli jsme v Komisi velký rozpočet. To Síkela má

18. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

Houpačky: Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

18. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicista: Síkela může vyvažovat vliv Asie a Číny ve světě

Osobnost Plus: Publicista: Síkela může vyvažovat vliv Asie a Číny ve světě

18. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Veronika Břicháčková a Velká svačinková bichle. Nápaditá, zdravá a nutričně vyvážená strava pro děti

Radioporadna: Veronika Břicháčková a Velká svačinková bichle. Nápaditá, zdravá a nutričně vyvážená strava pro děti

18. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vadné držení těla může být Scheuermann

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vadné držení těla může být Scheuermann

18. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Fotograf Petr Kleiner: Existují jen dva druhy snímků, dobré a špatné. A je jedno, čím byly pořízeny

Host ve studiu: Fotograf Petr Kleiner: Existují jen dva druhy snímků, dobré a špatné. A je jedno, čím byly pořízeny

18. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Člověk v tísni vybral po povodních už 100 milionů. Snad se částka zdvojnásobí, doufá ředitel sekce

Život k nezaplacení: Člověk v tísni vybral po povodních už 100 milionů. Snad se částka zdvojnásobí, doufá ředitel sekce

18. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Éra velkých hlasů končí. Málokdo z mladých má hlas, který si zapamatuju, říká dabérka Dagmar Čárová

Alex a host: Éra velkých hlasů končí. Málokdo z mladých má hlas, který si zapamatuju, říká dabérka Dagmar Čárová

18. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve středu: Rizika podpojištění vás mohou stát statisíce, varuje odborník

Host ve středu: Rizika podpojištění vás mohou stát statisíce, varuje odborník

18. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Směšné, říká expert o pravidlech proti podvodům s emisemi

Pro a proti: Směšné, říká expert o pravidlech proti podvodům s emisemi

18. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zásah povodní do rozpočtu. Volby v původním termínu. Regulace vodních toků

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zásah povodní do rozpočtu. Volby v původním termínu. Regulace vodních toků

18. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

18. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

18. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

18. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Máme hosty: Silný kádr, vysoké ambice. Rozhlas zmapuje cestu Dynama za vysněným titulem

Máme hosty: Silný kádr, vysoké ambice. Rozhlas zmapuje cestu Dynama za vysněným titulem

18. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik: Žloutenka i leptospiróza. Potraviny vyhoďte. Zaplavenou studnu vyčistěte až za tři týdny

Jak to vidí...: Genetik: Žloutenka i leptospiróza. Potraviny vyhoďte. Zaplavenou studnu vyčistěte až za tři týdny

18. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Hovory: Mám žateckou synagogu, ale ne z náboženských důvodů. Vlastně jsem spíš její správce, říká Černý

Hovory: Mám žateckou synagogu, ale ne z náboženských důvodů. Vlastně jsem spíš její správce, říká Černý

18. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Reportáž: Vyplavená střeva Krnova

Vinohradská 12: Reportáž: Vyplavená střeva Krnova

18. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Hovory: Daniel Černý před 12 lety koupil synagogu v Žatci: "Nerad o sobě mluvím jako o majiteli synagogy, myslím si, že to člověku nepřísluší," říká

Hovory: Daniel Černý před 12 lety koupil synagogu v Žatci: "Nerad o sobě mluvím jako o majiteli synagogy, myslím si, že to člověku nepřísluší," říká

17. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Sčítání škod po povodních. Volby pod vodou. Síkela komisařem pro partnerství

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Sčítání škod po povodních. Volby pod vodou. Síkela komisařem pro partnerství

17. 9. 2024

49 min