Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si čtvrtou hodinu speciálu

Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si čtvrtou hodinu speciálu

21. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Speciál: Hejtman Grolich: I bez Pirátů budeme pokračovat jako dosud

Speciál: Hejtman Grolich: I bez Pirátů budeme pokračovat jako dosud

21. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Speciál: Kukla (ANO) z Vysočiny: Zohledníme celostátní témata

Speciál: Kukla (ANO) z Vysočiny: Zohledníme celostátní témata

21. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

21. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

Host Radiožurnálu: Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

21. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

Host Lenky Vahalové: Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Včasná diagnóza demence může výrazně zlepšit kvalitu života, prevence začíná už ve středním věku

Dobré dopoledne: Včasná diagnóza demence může výrazně zlepšit kvalitu života, prevence začíná už ve středním věku

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Vlny na Oscara, Tatabojs ve filmu, Cohen 90, korpus češtiny koketuje s AI

Akcent: Výběr týdne: Vlny na Oscara, Tatabojs ve filmu, Cohen 90, korpus češtiny koketuje s AI

21. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

21. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Hovory: Vybírám takové autory, kteří jsou mi i osobně sympatičtí, popisuje galerista Čučka

Hovory: Vybírám takové autory, kteří jsou mi i osobně sympatičtí, popisuje galerista Čučka

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O kompetenci krajů s právničkou Adélou Zvárovou

O čem se mluví pod Ještědem: O kompetenci krajů s právničkou Adélou Zvárovou

20. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Běžkyně Kamila Netíková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Běžkyně Kamila Netíková v Klubu Rádia Junior

20. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Do dvou let by v Praze mělo být na tisíc nabíjecích stanic pro elektromobily, říká Tomáš Jílek

K věci Štěpánky Duchkové: Do dvou let by v Praze mělo být na tisíc nabíjecích stanic pro elektromobily, říká Tomáš Jílek

20. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Z daní by mělo jít méně peněz krajům a obcím, míní ekonom Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Z daní by mělo jít méně peněz krajům a obcím, míní ekonom Pavel

20. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec a moderátor Bořek Joura: Špekový knedlík pozvedá guláš na jinou úroveň

Brambora s vejcem: Herec a moderátor Bořek Joura: Špekový knedlík pozvedá guláš na jinou úroveň

20. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sušené jeřabiny = lék pro naše hlasivky v podzimních plískanicích, radí bylinkářka Radka Svatošová

Radioporadna: Sušené jeřabiny = lék pro naše hlasivky v podzimních plískanicích, radí bylinkářka Radka Svatošová

20. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škody po povodních. Krajské a senátní volby. Povodně v Polsku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škody po povodních. Krajské a senátní volby. Povodně v Polsku

20. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Interview Plus: Úředník: Plenta a urna budou i v obcích zasažených povodní

Interview Plus: Úředník: Plenta a urna budou i v obcích zasažených povodní

20. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Byl Dobrovský jako ve filmu Vlny? Syn a herec srovnávají

Osobnost Plus: Byl Dobrovský jako ve filmu Vlny? Syn a herec srovnávají

20. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vyvarujte se projímadel, jsou návyková. Stolice nemusí být každý den, říká Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vyvarujte se projímadel, jsou návyková. Stolice nemusí být každý den, říká Kateřina Cajthamlová

20. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pes, nebo dítě? Panika a stres ovlivňují schopnost rozlišit priority, upozorňuje šéf hasičů Vlček

Host Lucie Výborné: Pes, nebo dítě? Panika a stres ovlivňují schopnost rozlišit priority, upozorňuje šéf hasičů Vlček

20. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dožínky v pravěku. Archeopark ve Všestarech vám přiblíží strasti i radosti života prvních zemědělců

Host ve studiu: Dožínky v pravěku. Archeopark ve Všestarech vám přiblíží strasti i radosti života prvních zemědělců

20. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Síkelovo portfolio: Výhra, nebo nevýhra?

Pro a proti: Síkelovo portfolio: Výhra, nebo nevýhra?

20. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Rychlá pomoc po povodni je dvojnásobná pomoc. Pojišťovny by měly projevit vstřícnost, apeluje Minčič

Rozhovory Radiožurnálu: Rychlá pomoc po povodni je dvojnásobná pomoc. Pojišťovny by měly projevit vstřícnost, apeluje Minčič

20. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovec Václav Slabyhoudek se do soutěže nehlásil. „Jsem introvert, i když to v televizi není poznat“

Blízká setkání: Lovec Václav Slabyhoudek se do soutěže nehlásil. „Jsem introvert, i když to v televizi není poznat“

20. 9. 2024

28 min