Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Demograf: Populační prognózy? Kraje nemají představu, koho řídí. I když rozhodují o budoucnosti

Jak to vidí...: Demograf: Populační prognózy? Kraje nemají představu, koho řídí. I když rozhodují o budoucnosti

24. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vášeň je benzín sociálních sítí. Měli bychom se méně soudit a víc se chápat, vyzývá zpěvák Raego

Host Lucie Výborné: Vášeň je benzín sociálních sítí. Měli bychom se méně soudit a víc se chápat, vyzývá zpěvák Raego

24. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nejdéle sloužící hejtman nekončí. „Nejsem diktátor, jenom pracuju na maximum“

Máme hosty: Nejdéle sloužící hejtman nekončí. „Nejsem diktátor, jenom pracuju na maximum“

24. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Vlček: Hospodářská strategie přináší na 150 návrhů pro Česko

Peníze a vliv: Vlček: Hospodářská strategie přináší na 150 návrhů pro Česko

24. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Piráti se potápí. Opustí vládu?

Vinohradská 12: Piráti se potápí. Opustí vládu?

24. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Vyprávění příběhů mě nesmírně baví. Je to svět, který si vytvořím a předám dál, říká herec Stránský

Hovory: Vyprávění příběhů mě nesmírně baví. Je to svět, který si vytvořím a předám dál, říká herec Stránský

23. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hájek vs. Kunčar. Zvítězí v senátních volbách práce v regionu, nebo zkušenosti z horní komory?

Dvacet minut Radiožurnálu: Hájek vs. Kunčar. Zvítězí v senátních volbách práce v regionu, nebo zkušenosti z horní komory?

23. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ideální brigáda u moře, pochvaluje si svou práci animátorka zahraničního hotelu

Klub Rádia Junior: Ideální brigáda u moře, pochvaluje si svou práci animátorka zahraničního hotelu

23. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: O aktuálních sbírkách a pomoci pro oblasti postižené povodněmi

Co vás zajímá: O aktuálních sbírkách a pomoci pro oblasti postižené povodněmi

23. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Akcent: Obchodní portály v Brně, pražské Bubny... Den architektury oslaví hvězdy à la Kafka

Akcent: Obchodní portály v Brně, pražské Bubny... Den architektury oslaví hvězdy à la Kafka

23. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak se vyrovnat s bolestí po ztrátě dítěte? Pomáhá sdílení

Dobré dopoledne: Jak se vyrovnat s bolestí po ztrátě dítěte? Pomáhá sdílení

23. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Volfovi: Líbila se mi a byla temperamentní. A to je pořád, říká s láskou František o Uršule

Zlatá láska: Manželé Volfovi: Líbila se mi a byla temperamentní. A to je pořád, říká s láskou František o Uršule

23. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kalhousová: Útoky Hizballáhu činí sever Izraele neobyvatelný

Interview Plus: Kalhousová: Útoky Hizballáhu činí sever Izraele neobyvatelný

23. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

23. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Neúspěch Pirátů je důvodem, proč se Hnutí ANO už nedá tolik v krajích obejít, říká politolog Školník

Host ve studiu: Neúspěch Pirátů je důvodem, proč se Hnutí ANO už nedá tolik v krajích obejít, říká politolog Školník

23. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Tragédie v rodině mě poznamenala, o účincích dřevokazných hub jsem přesvědčený, říká Daniel Fiala

Alex a host: Tragédie v rodině mě poznamenala, o účincích dřevokazných hub jsem přesvědčený, říká Daniel Fiala

23. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dolejší: Když vláda prohraje v krajích, zpravidla pak skončí

Osobnost Plus: Dolejší: Když vláda prohraje v krajích, zpravidla pak skončí

23. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Je to jen iluze a já se jí snažím využívat. Břetislav Jansa vystavuje své fotoobrazy

Vybrali jsme pro vás: Je to jen iluze a já se jí snažím využívat. Břetislav Jansa vystavuje své fotoobrazy

23. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

23. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

23. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Pozor na bazarové podvody. Útočníci zneužili identitu lékařky z Pardubicka

Antivirus: Antivirus: Pozor na bazarové podvody. Útočníci zneužili identitu lékařky z Pardubicka

23. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Náhradní sladidla jsou potravinářské přísady, které slouží zejména k zintenzivnění chuti výrobků

Radioporadna: Náhradní sladidla jsou potravinářské přísady, které slouží zejména k zintenzivnění chuti výrobků

23. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Poškodilo nás vládní angažmá i to, že k urnám nepřišli naši voliči, hodnotí debakl Pirátů Gregorová

Rozhovory Radiožurnálu: Poškodilo nás vládní angažmá i to, že k urnám nepřišli naši voliči, hodnotí debakl Pirátů Gregorová

23. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Po prázdninách opět zkouší Pěvecký sbor Palora z Litovle. Čeká ho i koncert v Německu

Mozaika: Po prázdninách opět zkouší Pěvecký sbor Palora z Litovle. Čeká ho i koncert v Německu

23. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Elektromobil jako nový a baterie vybitá? Mýtus! Degradace akumulátoru je 1-2 % za rok

Radioporadna: Elektromobil jako nový a baterie vybitá? Mýtus! Degradace akumulátoru je 1-2 % za rok

23. 9. 2024

18 min