Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

Host Radiožurnálu: Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak v dětech objevit talent? A je k prosazení talentu důležitá sebeprezentace?

Jak to vidí...: Jak v dětech objevit talent? A je k prosazení talentu důležitá sebeprezentace?

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Mše v přírodě vtahují i lidi bez vyznání, shodují se kněz Vácha a sedlák Stehlík

Vertikála: Mše v přírodě vtahují i lidi bez vyznání, shodují se kněz Vácha a sedlák Stehlík

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Pot: Každý měsíc jiná žena. Je menstruace stále tabu téma?

Pot: Každý měsíc jiná žena. Je menstruace stále tabu téma?

28. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vyberte si mazlíčka na fajn akci, která pomáhá opuštěným zvířátkům

Klub Rádia Junior: Vyberte si mazlíčka na fajn akci, která pomáhá opuštěným zvířátkům

28. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Jihočeši: Po klinické smrti a měsíci v kómatu najednou viděla budoucnost. Stala se z ní kartářka Moiga

Jihočeši: Po klinické smrti a měsíci v kómatu najednou viděla budoucnost. Stala se z ní kartářka Moiga

28. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si druhou hodinu speciálu

Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si druhou hodinu speciálu

28. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ženská duše je silná. A krásná. Přesně to chce představit nová kniha Ženská duše

Odpolední interview: Ženská duše je silná. A krásná. Přesně to chce představit nová kniha Ženská duše

28. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Karel Vágner: V Mongolsku jsem si koupil čínský dolar, možná i proto jsem měl v životě štěstí

Na pohovce Jožky Kubáníka: Karel Vágner: V Mongolsku jsem si koupil čínský dolar, možná i proto jsem měl v životě štěstí

28. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V Koutech u Hlinska mají výjimečnou zahradu. On pěstuje bonsaje, ona skalničky

Hobby magazín: V Koutech u Hlinska mají výjimečnou zahradu. On pěstuje bonsaje, ona skalničky

28. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zakladatel jihlavské zoo Vladislav Tomáš Jiroušek je čestným občanem Jihlavy

Dobré dopoledne: Zakladatel jihlavské zoo Vladislav Tomáš Jiroušek je čestným občanem Jihlavy

28. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Myslím, že umělci by v procesu tvorby měli být v prostředí, které je krásné, říká Ben Cristovao

Host Lenky Vahalové: Myslím, že umělci by v procesu tvorby měli být v prostředí, které je krásné, říká Ben Cristovao

28. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rozhovor se zakladateli umělecké zóny Osmička v Humpolci

Host Radiožurnálu: Rozhovor se zakladateli umělecké zóny Osmička v Humpolci

28. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Hovory: Jsou věci, které vím jen já – tak jsem se o ně podělil, říká Kraus o své nové knize

Hovory: Jsou věci, které vím jen já – tak jsem se o ně podělil, říká Kraus o své nové knize

27. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: V zemi se rád rýpe skoro každý. Zahrádkaření Čechy spojuje stejně jako pivo a fotbal, říká sociolog

Dopolední host: V zemi se rád rýpe skoro každý. Zahrádkaření Čechy spojuje stejně jako pivo a fotbal, říká sociolog

27. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Respektovanost autobusových pruhů je malá. Od nového roku budeme řidiče pokutovat, říká Jakub Stárek

K věci Štěpánky Duchkové: Respektovanost autobusových pruhů je malá. Od nového roku budeme řidiče pokutovat, říká Jakub Stárek

27. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hudebníci Petr Linhart a Marek Dusil: Železnice je láska

ArtCafé: Hudebníci Petr Linhart a Marek Dusil: Železnice je láska

27. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O propadu ve volbách, digitalizaci i budoucnosti Pirátů se Zbyňkem Miklíkem z České pirátské strany

O čem se mluví pod Ještědem: O propadu ve volbách, digitalizaci i budoucnosti Pirátů se Zbyňkem Miklíkem z České pirátské strany

27. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Quest: Všechno je špatně a líp už bylo. Warhammer 40,000: Space Marine 2 maluje depresivní budoucnost

Quest: Všechno je špatně a líp už bylo. Warhammer 40,000: Space Marine 2 maluje depresivní budoucnost

27. 9. 2024

52 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nátlak při digitalizaci stavebního řízení? „Monstrum se dá udělat z každého,“ říká Zajíček

Dvacet minut Radiožurnálu: Nátlak při digitalizaci stavebního řízení? „Monstrum se dá udělat z každého,“ říká Zajíček

27. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ekonom: Otázka je, zda investice znamená dálnice, nebo lidi

Osobnost Plus: Ekonom: Otázka je, zda investice znamená dálnice, nebo lidi

27. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajinistka: Zelenského vítězný plán nebude ohromující

Interview Plus: Ukrajinistka: Zelenského vítězný plán nebude ohromující

27. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 100. narozeniny slaví proslulý houslařský ateliér Pilař v Hradci Králové: Radost i závazek současně

Host ve studiu: 100. narozeniny slaví proslulý houslařský ateliér Pilař v Hradci Králové: Radost i závazek současně

27. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Soustředění se na spánek je hlavní spouštěč chronické nespavosti. Na spánek musíte být flink

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Soustředění se na spánek je hlavní spouštěč chronické nespavosti. Na spánek musíte být flink

27. 9. 2024

27 min