Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Co izraelská armáda na libanonském území plánuje a kde se pohybuje?

Speciál Radiožurnálu: Co izraelská armáda na libanonském území plánuje a kde se pohybuje?

1. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Malá říjnová knihovnická revoluce. V Pardubicích mění identitu

Máme hosty: Malá říjnová knihovnická revoluce. V Pardubicích mění identitu

1. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Petr Fiala měl pádné důvody pro odvolání Bartoše už v polovině srpna

Jak to vidí...: Politolog: Petr Fiala měl pádné důvody pro odvolání Bartoše už v polovině srpna

1. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Malé firmy stojí na nápadech, chtějí se zviditelnit

Peníze a vliv: Malé firmy stojí na nápadech, chtějí se zviditelnit

1. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Šéf Hizballáhu mrtev. Co teď?

Vinohradská 12: Šéf Hizballáhu mrtev. Co teď?

1. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Hovory: Když jsme na zámku Bechyně poprvé spali, tak na zemi a matracích, vzpomíná spolumajitelka Stava

Hovory: Když jsme na zámku Bechyně poprvé spali, tak na zemi a matracích, vzpomíná spolumajitelka Stava

30. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Primatolog a ochránce přírody z organizace Zátoka nosatých opic Stanislav Lhota v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Primatolog a ochránce přírody z organizace Zátoka nosatých opic Stanislav Lhota v Klubu Rádia Junior

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

Naplno s Věrou Hotařovou: Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

30. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Úspěch ANO jsem čekal. Piráti by ale měli svou hru ve vládě dohrát, i z povinnosti k voličům

Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Úspěch ANO jsem čekal. Piráti by ale měli svou hru ve vládě dohrát, i z povinnosti k voličům

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Ideální úroda? Mírně nižší sklizeň za velice dobrou cenu, říká předseda krajské agrární komory

Co vás zajímá: Ideální úroda? Mírně nižší sklizeň za velice dobrou cenu, říká předseda krajské agrární komory

30. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hlavenka: IT zakázky státu jsou až padesátkrát předražené

Interview Plus: Hlavenka: IT zakázky státu jsou až padesátkrát předražené

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

Radioporadna: Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Slejvák: Nový seriál o Harrym Potterovi bude muset nasadit laťku vysoko, aby dostál našemu očekávání

Slejvák: Nový seriál o Harrym Potterovi bude muset nasadit laťku vysoko, aby dostál našemu očekávání

30. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mnichov tleskal havířům z Jihlavy, byli součástí zahajovacího průvodu letošního Oktoberfestu

Dobré dopoledne: Mnichov tleskal havířům z Jihlavy, byli součástí zahajovacího průvodu letošního Oktoberfestu

30. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: V den závodu snídám chleba s máslem a marmeládou, prozradil olympijský vítěz v šermu Jiří Beran

Klub Rádia Junior: V den závodu snídám chleba s máslem a marmeládou, prozradil olympijský vítěz v šermu Jiří Beran

30. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

30. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Antivirus: Velká a malá písmena a speciální znak? To k uhádnutí hackerům spíš pomáhá, upozorňuje Antivirus

Antivirus: Velká a malá písmena a speciální znak? To k uhádnutí hackerům spíš pomáhá, upozorňuje Antivirus

30. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Momenty: Snažím se předstírat mládí. A to je v mých letech kolikrát velmi bolestné, říká hudebník Petr Ulrych

Momenty: Snažím se předstírat mládí. A to je v mých letech kolikrát velmi bolestné, říká hudebník Petr Ulrych

30. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Richterová: Piráti rozpočet nepodpoří. ODS: Nejsou potřeba

Pro a proti: Richterová: Piráti rozpočet nepodpoří. ODS: Nejsou potřeba

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Možností dostat se ze závislosti je několik. Ale dělat barmana a abstinovat nejde, říká Karel Nešpor

Alex a host: Možností dostat se ze závislosti je několik. Ale dělat barmana a abstinovat nejde, říká Karel Nešpor

30. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: O život mohlo přijít 60 hasičů. Novináři odhalují okolnosti výbuchu ve Vrběticích deset let poté

Host Lucie Výborné: O život mohlo přijít 60 hasičů. Novináři odhalují okolnosti výbuchu ve Vrběticích deset let poté

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Svoje filmy považuji za hluboce srozumitelné každému, přemítá režisérka Beata Parkanová

Blízká setkání: Svoje filmy považuji za hluboce srozumitelné každému, přemítá režisérka Beata Parkanová

30. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Proti Sigmě bylo ze Sparty cítit přehnané sebevědomí. Slavia je před derby na vlně, tvrdí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Proti Sigmě bylo ze Sparty cítit přehnané sebevědomí. Slavia je před derby na vlně, tvrdí Horváth

30. 9. 2024

53 min