Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

9. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Povodně na Jesenicku nabouraly provoz některých firem a podnikatelů. Jak je to s peněžní podporou?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Povodně na Jesenicku nabouraly provoz některých firem a podnikatelů. Jak je to s peněžní podporou?

9. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co je psáno, to je dáno. Všechny právní úkony spojené s nemovitostmi musí být vždy v písemné podobě

Radioporadna: Co je psáno, to je dáno. Všechny právní úkony spojené s nemovitostmi musí být vždy v písemné podobě

9. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

Alex a host: Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

9. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

9. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adršpachu nezávidíme. Jsme rádi, že můžeme nabídnout více klidu, říká starostka Teplic nad Metují

Host ve studiu: Adršpachu nezávidíme. Jsme rádi, že můžeme nabídnout více klidu, říká starostka Teplic nad Metují

9. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zdaňme neřesti, míní STAN. ODS mluví o bobtnajícím státu

Pro a proti: Zdaňme neřesti, míní STAN. ODS mluví o bobtnajícím státu

9. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Lit: Láska je i něco jiného, říká Karel Veselý. Jeho nová kniha Hudba srdce je katalog emocí

Lit: Láska je i něco jiného, říká Karel Veselý. Jeho nová kniha Hudba srdce je katalog emocí

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jak na krásný život? Skvělá parta lidí, říká učitel, člen horské služby nebo včelař Jaromír Straka

Větrník - Host ve studiu: Jak na krásný život? Skvělá parta lidí, říká učitel, člen horské služby nebo včelař Jaromír Straka

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

9. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Senioři a bezpečné chování v přírodě

Host Dopoledního expresu: Senioři a bezpečné chování v přírodě

9. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

9. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zkoušela jsem i taneční, ale kraso a hokej nejde k sobě, říká Nikola, hokejový talent z České Lípy

Vybrali jsme pro vás: Zkoušela jsem i taneční, ale kraso a hokej nejde k sobě, říká Nikola, hokejový talent z České Lípy

9. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Den s myslivci. Spojte vášeň pro přírodu s gurmánskými zážitky

Máme hosty: Den s myslivci. Spojte vášeň pro přírodu s gurmánskými zážitky

9. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Boj o Bílý dům? Donald Trump si už teď připravuje půdu pro to, kdyby to nedopadlo

Jak to vidí...: Amerikanista: Boj o Bílý dům? Donald Trump si už teď připravuje půdu pro to, kdyby to nedopadlo

9. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mění umělá inteligence překladatelství? Téma otevře Podzimní knižní veletrh v Havlíčkově Brodě

Dobré dopoledne: Mění umělá inteligence překladatelství? Téma otevře Podzimní knižní veletrh v Havlíčkově Brodě

9. 10. 2024

22 min

Obrázek epizody ArtCafé: Dreampopová kapela teepee ve svitu modrého úplňku

ArtCafé: Dreampopová kapela teepee ve svitu modrého úplňku

9. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Mozaika: Absurdní humor k truchlení patří, říká režisérka filmu Rok vdovy

Mozaika: Absurdní humor k truchlení patří, říká režisérka filmu Rok vdovy

9. 10. 2024

8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bejrút pod palbou

Vinohradská 12: Bejrút pod palbou

9. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak na bolavé vNitro?

ArtCafé: Jak na bolavé vNitro?

8. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Hovory: Nejsem ani „Hej, Maďar“, ani „Hej, Slovák“. Jsem Evropan, říká vydavatel oceněný Zuzanou Čaputovou

Hovory: Nejsem ani „Hej, Maďar“, ani „Hej, Slovák“. Jsem Evropan, říká vydavatel oceněný Zuzanou Čaputovou

8. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody K věci: Petr Bednář hostem Tomáše Pancíře: Co chystá příbramské divadlo do dalších měsíců?

K věci: Petr Bednář hostem Tomáše Pancíře: Co chystá příbramské divadlo do dalších měsíců?

8. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Místo bytu má muzeum gramofonů

Co vás zajímá: Místo bytu má muzeum gramofonů

8. 10. 2024

15 min