Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Lit: Ta vražda byla vrcholkem ledovce, říká autor reportáže o útoku na Tepláreň

Lit: Ta vražda byla vrcholkem ledovce, říká autor reportáže o útoku na Tepláreň

16. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proti bramborové medaili nic nemám, brambora je nad zlato, usmívá se farmářka Vlasta Kejklíčková

Radioporadna: Proti bramborové medaili nic nemám, brambora je nad zlato, usmívá se farmářka Vlasta Kejklíčková

16. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

16. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Příběh drobného hudebního nástroje a velkého hráče. Setkání s Radimem Zenklem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Příběh drobného hudebního nástroje a velkého hráče. Setkání s Radimem Zenklem

16. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Z bronzového souboje jsem byl odvařený ještě 14 dní, líčil olympijské momenty šermíř Jakub Jurka

Větrník - Host ve studiu: Z bronzového souboje jsem byl odvařený ještě 14 dní, líčil olympijské momenty šermíř Jakub Jurka

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

16. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Flamenco si zatancujete podle nálady. A nepotřebujete nikoho do páru

Máme hosty: Flamenco si zatancujete podle nálady. A nepotřebujete nikoho do páru

16. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka: Místo politika dýdžej? Trump nabyl pocitu, že nemusí nic říkat. Volen bude pro to, kým je

Jak to vidí...: Expertka: Místo politika dýdžej? Trump nabyl pocitu, že nemusí nic říkat. Volen bude pro to, kým je

16. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vražda? Smrt novinářky v ruském vězení

Vinohradská 12: Vražda? Smrt novinářky v ruském vězení

16. 10. 2024

22 min

Obrázek epizody Hovory: Vetchý je ve Výjimečném stavu skvělý, ale Dyková boží, myslí si režisér Hřebejk

Hovory: Vetchý je ve Výjimečném stavu skvělý, ale Dyková boží, myslí si režisér Hřebejk

15. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zoolog Evžen Tošenovský v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zoolog Evžen Tošenovský v Klubu Rádia Junior

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

15. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nekritičtí k Izraeli, k Rusku naopak. Naše zahraniční politika působí nesrozumitelně, míní Petříček

Dvacet minut Radiožurnálu: Nekritičtí k Izraeli, k Rusku naopak. Naše zahraniční politika působí nesrozumitelně, míní Petříček

15. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

15. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Komentátor Šídlo: Koalice ODS a ANO by mohla zemi posunout

Interview Plus: Komentátor Šídlo: Koalice ODS a ANO by mohla zemi posunout

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Premiérová Desítka Pavla Horvátha na cestách. V olomouckém Belmondu zářili Uličný a Tomajko

Desítka Pavla Horvátha: Premiérová Desítka Pavla Horvátha na cestách. V olomouckém Belmondu zářili Uličný a Tomajko

15. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Spojení s ANO by pro ODS znamenalo konec

Osobnost Plus: Zlámalová: Spojení s ANO by pro ODS znamenalo konec

15. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kateřina Hájková je maminkou celiaka a poprala se s bezlepkovým pečením a vařením. Dnes radí dalším

Radioporadna: Kateřina Hájková je maminkou celiaka a poprala se s bezlepkovým pečením a vařením. Dnes radí dalším

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Všechno nejlepší, Oscare! 170 let od Wildova narození slavíme premiérou rozhlasové hry

Mozaika: Všechno nejlepší, Oscare! 170 let od Wildova narození slavíme premiérou rozhlasové hry

15. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O závodech, divadle, včelách i správném stravování

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O závodech, divadle, včelách i správném stravování

15. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

15. 10. 2024

29 min