Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

31. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

31. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Procházková: S neúspěchy klesá ochota Ukrajinců bojovat

Interview Plus: Procházková: S neúspěchy klesá ochota Ukrajinců bojovat

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zázrak medicíny. Kardiostimulátor lidský život prodlouží a dodá kvalitu, říká biomedicínský inženýr

Radioporadna: Zázrak medicíny. Kardiostimulátor lidský život prodlouží a dodá kvalitu, říká biomedicínský inženýr

31. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vladimír Dzuro: „Mrzí mě, že jsme při exhumaci těl v masovém hrobě nenašli všechny oběti“

Dobré dopoledne: Vladimír Dzuro: „Mrzí mě, že jsme při exhumaci těl v masovém hrobě nenašli všechny oběti“

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

Alex a host: Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

31. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko a KLDR. Ohrožuje nás jejich spolupráce?

Osobnost Plus: Rusko a KLDR. Ohrožuje nás jejich spolupráce?

31. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dávkovká reforma. Dovoz elektřiny do ČR. Centrum Paraple

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dávkovká reforma. Dovoz elektřiny do ČR. Centrum Paraple

31. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Tour de France 2025 bude nahrávat útočné cyklistice. Šanci vidím i pro české jezdce, myslí si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Tour de France 2025 bude nahrávat útočné cyklistice. Šanci vidím i pro české jezdce, myslí si Ježek

31. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pro Martina Moravce, autora knižních rozhovorů, není žádná otázka blbá. Jen způsob, jak ji položíte

Host ve studiu: Pro Martina Moravce, autora knižních rozhovorů, není žádná otázka blbá. Jen způsob, jak ji položíte

31. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Fantazie a hudba neznají hranic. Začíná operní a hudební festival Janáček Brno 2024

Mozaika: Fantazie a hudba neznají hranic. Začíná operní a hudební festival Janáček Brno 2024

31. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Poradna pro motoristy: přezouvání pneumatik

Host Dopoledního expresu: Poradna pro motoristy: přezouvání pneumatik

31. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Jahn ze Škody Auto: Čína investovala do elektromobilů 15 let. O úspěchu výrobků ale rozhodne kvalita

Řečí peněz: Jahn ze Škody Auto: Čína investovala do elektromobilů 15 let. O úspěchu výrobků ale rozhodne kvalita

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Ester Kočičková: Bradavic po těle moc nemám

Brambora s vejcem: Ester Kočičková: Bradavic po těle moc nemám

31. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Náš host: Nenechme se nachytat: Workshopy o mediální obezřetnosti míří do Ostrova i Plzně

Náš host: Nenechme se nachytat: Workshopy o mediální obezřetnosti míří do Ostrova i Plzně

31. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nepostradatelná UNRWA?

Pro a proti: Nepostradatelná UNRWA?

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pickles, pomazánka z mrkve nebo sakrajda. Kuchařka z Chrudimi láká na stravu plnou vitamínů

Radioporadna: Pickles, pomazánka z mrkve nebo sakrajda. Kuchařka z Chrudimi láká na stravu plnou vitamínů

31. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Zelenka: Preferoval jsem české prostředí, protože jsme s hráči byli velcí kamarádi i mimo hřiště

Desítka Pavla Horvátha: Zelenka: Preferoval jsem české prostředí, protože jsme s hráči byli velcí kamarádi i mimo hřiště

31. 10. 2024

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Zakladatelka PSO Soukupová: Náš orchestr je lepší než Tinder, pojďte se k nám seznámit

Vizitka: Zakladatelka PSO Soukupová: Náš orchestr je lepší než Tinder, pojďte se k nám seznámit

31. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Dopolední host: Mystéria pro českého ateistu musí být jen tak akorát

Dopolední host: Mystéria pro českého ateistu musí být jen tak akorát

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Film o smrti chce změnit pohled na život. Režisérovi pomáhají Raymond Moody nebo Stanislav Grof

Mozaika: Film o smrti chce změnit pohled na život. Režisérovi pomáhají Raymond Moody nebo Stanislav Grof

31. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Máme hosty: Místo uzavření trilogie přicházejí Drobničky. Blanka Malá napsala knížku do kabelky

Máme hosty: Místo uzavření trilogie přicházejí Drobničky. Blanka Malá napsala knížku do kabelky

31. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář: Labouristé drží slib. Daně pracujících se nezmění. Seškrtají se investice do infrastruktury

Jak to vidí...: Novinář: Labouristé drží slib. Daně pracujících se nezmění. Seškrtají se investice do infrastruktury

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Slast: Změnila sametová revoluce i náš intimní život? Česká kultura slasti pohledem historičky a socioložky

Slast: Změnila sametová revoluce i náš intimní život? Česká kultura slasti pohledem historičky a socioložky

31. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Náš host: V Plzni proběhne 16. ročník mezinárodní přehlídky Balet Gala

Náš host: V Plzni proběhne 16. ročník mezinárodní přehlídky Balet Gala

31. 10. 2024

16 min