Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pro a proti: Ředitele dopravního podniku si teď vybere koalice, kritizuje Scheinherr. „Absurdní,“ nesouhlasí Hřib

Pro a proti: Ředitele dopravního podniku si teď vybere koalice, kritizuje Scheinherr. „Absurdní,“ nesouhlasí Hřib

4. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Pěvecký sbor Palora odpočítává týdny zbývající do koncertu

Mozaika: Pěvecký sbor Palora odpočítává týdny zbývající do koncertu

4. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pražský filmový kufr? Některé filmy dětských tvůrců by strčily do kapsy profesionály, míní kameraman

Host Radiožurnálu: Pražský filmový kufr? Některé filmy dětských tvůrců by strčily do kapsy profesionály, míní kameraman

4. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na Silvestra završím 25 let v mosteckém divadle, prozrazuje herečka Michaela Krausová

Host Dopoledního expresu: Na Silvestra završím 25 let v mosteckém divadle, prozrazuje herečka Michaela Krausová

4. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Šiška, žalud nebo kaštan jako terapeutický nástroj. Působí proti únavě a stresu

Radioporadna: Šiška, žalud nebo kaštan jako terapeutický nástroj. Působí proti únavě a stresu

4. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Problémy uvnitř kabiny, herní krize Sparty a velká výhra Baníku. Horváth hodnotí 14. kolo české ligy

Desítka Pavla Horvátha: Problémy uvnitř kabiny, herní krize Sparty a velká výhra Baníku. Horváth hodnotí 14. kolo české ligy

4. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

4. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

4. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Ve střehu musí být záchranáři celý rok, upozorňuje nový náčelník Horské služby Jeseníky Jakub Fabián

Větrník - Host ve studiu: Ve střehu musí být záchranáři celý rok, upozorňuje nový náčelník Horské služby Jeseníky Jakub Fabián

4. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

Dopolední host: K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

4. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Kreativní dílny se v Libiši konají už téměř 10 let. Procházkou obcí poznáte, kdo se jich zúčastnil

Středočeské příběhy: Kreativní dílny se v Libiši konají už téměř 10 let. Procházkou obcí poznáte, kdo se jich zúčastnil

4. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Poradil elitní kriminalista i patolog. Čechoholanďance vychází prvotina Bunkr

Máme hosty: Poradil elitní kriminalista i patolog. Čechoholanďance vychází prvotina Bunkr

4. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Síla Senátu není velká. Vydobyl si ale symbolickou roli morální autority

Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Síla Senátu není velká. Vydobyl si ale symbolickou roli morální autority

4. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

4. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Reparát: Tripartity ve školách. Jak pomáhají?

Reparát: Tripartity ve školách. Jak pomáhají?

4. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Volby v USA a (staro)nová politika vůči Evropě

Bruselské chlebíčky: Volby v USA a (staro)nová politika vůči Evropě

4. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: USA #1: Jak se volí hlava Spojených států

Vinohradská 12: USA #1: Jak se volí hlava Spojených států

4. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Nepřipouštěl jsem si, že je to realita, svěřuje se Matúš, který prodělal rakovinu

Pochlap se: Nepřipouštěl jsem si, že je to realita, svěřuje se Matúš, který prodělal rakovinu

3. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tisková mluvčí Dostihového spolku Pardubice Kateřina Anna Nohavová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Tisková mluvčí Dostihového spolku Pardubice Kateřina Anna Nohavová v Klubu Rádia Junior

3. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Vaskulitida - vážné onemocnění cév. Návrat do života umožňuje nová biologická léčba

Moci bez nemoci: Vaskulitida - vážné onemocnění cév. Návrat do života umožňuje nová biologická léčba

3. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Kavárna: Tématem Kavárny Pavly Kuchtové bude tentokrát festival Šumava Litera

Kavárna: Tématem Kavárny Pavly Kuchtové bude tentokrát festival Šumava Litera

3. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Vzkaz mužům od britského velvyslance: podstupte preventivní prohlídku, co můžete ztratit?

Zprávy pro Plzeňský kraj: Vzkaz mužům od britského velvyslance: podstupte preventivní prohlídku, co můžete ztratit?

3. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Chocholovi: Eva má krásné hnědé oči a v nich jsem viděl, že to myslí upřímně

Zlatá láska: Manželé Chocholovi: Eva má krásné hnědé oči a v nich jsem viděl, že to myslí upřímně

3. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povodně ve Valencii. Policie před protestem. Kampaň v USA. Festival v Jihlavě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povodně ve Valencii. Policie před protestem. Kampaň v USA. Festival v Jihlavě

3. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Už nechci rebelovat. Přednější je klid, moje soukromí a rodina, říká Alžběta Kolečkářová

Až na dřeň: Už nechci rebelovat. Přednější je klid, moje soukromí a rodina, říká Alžběta Kolečkářová

3. 11. 2024

27 min