Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vizitka: Youtuber Rubeš: Turistickým místům se vyhýbám, baví mě chodit naslepo, vždycky na něco narazíte

Vizitka: Youtuber Rubeš: Turistickým místům se vyhýbám, baví mě chodit naslepo, vždycky na něco narazíte

18. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pěvec Pelka: V tomhle mrazu bych nejradši emigroval do Itálie

Máme hosty: Pěvec Pelka: V tomhle mrazu bych nejradši emigroval do Itálie

18. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Lizcová: Integrace cizinců v Německu? Společnost je unavená a naráží na kapacity institucí

Jak to vidí...: Expertka Lizcová: Integrace cizinců v Německu? Společnost je unavená a naráží na kapacity institucí

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Zelený chemický průmysl? Pětinásobná potřeba elektřiny

Peníze a vliv: Zelený chemický průmysl? Pětinásobná potřeba elektřiny

18. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Boj o Sněmovnu: Piráti se topí. A co Stačilo!?

Vinohradská 12: Boj o Sněmovnu: Piráti se topí. A co Stačilo!?

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Nejtěžší na filmování je udržení vnitřní samoty, popisuje herečka Eliška Křenková

Hovory: Nejtěžší na filmování je udržení vnitřní samoty, popisuje herečka Eliška Křenková

17. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šedivý: Trump chce zastavit válku za každou cenu. Hlavním zájmem USA je Čína

Dvacet minut Radiožurnálu: Šedivý: Trump chce zastavit válku za každou cenu. Hlavním zájmem USA je Čína

17. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pavlovo druhé veto. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Film Čas do zásahu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pavlovo druhé veto. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Film Čas do zásahu

17. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Kriminalita v Ostravě sice klesá, strážníci ale řešili víc událostí. Co městskou policii zaměstnává?

K věci ČRo Ostrava: Kriminalita v Ostravě sice klesá, strážníci ale řešili víc událostí. Co městskou policii zaměstnává?

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expertka Víchová: K vpádu do Evropy potřebuje Rusko Ukrajinu

Interview Plus: Expertka Víchová: K vpádu do Evropy potřebuje Rusko Ukrajinu

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

17. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

17. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské veto platové novely. Summit evropských lídrů. Vladimír Válek

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské veto platové novely. Summit evropských lídrů. Vladimír Válek

17. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Král pop-artu v Pardubicích. Andy Warhol láká i na večeři

Máme hosty: Král pop-artu v Pardubicích. Andy Warhol láká i na večeři

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Antivirus: Obtěžující telemarketing? Podvodníci využívají nepozornosti svých obětí, upozorňuje Antivirus

Antivirus: Obtěžující telemarketing? Podvodníci využívají nepozornosti svých obětí, upozorňuje Antivirus

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

17. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Má Půta odstoupit? Honzejk: A kdo se nestýká s byznysmeny

Názory a argumenty: Má Půta odstoupit? Honzejk: A kdo se nestýká s byznysmeny

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Veterinární poradna: zimní péče o psy a kočky

Svět zvířat: Veterinární poradna: zimní péče o psy a kočky

17. 2. 2025

25 min