Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: 1000 days of Russian occupation

Vinohradská 12: 1000 days of Russian occupation

23. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Hovory: Prošel jsem neuvěřitelným množstvím zaměstnání. Tam jsem poznal, jak lidé žijí, říká filozof Kroupa

Hovory: Prošel jsem neuvěřitelným množstvím zaměstnání. Tam jsem poznal, jak lidé žijí, říká filozof Kroupa

22. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: V divadle Viola došlo před pár dny k vraždě. Alespoň v nové inscenaci podle povídky Oscara Wilda

Mozaika: V divadle Viola došlo před pár dny k vraždě. Alespoň v nové inscenaci podle povídky Oscara Wilda

22. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Urážky ve Sněmovně. Cesta zlínských politiků do Číny. Olaf Scholz

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Urážky ve Sněmovně. Cesta zlínských politiků do Číny. Olaf Scholz

22. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Nemáme vyřešený komplexní systém nakládání s odpady, říká Lucie Kubesa

K věci Štěpánky Duchkové: Nemáme vyřešený komplexní systém nakládání s odpady, říká Lucie Kubesa

22. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pojďme řešit i příjmy důchodového systému, říká místopředseda odborů

Dvacet minut Radiožurnálu: Pojďme řešit i příjmy důchodového systému, říká místopředseda odborů

22. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Na očkování proti chřipce je teď nejlepší čas, říká epidemioložka

O čem se mluví pod Ještědem: Na očkování proti chřipce je teď nejlepší čas, říká epidemioložka

22. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody On Air: Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

On Air: Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Povodně budou stále horší, varuje expert

Interview Plus: Povodně budou stále horší, varuje expert

22. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hvězdy vznikají podobně jako hrudky při zahuštění omáčky, popisuje astronom

Klub Rádia Junior: Hvězdy vznikají podobně jako hrudky při zahuštění omáčky, popisuje astronom

22. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Triatlon není jen sport, ale i komunita, říká Lukáš Kynický

Dobré dopoledne: Triatlon není jen sport, ale i komunita, říká Lukáš Kynický

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jízda v zimě. Co získáte a co nezískáte, když použijete letní pneumatiky v tomto období?

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jízda v zimě. Co získáte a co nezískáte, když použijete letní pneumatiky v tomto období?

22. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Bušení srdce většinou nevnímáme. Zpozornět bychom měli, když ho začneme cítit, říká lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Bušení srdce většinou nevnímáme. Zpozornět bychom měli, když ho začneme cítit, říká lékařka

22. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Babišova kritika Fialy. Lex Ukrajina. Čeští influenceři. Odstoupení Gaetze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Babišova kritika Fialy. Lex Ukrajina. Čeští influenceři. Odstoupení Gaetze

22. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Čerstvé potraviny získáme od řetězců, trvanlivé jedině ze sbírek, vyzývá ředitelka potravinové banky

Host Lucie Výborné: Čerstvé potraviny získáme od řetězců, trvanlivé jedině ze sbírek, vyzývá ředitelka potravinové banky

22. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Hana Vágnerová: Je důležité se občas nudit. Pak přicházejí nápady na nové životní cesty

Blízká setkání: Herečka Hana Vágnerová: Je důležité se občas nudit. Pak přicházejí nápady na nové životní cesty

22. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Náš host: Inspiraci hledám v postavách, které potkávám na trampu, říká „trapsavec“ Hafran

Náš host: Inspiraci hledám v postavách, které potkávám na trampu, říká „trapsavec“ Hafran

22. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Chtěl jsem vytvořit horor, říká publicista Zbořil o knize Flora

Osobnost Plus: Chtěl jsem vytvořit horor, říká publicista Zbořil o knize Flora

22. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Státní správa je vůči digitalizaci rezistentní

Online Plus: Koubský: Státní správa je vůči digitalizaci rezistentní

22. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Trump a spravedlivý mír na Ukrajině

Pro a proti: Trump a spravedlivý mír na Ukrajině

22. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: O tanci s tanečním mistrem

Host Dopoledního expresu: O tanci s tanečním mistrem

22. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Vždy jsem hodně fandil Federerovi, na kurtu působil elegantním dojmem, říká tenisový manažer Šavrda

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Vždy jsem hodně fandil Federerovi, na kurtu působil elegantním dojmem, říká tenisový manažer Šavrda

22. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Chalánková: Humor a sebeironie nejryzeji vyvěrají z mých komiksů

Vizitka: Výtvarnice Chalánková: Humor a sebeironie nejryzeji vyvěrají z mých komiksů

22. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvák a lékař Tomáš Boček v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvák a lékař Tomáš Boček v Klubu Rádia Junior

22. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ředitel Mucha: Díky Variacím jsme do Varů dostali hity, které jsme během festivalu nemohli promítat

Jak to vidí...: Ředitel Mucha: Díky Variacím jsme do Varů dostali hity, které jsme během festivalu nemohli promítat

22. 11. 2024

19 min