Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Hráči v reprezentaci se nebojí udělat krok dozadu. Rulík sází na vyrovnané formace, říká Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Hráči v reprezentaci se nebojí udělat krok dozadu. Rulík sází na vyrovnané formace, říká Procházka

17. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Věra Hrdinková: Na Tisíc hlasů adventu jsme s dětmi zkoušeli od léta. Cestou na Sněžku zněly koledy

Vizitka: Věra Hrdinková: Na Tisíc hlasů adventu jsme s dětmi zkoušeli od léta. Cestou na Sněžku zněly koledy

17. 12. 2024

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka: Na stavbu reaktoru je třeba kvalifikované pracovní síly. Může to být šance pro české firmy

Jak to vidí...: Ekonomka: Na stavbu reaktoru je třeba kvalifikované pracovní síly. Může to být šance pro české firmy

17. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: „Nevidím, ale nezastaví mě to!“ Sportovec Ondřej Zmeškal inspiruje svou odvahou

Dobré dopoledne: „Nevidím, ale nezastaví mě to!“ Sportovec Ondřej Zmeškal inspiruje svou odvahou

17. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Máme hosty: Dva okresy, dva kraje. Chrudim zastupuje v Senátu exstarosta Havlíčkova Brodu

Máme hosty: Dva okresy, dva kraje. Chrudim zastupuje v Senátu exstarosta Havlíčkova Brodu

17. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Rafaj: Vláda s „tendrem století“ na Dukovany nehraje dobře

Peníze a vliv: Rafaj: Vláda s „tendrem století“ na Dukovany nehraje dobře

17. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stomatová ze Sýrie: Spíš strach než naděje

Vinohradská 12: Stomatová ze Sýrie: Spíš strach než naděje

17. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Hovory: V garáži jsem narazil na legendární pramen, píše historik

Hovory: V garáži jsem narazil na legendární pramen, píše historik

16. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Náš host: Zdobení perníčků se dá naučit. Stačí trénovat

Náš host: Zdobení perníčků se dá naučit. Stačí trénovat

16. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Péče o opuštěná a nalezená zvířata

Co vás zajímá: Péče o opuštěná a nalezená zvířata

16. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Už nejsme konec světa, jsme město v srdci Trojzemí, říká hrdě starosta Hrádku nad Nisou Pavel Farský

Host Dopoledne pod Ještědem: Už nejsme konec světa, jsme město v srdci Trojzemí, říká hrdě starosta Hrádku nad Nisou Pavel Farský

16. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Akcent: Hitem taneční sezóny zůstává StarDance. Jaká je tradice společenského tance u nás?

Akcent: Hitem taneční sezóny zůstává StarDance. Jaká je tradice společenského tance u nás?

16. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Václav Hrouda vyrazil s koloběžkou na sever Evropy a zdolal nejvyšší hory Finska, Švédska a Norska

Host ve studiu: Václav Hrouda vyrazil s koloběžkou na sever Evropy a zdolal nejvyšší hory Finska, Švédska a Norska

16. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lex Babiš II je potřeba, říká Pekarová Adamová. Priority jsou jinde, oponuje Válková

Pro a proti: Lex Babiš II je potřeba, říká Pekarová Adamová. Priority jsou jinde, oponuje Válková

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Lucy & HangOver: Spojení osudu, energie a hudby

Dobré dopoledne: Lucy & HangOver: Spojení osudu, energie a hudby

16. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Mír si na Ukrajině přeje stále více lidí, popisuje reportér

Interview Plus: Mír si na Ukrajině přeje stále více lidí, popisuje reportér

16. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

16. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

Alex a host: Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

16. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Biden dělal pro Ukrajinu správné věci, ale pozdě

Osobnost Plus: Klvaňa: Biden dělal pro Ukrajinu správné věci, ale pozdě

16. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

16. 12. 2024

47 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nová superdávka. Hlasování o důvěře v Německu. Migrační vlny prvních lidí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nová superdávka. Hlasování o důvěře v Německu. Migrační vlny prvních lidí

16. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Recept výživové poradkyně Jany Krátké na zdravé vánoční cukroví bez cukru. Co tvoří jeho základ?

Radioporadna: Recept výživové poradkyně Jany Krátké na zdravé vánoční cukroví bez cukru. Co tvoří jeho základ?

16. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Trenduj: Trenduj speciál: Šéfredaktor Junioru ujíždí na teniskách. Má jich hodně a rád je čistí

Trenduj: Trenduj speciál: Šéfredaktor Junioru ujíždí na teniskách. Má jich hodně a rád je čistí

16. 12. 2024

47 min