Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Online Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

Online Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

30. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Krize United, remíza City s Evertonem a skvělý Nottingham. Jaký je konec roku v Premier League?

S mikrofonem do Anglie: Krize United, remíza City s Evertonem a skvělý Nottingham. Jaký je konec roku v Premier League?

30. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

30. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Obchodník se smrtí, díl I.: Já, Viktor But

Vinohradská 12: Obchodník se smrtí, díl I.: Já, Viktor But

30. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Náš host: Josef Švéda ze Starého Plzence je jediným sklepmistrem v ČR se specializací na výrobu šumivého vína

Náš host: Josef Švéda ze Starého Plzence je jediným sklepmistrem v ČR se specializací na výrobu šumivého vína

29. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Nová cílená léčba vrací pacienty do kvalitního života

Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Nová cílená léčba vrací pacienty do kvalitního života

29. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody Kavárna: Stará malířka blbne na šrotovišti, ale mně to dává smysl, směje se své nové vášni Renata Štolbová

Kavárna: Stará malířka blbne na šrotovišti, ale mně to dává smysl, směje se své nové vášni Renata Štolbová

29. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

Setkání u mikrofonu: Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sborový zpěv se stal osudem pedagoga a dirigenta Jiřího Slovíka

Odpolední interview: Sborový zpěv se stal osudem pedagoga a dirigenta Jiřího Slovíka

29. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havárie letadla v Jižní Koreji. Jednotné nabíječky. Názor EU na volby v Gruzii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havárie letadla v Jižní Koreji. Jednotné nabíječky. Názor EU na volby v Gruzii

29. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

29. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

Leonardo Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

29. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

Vybrali jsme pro vás: Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

29. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

29. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Je rozumné dávat zvířata jako dárek? Co všechno vypoví chování zvířete o svém majiteli či majitelce?

Jak to vidí...: Je rozumné dávat zvířata jako dárek? Co všechno vypoví chování zvířete o svém majiteli či majitelce?

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (1)

Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (1)

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (2)

Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (2)

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

28. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Jihočeši: Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

Jihočeši: Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

28. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Michaela Duffková je autorka knižní předlohy úspěšného filmu Zápisník alkoholičky: "Je důležité vědět, jak o závislosti komunikovat a vydržet

Hovory: Michaela Duffková je autorka knižní předlohy úspěšného filmu Zápisník alkoholičky: "Je důležité vědět, jak o závislosti komunikovat a vydržet

28. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Vánočních přání, novoročenek i péefek ubývá, hodnotí sběratel Jaromír Polášek

Odpolední interview: Vánočních přání, novoročenek i péefek ubývá, hodnotí sběratel Jaromír Polášek

28. 12. 2024

8 min

Obrázek epizody Host do domu: „Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

Host do domu: „Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

28. 12. 2024

29 min