Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: Cichanouská: Lukašenko je loutka Putina

Vinohradská 12: Cichanouská: Lukašenko je loutka Putina

1. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Semenařit je umění i odvěké gesto svobodné kultury

ArtCafé: Semenařit je umění i odvěké gesto svobodné kultury

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Hovory: Flirtování potřebuje bezpečí, napětí i hravost, domnívá se socioložka a terapeutka

Hovory: Flirtování potřebuje bezpečí, napětí i hravost, domnívá se socioložka a terapeutka

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vadí kouř nebo třeba štěkání psa. Bezmála 11 procent soudních řízení v Česku tvoří sousedské spory

Dopolední host: Vadí kouř nebo třeba štěkání psa. Bezmála 11 procent soudních řízení v Česku tvoří sousedské spory

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Irena Vítovcová, zakladatelka ProCitu: Měli jsme se synem moc těžkých období

Náš host: Irena Vítovcová, zakladatelka ProCitu: Měli jsme se synem moc těžkých období

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Jak by měla Evropa reagovat na reciproční cla Donalda Trumpa? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl: Jak by měla Evropa reagovat na reciproční cla Donalda Trumpa? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

31. 3. 2025

50 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastějším současným kyberpodvodem je podle policie falešný bankéř

Co vás zajímá: Nejčastějším současným kyberpodvodem je podle policie falešný bankéř

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jeden Svět. Jaká témata otevírá letošní ročník lidskoprávní přehlídky, ví Kristina Konczyna

K věci ČRo Ostrava: Jeden Svět. Jaká témata otevírá letošní ročník lidskoprávní přehlídky, ví Kristina Konczyna

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Akcent: Busking způsoboval osypky. To už jsme překonali, říká za pouliční umění šéf organizace Nerudný fest

Akcent: Busking způsoboval osypky. To už jsme překonali, říká za pouliční umění šéf organizace Nerudný fest

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Štěpán: Karikatura České pošty úplně zasloužená není. Pracujeme s lidským faktorem

Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Štěpán: Karikatura České pošty úplně zasloužená není. Pracujeme s lidským faktorem

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fištejn: Nebyl to Trump, kdo ztratil ukrajinské území

Osobnost Plus: Fištejn: Nebyl to Trump, kdo ztratil ukrajinské území

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

Alex a host: Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

31. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Amerikanistka: Trump bere cla jako symbol a magickou formuli

Interview Plus: Amerikanistka: Trump bere cla jako symbol a magickou formuli

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Společná armáda EU? Špidla vidí výhody, Vondra má námitky

Pro a proti: Společná armáda EU? Špidla vidí výhody, Vondra má námitky

31. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sedavý způsob života a stres jsou základní faktory, které přispívají k blokádám naší krční páteře

Radioporadna: Sedavý způsob života a stres jsou základní faktory, které přispívají k blokádám naší krční páteře

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

31. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

Dobré dopoledne: Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

31. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Sokolov spolupracuje s marketingovým stratégem na posílení své reputace

Co vás zajímá: Sokolov spolupracuje s marketingovým stratégem na posílení své reputace

31. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Antivirus: Hraje vaše dítě Minecraft? Dejte si pozor na podvodné „cheaty“ a nastavte pravidla, radí Antivirus

Antivirus: Hraje vaše dítě Minecraft? Dejte si pozor na podvodné „cheaty“ a nastavte pravidla, radí Antivirus

31. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

31. 3. 2025

17 min