Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

Host Lucie Výborné: Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

13. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Je rozdíl, jestli máte „jen úzkosti“, nebo plný autismus, shodují se lékařka a psycholožka

Vertikála: Je rozdíl, jestli máte „jen úzkosti“, nebo plný autismus, shodují se lékařka a psycholožka

13. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Radovan Vladík, ředitel nejmenší střední školy v Česku. Co umí mladí varhanáři?

Jak to vidí...: Radovan Vladík, ředitel nejmenší střední školy v Česku. Co umí mladí varhanáři?

13. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Vážil jsem téměř 170 kilo! Martin trpěl obezitou 3. typu

Cesta k uzdravení: Vážil jsem téměř 170 kilo! Martin trpěl obezitou 3. typu

13. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Vertikála: Květnou nedělí začíná Svatý týden

Vertikála: Květnou nedělí začíná Svatý týden

13. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Čistý Liberec, taška Panik i drahé pálení

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Čistý Liberec, taška Panik i drahé pálení

12. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

Host Lenky Vahalové: Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

12. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

12. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

12. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

11. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marek: Každý politik by už měl mít už na stole ekonomický plán, aby se po volbách neztrácel čas

Dvacet minut Radiožurnálu: Marek: Každý politik by už měl mít už na stole ekonomický plán, aby se po volbách neztrácel čas

11. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Český skeletonista Timon Drahoňovský v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Český skeletonista Timon Drahoňovský v Klubu Rádia Junior

11. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Alexandra Udženija: Do Centra perinatální duševní péče se nám sjíždějí maminky z celé republiky

K věci Štěpánky Duchkové: Alexandra Udženija: Do Centra perinatální duševní péče se nám sjíždějí maminky z celé republiky

11. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Witkoffa a Putina. Slintavka na Slovensku. Geriatrická péče v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Witkoffa a Putina. Slintavka na Slovensku. Geriatrická péče v Česku

11. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Roman Šebesta k boji proti šíření slintavky a kulhavky: Pravidla jsou nastavena

O čem se mluví pod Ještědem: Roman Šebesta k boji proti šíření slintavky a kulhavky: Pravidla jsou nastavena

11. 4. 2025

20 min