Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

30. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

30. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrají nejen divadlo pro děti, ale věnují se i terapii loutkou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrají nejen divadlo pro děti, ale věnují se i terapii loutkou

30. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

30. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

30. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

30. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Malý ráj u Karlových Varů. Zvířata léčí duši, věří zakladatelky farmy Kozodoj

Klub Rádia Junior: Malý ráj u Karlových Varů. Zvířata léčí duši, věří zakladatelky farmy Kozodoj

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Máme hosty: Skleněné desky vozil na motorce. Vychází další kniha zapomenutého fotografa

Máme hosty: Skleněné desky vozil na motorce. Vychází další kniha zapomenutého fotografa

30. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Hartman: Sociální demokracie spěje k zániku. Spojení se Stačilo! je facka i zoufalství

Jak to vidí...: Komentátor Hartman: Sociální demokracie spěje k zániku. Spojení se Stačilo! je facka i zoufalství

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi už nejsou v EU zakopaným kverulantem

Bruselské chlebíčky: Češi už nejsou v EU zakopaným kverulantem

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zavražděna komunisty. Feministka Milada Horáková

Vinohradská 12: Zavražděna komunisty. Feministka Milada Horáková

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Bojs: Lidé si šli do kina ověřit, jak jsou na tom s pitím, říká režisér Svátek

Bojs: Lidé si šli do kina ověřit, jak jsou na tom s pitím, říká režisér Svátek

29. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jsem multifunkční komediantka, říká o sobě hadí tanečnice Linda Gaja

Klub Rádia Junior: Jsem multifunkční komediantka, říká o sobě hadí tanečnice Linda Gaja

29. 6. 2025

30 min