Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Divadlo je ve své podstatě nesmrtelné. Lidé ho potřebují stejně jako jíst a pít, říká Stanislav Moša

Alex a host: Divadlo je ve své podstatě nesmrtelné. Lidé ho potřebují stejně jako jíst a pít, říká Stanislav Moša

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

Desítka Pavla Horvátha: Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

19. 2. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump kritizuje Ukrajinu. Hlas ukrajinské komunity v Česku. Výdejní boxy

19. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lymfatický systém jako tichý hrdina našeho zdraví. Významně pomáhá správně hospodařit s vodou v těle

Radioporadna: Lymfatický systém jako tichý hrdina našeho zdraví. Významně pomáhá správně hospodařit s vodou v těle

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

19. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: S mladými jsem byl vždy pozitivně naladěný, říká učitel Jaroslav Kotrbáček, osobnost města Hořice

Host ve studiu: S mladými jsem byl vždy pozitivně naladěný, říká učitel Jaroslav Kotrbáček, osobnost města Hořice

19. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

19. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

19. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Internetoví podvodníci jsou vynalézaví. Začíná to přitom nevinnou konverzací, varuje policista

Host Dopoledního expresu: Internetoví podvodníci jsou vynalézaví. Začíná to přitom nevinnou konverzací, varuje policista

19. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

19. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Host ve středu: Kulturní život ve Žďáru nad Sázavou: Pestrý program plný akcí a novinek

Host ve středu: Kulturní život ve Žďáru nad Sázavou: Pestrý program plný akcí a novinek

19. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Lidstvo prý hloupne, říká genetik

S Arenbergerem nejen o medicíně: Lidstvo prý hloupne, říká genetik

19. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Náš host: Index BMI už se nebere jako dogma, říká dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová

Náš host: Index BMI už se nebere jako dogma, říká dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová

19. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

19. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Už z dálky poznám, jak se ke mně kůň zachová, prozrazuje doktorka koní Karolína Olehlová

Větrník - Host ve studiu: Už z dálky poznám, jak se ke mně kůň zachová, prozrazuje doktorka koní Karolína Olehlová

19. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatelka Březinová: Kolem nás je spousta Andersenů. Jde o převyprávění bez typických point

Vizitka: Překladatelka Březinová: Kolem nás je spousta Andersenů. Jde o převyprávění bez typických point

19. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Základem veškeré kreativity je strach ze smrti. Orhan Pamuk mluvil v Praze o svém románu Morové noci

Mozaika: Základem veškeré kreativity je strach ze smrti. Orhan Pamuk mluvil v Praze o svém románu Morové noci

19. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Pekarová Adamová byla Kalousek v sukních. TOP 09 nezviditelní ani nové vedení

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Pekarová Adamová byla Kalousek v sukních. TOP 09 nezviditelní ani nové vedení

19. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

18. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody K věci: Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

K věci: Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

18. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

18. 2. 2025

26 min