Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Reparát: Citlivá i kontroverzní témata jako smrt do škol patří

Reparát: Citlivá i kontroverzní témata jako smrt do škol patří

24. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Německo po volbách: Poslední šance

Vinohradská 12: Německo po volbách: Poslední šance

24. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Trumpovy balonky a dohoda o Ukrajině pohledem NATO

Bruselské chlebíčky: Trumpovy balonky a dohoda o Ukrajině pohledem NATO

24. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Pochlap se: Oslavné písně o tátech nemáme, řeší se spíš spory mezi otcem a synem, říká publicista Turek

Pochlap se: Oslavné písně o tátech nemáme, řeší se spíš spory mezi otcem a synem, říká publicista Turek

23. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Neuropatické bolesti. Novinká léčba periferní nervovou stimulací pohledem pacienta i lékaře

Moci bez nemoci: Neuropatické bolesti. Novinká léčba periferní nervovou stimulací pohledem pacienta i lékaře

23. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herec Josef Vrána v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Herec Josef Vrána v Klubu Rádia Junior

23. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Překvapivá volební účast, téma migrace a vnitřní bezpečnosti. Jak dopadly klíčové volby v Německu?

Speciál Radiožurnálu: Překvapivá volební účast, téma migrace a vnitřní bezpečnosti. Jak dopadly klíčové volby v Německu?

23. 2. 2025

50 min

Obrázek epizody Kavárna: Rozhovor s ředitelem Alšovy jihočeské galerie o aktuální sezoně, ale i vzdálenější budoucnosti

Kavárna: Rozhovor s ředitelem Alšovy jihočeské galerie o aktuální sezoně, ale i vzdálenější budoucnosti

23. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Záchod, džíny, hostie. Jan Lukavec představuje svou novou knihu

Hergot!: Záchod, džíny, hostie. Jan Lukavec představuje svou novou knihu

23. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Pozimek, sv. Matěj a palačinky. Co prozradí noc o jaru a jaké tradice s ní souvisí?

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Pozimek, sv. Matěj a palačinky. Co prozradí noc o jaru a jaké tradice s ní souvisí?

23. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby v Německu. Vztahy Washingtonu, Kyjeva a Moskvy. Zlatý medvěd

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volby v Německu. Vztahy Washingtonu, Kyjeva a Moskvy. Zlatý medvěd

23. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Šikaně jsem čelil celou základní školu. Kluk by měl kopat do míče, ne tančit, vzpomíná Bartovanec

Až na dřeň: Šikaně jsem čelil celou základní školu. Kluk by měl kopat do míče, ne tančit, vzpomíná Bartovanec

23. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Sociální pracovnice Olga Bierhanzlová: Schopnost se vyjádřit se mi dnes v práci hodí

Když se řekne Dismaňák: Sociální pracovnice Olga Bierhanzlová: Schopnost se vyjádřit se mi dnes v práci hodí

23. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Politolog: Dlouhá existence ANO je u populistů výjimkou

Leonardo Plus: Politolog: Dlouhá existence ANO je u populistů výjimkou

23. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Cestování je pro mne osvobození se od strachu. Funguje to v Tádžikistánu i za humny, říká Merisi

Host Radiožurnálu: Cestování je pro mne osvobození se od strachu. Funguje to v Tádžikistánu i za humny, říká Merisi

23. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Základní umělecké školy v Jablonci a v Liberci slaví 100 let. Jak vznikly a co chystají?

Host Dopoledne pod Ještědem: Základní umělecké školy v Jablonci a v Liberci slaví 100 let. Jak vznikly a co chystají?

23. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Paní Lucie překonala rakovinu plic s metastázemi v játrech. Jaká byla její cesta k uzdravení?

Cesta k uzdravení: Paní Lucie překonala rakovinu plic s metastázemi v játrech. Jaká byla její cesta k uzdravení?

23. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Vertikála: Trump zmrazil pomoc neziskovkám. Co to vlastně znamená?

Vertikála: Trump zmrazil pomoc neziskovkám. Co to vlastně znamená?

23. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Diskuse o odvolání Marka Orko Váchy ze služby v akademické farnosti v Praze neberou konce

Vertikála: Diskuse o odvolání Marka Orko Váchy ze služby v akademické farnosti v Praze neberou konce

23. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Pot: Hudebnice OGmiaG o sexismu v rapu i výběru partnerů

Pot: Hudebnice OGmiaG o sexismu v rapu i výběru partnerů

22. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Jihočeši: Bezlepková dieta neznamená přijít o radost z dobrého jídla, ukazuje autorka kuchařek Radka Vrzalová

Jihočeši: Bezlepková dieta neznamená přijít o radost z dobrého jídla, ukazuje autorka kuchařek Radka Vrzalová

22. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Náš host: Kufry přiletěly pozdě, obleky na soutěž se musely zakoupit až ve Státech

Náš host: Kufry přiletěly pozdě, obleky na soutěž se musely zakoupit až ve Státech

22. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Dopravní zátěž, hluk a emise. Toho se obávají obyvatelé obcí v okolí plánované spalovny odpadů

Zprávy z Vysočiny: Dopravní zátěž, hluk a emise. Toho se obávají obyvatelé obcí v okolí plánované spalovny odpadů

22. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

22. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

Host Lenky Vahalové: Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

22. 2. 2025

17 min