Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Odpolední interview: Televizní publicista Milan Švihálek rád spolupracoval také s rozhlasem

Odpolední interview: Televizní publicista Milan Švihálek rád spolupracoval také s rozhlasem

17. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář Sobota: Newyorčany trápí vysoké životní náklady

Interview Plus: Novinář Sobota: Newyorčany trápí vysoké životní náklady

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zámečník: Trumpova cla by Německo vrátila do recese

Osobnost Plus: Zámečník: Trumpova cla by Německo vrátila do recese

17. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Lábus: Tlučhořovi jsou čistá improvizace, kterou točíme doma. Díky nim jsem poznal Miloše Formana

Speciál Radiožurnálu: Lábus: Tlučhořovi jsou čistá improvizace, kterou točíme doma. Díky nim jsem poznal Miloše Formana

17. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

17. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

17. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

17. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

17. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

17. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

17. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hála: DeepSeek je nebezpečný kvůli úniku dat. Spíš než v AI je ale Čína před Západem v těžbě surovin

Jak to vidí...: Hála: DeepSeek je nebezpečný kvůli úniku dat. Spíš než v AI je ale Čína před Západem v těžbě surovin

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Z rychlých převleků jsem nervózní, přiznává kouzelník

Klub Rádia Junior: Z rychlých převleků jsem nervózní, přiznává kouzelník

17. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: OBRAZEM: Gabriela Junášková z Kralup nad Vltavou sbírá náprstky. Má jich už přes šest tisíc

Středočeské příběhy: OBRAZEM: Gabriela Junášková z Kralup nad Vltavou sbírá náprstky. Má jich už přes šest tisíc

17. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: SPD a PRO: Krize zažehnána?

Vinohradská 12: SPD a PRO: Krize zažehnána?

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Kdysi jsme tělo svěřili medicíně a duši duchovním. Člověk je ale jen jeden, míní bosý karmelitán

Hovory: Kdysi jsme tělo svěřili medicíně a duši duchovním. Člověk je ale jen jeden, míní bosý karmelitán

16. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Buchty: Kdo zahrádkaří, ten pěstuje i blaho vlastní dušičky

Buchty: Kdo zahrádkaří, ten pěstuje i blaho vlastní dušičky

16. 7. 2025

35 min