Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dohoda Trumpa se Zelenským. Velvyslanec John Shattuck. Psychika dětí po covidu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dohoda Trumpa se Zelenským. Velvyslanec John Shattuck. Psychika dětí po covidu

28. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Online Plus: Největší dezinformátor je Musk, tvrdil Grok. Pak o tom mlčel

Online Plus: Největší dezinformátor je Musk, tvrdil Grok. Pak o tom mlčel

28. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Simona Hochmanová: Od Mistryně světa po majitelku kavárny a trenérku aerobiku

Dobré dopoledne: Simona Hochmanová: Od Mistryně světa po majitelku kavárny a trenérku aerobiku

28. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Debata o české misi na Ukrajinu je předčasná, míní ANO i ODS

Pro a proti: Debata o české misi na Ukrajinu je předčasná, míní ANO i ODS

28. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Erbanová: Po konci s rychlobruslením to byla velká neznámá. Po osudovém zranění nastal čas na hokej

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Erbanová: Po konci s rychlobruslením to byla velká neznámá. Po osudovém zranění nastal čas na hokej

28. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: Alergie a jak je léčit

Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: Alergie a jak je léčit

28. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na střední škole jezdectví v Kladrubech kralují dívky. Chlapce téměř vytlačily ze sedla

Radioporadna: Na střední škole jezdectví v Kladrubech kralují dívky. Chlapce téměř vytlačily ze sedla

28. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Voda umlčela můj hlas i myšlenky. To se mi v práci nestane, usmívá se moderátorka Soňa Porupková

Blízká setkání: Voda umlčela můj hlas i myšlenky. To se mi v práci nestane, usmívá se moderátorka Soňa Porupková

28. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chemik: Vyfoukli jsme Němcům jejich prvenství. Naše 3000 let staré pivo je nestarší v Evropě

Host Lucie Výborné: Chemik: Vyfoukli jsme Němcům jejich prvenství. Naše 3000 let staré pivo je nestarší v Evropě

28. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Barevné povídání o světě černobílé fotografie. Setkání s Michalem Kalhousem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Barevné povídání o světě černobílé fotografie. Setkání s Michalem Kalhousem

28. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Karous: České sci-fi se neobejde bez brutalismu, nejprogresivnější stavby jsou z doby před '89

Vizitka: Pavel Karous: České sci-fi se neobejde bez brutalismu, nejprogresivnější stavby jsou z doby před '89

28. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Snižování emisí je pro těžký průmysl záhuba. Co teď tedy s Green Dealem?

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Snižování emisí je pro těžký průmysl záhuba. Co teď tedy s Green Dealem?

28. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Snímek Góóól vypráví o splnění velkého snu fotbalisty Santiaga Muňeze

Seriál Radiožurnálu Sport: Snímek Góóól vypráví o splnění velkého snu fotbalisty Santiaga Muňeze

28. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Na Východ!: Po Litvě s deštníkem, pocitem hrdosti. Jak přežil malý národ

Na Východ!: Po Litvě s deštníkem, pocitem hrdosti. Jak přežil malý národ

28. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: ATOM, VIII. díl: Černobyl (bonus)

Vinohradská 12: ATOM, VIII. díl: Černobyl (bonus)

28. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hroboň: Případ korupce v Motole by měl sloužit jako varování pro politiky. Systém potřebuje změny

Dvacet minut Radiožurnálu: Hroboň: Případ korupce v Motole by měl sloužit jako varování pro politiky. Systém potřebuje změny

27. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Studovna: Brala jsem to jako jedno velké dobrodružství, říká absolventka o studiu v Číně a Austrálii

Studovna: Brala jsem to jako jedno velké dobrodružství, říká absolventka o studiu v Číně a Austrálii

27. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ceny energií v Česku. Rakouská vláda bez FPÖ. Herec Gene Hackman

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ceny energií v Česku. Rakouská vláda bez FPÖ. Herec Gene Hackman

27. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Akcent: Berlinale vychází vstříc publiku, politická témata v hlavní soutěži chyběla, říkají publicistky

Akcent: Berlinale vychází vstříc publiku, politická témata v hlavní soutěži chyběla, říkají publicistky

27. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Vyšla nová kniha o židovském Brně napříč staletími

ArtCafé: Vyšla nová kniha o židovském Brně napříč staletími

27. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody Vlna: Už si ani nepamatuju, jaká jsem byla před válkou. Darja Stomatová tři roky reportuje z Ukrajiny

Vlna: Už si ani nepamatuju, jaká jsem byla před válkou. Darja Stomatová tři roky reportuje z Ukrajiny

27. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom: Zemědělci proti Unii? Dostávají z ní přece dotace

Interview Plus: Ekonom: Zemědělci proti Unii? Dostávají z ní přece dotace

27. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Severočeské divadlo nově patří plně pod Ústí nad Labem. To sebou přináší řadu výzev

O čem se mluví: Severočeské divadlo nově patří plně pod Ústí nad Labem. To sebou přináší řadu výzev

27. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sinoložka Lomová: Peking se nejvíc bojí silného Západu

Osobnost Plus: Sinoložka Lomová: Peking se nejvíc bojí silného Západu

27. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Léky nové generace pomáhají zhubnout. Bez úpravy jídelníčku a pohybu jsou ale k ničemu

Radioporadna: Léky nové generace pomáhají zhubnout. Bez úpravy jídelníčku a pohybu jsou ale k ničemu

27. 2. 2025

18 min