Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: Trump posílil Rusko, je to strategická chyba století

Osobnost Plus: Němec: Trump posílil Rusko, je to strategická chyba století

10. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nerudová chválí plán pro automobilky. Krutílek: Nestačí to

Pro a proti: Nerudová chválí plán pro automobilky. Krutílek: Nestačí to

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Starlink. Volby v Rumunsku. Čistírna vod v Ostravě. Týden mozku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Starlink. Volby v Rumunsku. Čistírna vod v Ostravě. Týden mozku

10. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Antivirus: Sledovací aplikace? Možná ji máte, ani o tom nevíte, varuje Antivirus. Jak si zkontrolovat mobil?

Antivirus: Sledovací aplikace? Možná ji máte, ani o tom nevíte, varuje Antivirus. Jak si zkontrolovat mobil?

10. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od biologického kroužku v Chrudimi až po Fulbrightovo stipendium na univerzitě v Kalifornii v USA

Host ve studiu: Od biologického kroužku v Chrudimi až po Fulbrightovo stipendium na univerzitě v Kalifornii v USA

10. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Férová domácnost: Ženy toho doma dělají víc. Muže ale trápí, že jsou s dětmi málo, říká Dvořáková

Blízká setkání: Férová domácnost: Ženy toho doma dělají víc. Muže ale trápí, že jsou s dětmi málo, říká Dvořáková

10. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Náš host: Petr Stach: Kriminalistou bych být nechtěl. Setkávají se s nejhorším, co se v lidství může odehrávat

Náš host: Petr Stach: Kriminalistou bych být nechtěl. Setkávají se s nejhorším, co se v lidství může odehrávat

10. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách prochodí i troje boty za léto. S Michaelou Hrdou poradíme, jak řešit průšvihy na cestách

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách prochodí i troje boty za léto. S Michaelou Hrdou poradíme, jak řešit průšvihy na cestách

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Operace nádorů mozku a moderní medicína

Host Dopoledního expresu: Operace nádorů mozku a moderní medicína

10. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdo nadělá větší nepořádek? Kočka, nebo pes? A jak poznat dobrou podestýlku?

Radioporadna: Kdo nadělá větší nepořádek? Kočka, nebo pes? A jak poznat dobrou podestýlku?

10. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Chytil nohu přes Vindahla zvednout nechtěl, nějaký úmysl tam byl. Karta zasloužená, popisuje Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Chytil nohu přes Vindahla zvednout nechtěl, nějaký úmysl tam byl. Karta zasloužená, popisuje Horváth

10. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Aplikaci Záchranka má v telefonu už každý třetí člověk, těší jejího tvůrce Filipa Maleňáka

Větrník - Host ve studiu: Aplikaci Záchranka má v telefonu už každý třetí člověk, těší jejího tvůrce Filipa Maleňáka

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Miroslav Stehlík: Od houslí k uměleckému managementu – Koncert pro budoucnost v Jihlavě

Dobré dopoledne: Miroslav Stehlík: Od houslí k uměleckému managementu – Koncert pro budoucnost v Jihlavě

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kritik: Vlny dokážou mladé vtáhnout do roku 68. Za mě je ale filmem roku Ještě nejsem, kým chci být

Host Lucie Výborné: Kritik: Vlny dokážou mladé vtáhnout do roku 68. Za mě je ale filmem roku Ještě nejsem, kým chci být

10. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Odchod z náboženské sekty může znamenat i odchod od rodiny. Své o tom ví Jan Dvořák

Host Českého rozhlasu Ostrava: Odchod z náboženské sekty může znamenat i odchod od rodiny. Své o tom ví Jan Dvořák

10. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: S bojovými sporty jsem začala kvůli zkušenostem se školní šikanou, přiznává kickboxerka Ptáčková

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: S bojovými sporty jsem začala kvůli zkušenostem se školní šikanou, přiznává kickboxerka Ptáčková

10. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Pavla Beretová: Síla bojovat a jít dál, to je část Amerikánky, kterou mám v sobě

Vizitka: Herečka Pavla Beretová: Síla bojovat a jít dál, to je část Amerikánky, kterou mám v sobě

10. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Chelsea je v Konferenční lize od ostatních hodně odskočená, myslí si Pěruška. Co nabídl šlágr United

S mikrofonem do Anglie: Chelsea je v Konferenční lize od ostatních hodně odskočená, myslí si Pěruška. Co nabídl šlágr United

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Nadační fond Pivoňka dává bývalému kostelu ve Kšelích novou šanci

Středočeské příběhy: Nadační fond Pivoňka dává bývalému kostelu ve Kšelích novou šanci

10. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jarní obloha přinese zodiakální světlo i částečné zatmění Slunce

Máme hosty: Jarní obloha přinese zodiakální světlo i částečné zatmění Slunce

10. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Povinná vojna na tři měsíce? Jsou i jiné možnosti, jak zvýšit stavy armády

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Povinná vojna na tři měsíce? Jsou i jiné možnosti, jak zvýšit stavy armády

10. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Arvo Pärt

Mozaika: Arvo Pärt

10. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Reparát: Jak řešit šikanu? Ošetřit potřebuje oběť i ten, kdo ublížil

Reparát: Jak řešit šikanu? Ošetřit potřebuje oběť i ten, kdo ublížil

10. 3. 2025

25 min