Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Odpolední interview: Za ojedinělým Muzeem citer v Ostravě stojí jediný člověk, Jan Folprecht

Odpolední interview: Za ojedinělým Muzeem citer v Ostravě stojí jediný člověk, Jan Folprecht

12. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Bourání: Klientům jsme se dlouho bály říct, že budu mít dítě. I to musí řešit architektky

Bourání: Klientům jsme se dlouho bály říct, že budu mít dítě. I to musí řešit architektky

12. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Stačí překonat prvotní strach, o zbytek se postarají profesionálové, říká lékař o darování krve

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Stačí překonat prvotní strach, o zbytek se postarají profesionálové, říká lékař o darování krve

12. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Dobrá školka pomáhá překonat znevýhodnění. Jejich nedostatkem tratí stát i trh práce, říká Prokop

Život k nezaplacení: Dobrá školka pomáhá překonat znevýhodnění. Jejich nedostatkem tratí stát i trh práce, říká Prokop

12. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Šatníky: Osobní šatník šitý vlastnoručně na míru: na návštěvě u Veroniky aka VEDU

Šatníky: Osobní šatník šitý vlastnoručně na míru: na návštěvě u Veroniky aka VEDU

12. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Žánr gangsterek diváky pořád fascinuje, říká režisér Petr Nikolaev, který stojí za Příběhem kmotra

Alex a host: Žánr gangsterek diváky pořád fascinuje, říká režisér Petr Nikolaev, který stojí za Příběhem kmotra

12. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krajinotvůrce: Vodu v krajině zajistí až regenerativní zemědělství. Obří lány musí zmizet

Host Lucie Výborné: Krajinotvůrce: Vodu v krajině zajistí až regenerativní zemědělství. Obří lány musí zmizet

12. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Starosta Skořepa: Rychnov je bez dluhů, investovali jsme do města. Troufnu si říct, že je to vidět

Host ve studiu: Starosta Skořepa: Rychnov je bez dluhů, investovali jsme do města. Troufnu si říct, že je to vidět

12. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Adam Vacula o seriálu Zlatá labuť: Byl to ranec textů. Ale bavila mě ta první republika

Blízká setkání: Herec Adam Vacula o seriálu Zlatá labuť: Byl to ranec textů. Ale bavila mě ta první republika

12. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh příměří vůči Rusku. Americká cla na ocel a hliník. Deník Anny Frankové

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh příměří vůči Rusku. Americká cla na ocel a hliník. Deník Anny Frankové

12. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zásady a principy sebeobrany ve veřejném prostoru. Vhodná je příprava, protože vše začíná u prevence

Radioporadna: Zásady a principy sebeobrany ve veřejném prostoru. Vhodná je příprava, protože vše začíná u prevence

12. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Gregorová: Trump chce po Západu vše a po Putinovi nic

Pro a proti: Gregorová: Trump chce po Západu vše a po Putinovi nic

12. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Dílo si diktuje prostředky i tvar, říká Vladimír Franz o své nové skladbě Kámen a bolest

Mozaika: Dílo si diktuje prostředky i tvar, říká Vladimír Franz o své nové skladbě Kámen a bolest

12. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: Jarní respirační onemocnění

Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: Jarní respirační onemocnění

12. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nejdůležitějším lékem na embolii je pohyb, moc sedíme, varuje kardiolog

Radioporadna: Nejdůležitějším lékem na embolii je pohyb, moc sedíme, varuje kardiolog

12. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Host ve středu: Digitální gramotnost a kyberbezpečnost: Výzva dnešní doby

Host ve středu: Digitální gramotnost a kyberbezpečnost: Výzva dnešní doby

12. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Mezi Českem a Amerikou. Takový je život Miroslava Konvaliny

Host Českého rozhlasu Ostrava: Mezi Českem a Amerikou. Takový je život Miroslava Konvaliny

12. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Na place: Základní část byla bez výkyvů. Tým je na play off natěšený, hlásí sportovní manažer Sparty Hlinka

Na place: Základní část byla bez výkyvů. Tým je na play off natěšený, hlásí sportovní manažer Sparty Hlinka

12. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jsem bohatý člověk. Mám kolem sebe lidi, kteří dávají druhým, cení si Jan Gaja z Nákla

Větrník - Host ve studiu: Jsem bohatý člověk. Mám kolem sebe lidi, kteří dávají druhým, cení si Jan Gaja z Nákla

12. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Máme hosty: Roztančené poklady: V Pardubicích spojí síly hudba a balet

Máme hosty: Roztančené poklady: V Pardubicích spojí síly hudba a balet

12. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Trump chce mír v Izraeli a Nobelovu cenu. Netanjahu se ale míru obává

Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Trump chce mír v Izraeli a Nobelovu cenu. Netanjahu se ale míru obává

12. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Mozaika: 84 dokumentů, 11 fikcí, 9 imerzních snímků a 6 krátkých filmů pro rodiny. Začíná Jeden svět

Mozaika: 84 dokumentů, 11 fikcí, 9 imerzních snímků a 6 krátkých filmů pro rodiny. Začíná Jeden svět

12. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: Za vším hledej ženu, i v odboji! Bez nich by odpor nevydržel

Hlasy paměti: Za vším hledej ženu, i v odboji! Bez nich by odpor nevydržel

12. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Mlčení před policií? Česko řeší zpovědní tajemství

Vinohradská 12: Mlčení před policií? Česko řeší zpovědní tajemství

12. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Všude přibývá násilí, já jen pozoruji, říká o své knize Lover/Fighter spisovatelka

Hovory: Všude přibývá násilí, já jen pozoruji, říká o své knize Lover/Fighter spisovatelka

11. 3. 2025

23 min