Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Burgrová: Sport je oproti mateřství brnkačka. Kariéra basketbalistky mě dost posunula i v diplomacii

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Burgrová: Sport je oproti mateřství brnkačka. Kariéra basketbalistky mě dost posunula i v diplomacii

17. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kateřina Průšová: Odborná lesní hospodářka o obnově lesa a jarních úkolech

Dobré dopoledne: Kateřina Průšová: Odborná lesní hospodářka o obnově lesa a jarních úkolech

17. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sinoložka: Čingischán je dnes téměř zbožštělá postava. Ženy v jeho říši měly velkou moc

Host Lucie Výborné: Sinoložka: Čingischán je dnes téměř zbožštělá postava. Ženy v jeho říši měly velkou moc

17. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O závislosti, lásce k filmu a tvorbě, stárnutí a životě vůbec. Setkání s Bořkem Slezáčkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: O závislosti, lásce k filmu a tvorbě, stárnutí a životě vůbec. Setkání s Bořkem Slezáčkem

17. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: K profesionálním hasičům chodí Jan Huňat do práce, dobrovolnou jednotku vnímá jako poslání

Větrník - Host ve studiu: K profesionálním hasičům chodí Jan Huňat do práce, dobrovolnou jednotku vnímá jako poslání

17. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

17. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Sedlčanská knihovna spojuje lidi. Nápad vytvářet rekordy se stal oblíbenou tradicí

Středočeské příběhy: Sedlčanská knihovna spojuje lidi. Nápad vytvářet rekordy se stal oblíbenou tradicí

17. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický soubor Perníček – folklor, který spojuje generace

Máme hosty: Pardubický soubor Perníček – folklor, který spojuje generace

17. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Schůzka o bezpečnosti ČR bez ANO a SPD? Čeští politici se chovají hloupě

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Schůzka o bezpečnosti ČR bez ANO a SPD? Čeští politici se chovají hloupě

17. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Čekal jsem zábavnější zápas, ale Arsenal porazil Chelsea zaslouženě, říká Tylšar ke šlágru 29. kola

S mikrofonem do Anglie: Čekal jsem zábavnější zápas, ale Arsenal porazil Chelsea zaslouženě, říká Tylšar ke šlágru 29. kola

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

Na cestách s Petrem Voldánem: Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Reparát: Nadání neznamená, že dítě zvládne cokoliv

Reparát: Nadání neznamená, že dítě zvládne cokoliv

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Česko dává na ukrajinský stůl zbraně, peněz málo, říká Kopečný

Bruselské chlebíčky: Česko dává na ukrajinský stůl zbraně, peněz málo, říká Kopečný

17. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Podezřelý ruský tanker a česká stopa

Vinohradská 12: Podezřelý ruský tanker a česká stopa

17. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Máte kolem sebe rádi odpadky? I vy můžete zkrášlit své okolí

Klub Rádia Junior: Máte kolem sebe rádi odpadky? I vy můžete zkrášlit své okolí

16. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rozsáhlé popáleniny. Nadějí na rychlejší a kvalitnější návrat do života je tzv. rehabilitace mozkem

Moci bez nemoci: Rozsáhlé popáleniny. Nadějí na rychlejší a kvalitnější návrat do života je tzv. rehabilitace mozkem

16. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Kavárna: Jihočeská filharmonie má teď i galerii. Předsálí koncertní síně v Budějovicích zdobí umělecká díla

Kavárna: Jihočeská filharmonie má teď i galerii. Předsálí koncertní síně v Budějovicích zdobí umělecká díla

16. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

16. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody ArtCafé: Romská princezna i životní příběh v rytmu cimbálu

ArtCafé: Romská princezna i životní příběh v rytmu cimbálu

16. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

16. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škrty Hlasu Ameriky. Zajistí Rádio Svobodná Evropa Unie? Průzkum o Zelenském

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škrty Hlasu Ameriky. Zajistí Rádio Svobodná Evropa Unie? Průzkum o Zelenském

16. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

Host Radiožurnálu: Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

16. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Psycholog: Multitasking lidem nejde, mozek je stále pravěký

Leonardo Plus: Psycholog: Multitasking lidem nejde, mozek je stále pravěký

16. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

16. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Spisovatelka Pavla Horáková: Na táboře s Dismaňákem jsem poprvé v životě dostala přes zadek

Když se řekne Dismaňák: Spisovatelka Pavla Horáková: Na táboře s Dismaňákem jsem poprvé v životě dostala přes zadek

16. 3. 2025

15 min