Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na návštěvě v rekvizitárně

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na návštěvě v rekvizitárně

19. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Před měsícem jsme oslavili stovku

S Arenbergerem nejen o medicíně: Před měsícem jsme oslavili stovku

19. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Refluxní chorobě jícnu se říká neúplné zvracení. Jaké jsou příznaky, léčba i prevence onemocnění?

Radioporadna: Refluxní chorobě jícnu se říká neúplné zvracení. Jaké jsou příznaky, léčba i prevence onemocnění?

19. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nemám rád úvodní okecávání. Chci jít rovnou k věci

19. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Evropa financovat RFE?

Pro a proti: Má Evropa financovat RFE?

19. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Trump dostal z jednání s Putinem asi zlomeček, odhaduje amerikanista

Interview Plus: Trump dostal z jednání s Putinem asi zlomeček, odhaduje amerikanista

19. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Balanc: Znásilnění už není jen fyzické násilí. Jak se mění česká legislativa?

Balanc: Znásilnění už není jen fyzické násilí. Jak se mění česká legislativa?

19. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zdravé vaření a jarní detox

Host Dopoledního expresu: Zdravé vaření a jarní detox

19. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak rozeznat pravého bankéře od falešného? A kde vznikají novodobí kyberšmejdi?

Radioporadna: Jak rozeznat pravého bankéře od falešného? A kde vznikají novodobí kyberšmejdi?

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve středu: Ilona Gregorová: Nejoblíbenější cestovní destinace a slevy na dovolenou

Host ve středu: Ilona Gregorová: Nejoblíbenější cestovní destinace a slevy na dovolenou

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

19. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Věřím, že lidem brzy pomůžou atomární antibiotika, říká jeden z našich předních vědců Radek Zbořil

Větrník - Host ve studiu: Věřím, že lidem brzy pomůžou atomární antibiotika, říká jeden z našich předních vědců Radek Zbořil

19. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Herecká agentka Kateřina Oujezdská: Jakmile herec zazáří, všichni ho pak chtějí

Vizitka: Herecká agentka Kateřina Oujezdská: Jakmile herec zazáří, všichni ho pak chtějí

19. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Restaurátoři z Univerzity Pardubice jezdí do Alžírska vyměňovat zkušenosti

Máme hosty: Restaurátoři z Univerzity Pardubice jezdí do Alžírska vyměňovat zkušenosti

19. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ředitel KVIFF Mucha: Co přinese nový Karlovarský filmový festival? A které filmy najdete on-line?

Jak to vidí...: Ředitel KVIFF Mucha: Co přinese nový Karlovarský filmový festival? A které filmy najdete on-line?

19. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Slavný botox nejen na vrásky. S úspěchem pomáhá ženám, kterým komplikuje život časté močení

Zdravíčko: Slavný botox nejen na vrásky. S úspěchem pomáhá ženám, kterým komplikuje život časté močení

19. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: Láska uprostřed bojů na frontách 2. světové války

Hlasy paměti: BONUS: Láska uprostřed bojů na frontách 2. světové války

19. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

19. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Hovory: Fotograf Třeštík: Teď fotit na analog je anachronismus, manýra. Ale ať si každý dělá, co chce

Hovory: Fotograf Třeštík: Teď fotit na analog je anachronismus, manýra. Ale ať si každý dělá, co chce

18. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: První úmrtí na covid v kraji, to byl silný zážitek, vzpomíná šéfka jihočeských hygieniků

Dopolední host: První úmrtí na covid v kraji, to byl silný zážitek, vzpomíná šéfka jihočeských hygieniků

18. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Představujeme vám nový vesmírný podcast

Klub Rádia Junior: Představujeme vám nový vesmírný podcast

18. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody K věci: David Michalička hostem Tomáše Pancíře: Říčany vyhrály v žebříčku míst, kde se v Česku žije nejlépe

K věci: David Michalička hostem Tomáše Pancíře: Říčany vyhrály v žebříčku míst, kde se v Česku žije nejlépe

18. 3. 2025

13 min