Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Po setkání Trump-Zelenskyj svět zažil šok. Mnichov a 30. léta ale znovu nežijeme

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Po setkání Trump-Zelenskyj svět zažil šok. Mnichov a 30. léta ale znovu nežijeme

26. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecké minuty! Historička Pavla Koritenská vás postupně provede prvorepublikovým Hradcem Králové

Host ve studiu: Hradecké minuty! Historička Pavla Koritenská vás postupně provede prvorepublikovým Hradcem Králové

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubické hudební jaro: trubka na úvod, živel z východu uprostřed, varhany s hobojem na závěr

Máme hosty: Pardubické hudební jaro: trubka na úvod, živel z východu uprostřed, varhany s hobojem na závěr

26. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: Ploština jako symbol krutosti nacistů

Hlasy paměti: Ploština jako symbol krutosti nacistů

26. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Madlenka hledá dárce

Vinohradská 12: Madlenka hledá dárce

26. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Marek Orko Vácha: Jazykem lásky můžete dětem dávat i tu hořkou „medicínu“

Hovory: Marek Orko Vácha: Jazykem lásky můžete dětem dávat i tu hořkou „medicínu“

25. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

25. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

25. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Arboristé Jan Forejt a Jiří Poulík v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Arboristé Jan Forejt a Jiří Poulík v Klubu Rádia Junior

25. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Exploze v Poličských strojírnách. Zahájení kampaně koalice Spolu. Metro D

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Exploze v Poličských strojírnách. Zahájení kampaně koalice Spolu. Metro D

25. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody K věci: Martin Hrabánek hostem Tomáše Pancíře: Chystá Středočeský kraj stavbu nových domovů pro seniory?

K věci: Martin Hrabánek hostem Tomáše Pancíře: Chystá Středočeský kraj stavbu nových domovů pro seniory?

25. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Angyalossy: Neustálé úpravy zákona o platech ústavních činitelů snižují prestiž justice

Dvacet minut Radiožurnálu: Angyalossy: Neustálé úpravy zákona o platech ústavních činitelů snižují prestiž justice

25. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Vidět zajíce na poli v otevřené krajině, je čím dál složitější záležitost, říká Karel Makoň

Co vás zajímá: Vidět zajíce na poli v otevřené krajině, je čím dál složitější záležitost, říká Karel Makoň

25. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Krupař: Ukrajinští vojáci vidí, že společnost si už zvykla

Interview Plus: Krupař: Ukrajinští vojáci vidí, že společnost si už zvykla

25. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle zákona o odpadech bychom měli třídit a kompostovat také listí. Malé kompostéry půjčí i obec

Hobby magazín: Podle zákona o odpadech bychom měli třídit a kompostovat také listí. Malé kompostéry půjčí i obec

25. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ekonom: Obranu místo Green Dealu! Expert: To se nevylučuje

Pro a proti: Ekonom: Obranu místo Green Dealu! Expert: To se nevylučuje

25. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání v Rijádu o Ukrajině. Novinář svědkem tajné operace. Cena ochrany skotu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání v Rijádu o Ukrajině. Novinář svědkem tajné operace. Cena ochrany skotu

25. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šídlo: Bez Babiše ANO oslabí, pokud bude vůbec existovat

Osobnost Plus: Šídlo: Bez Babiše ANO oslabí, pokud bude vůbec existovat

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

25. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

Host Lucie Výborné: Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

25. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Gočárova galerie v Automatických mlýnech v Pardubicích zve na ikonická díla 20. století Andy Warhola

Host ve studiu: Gočárova galerie v Automatických mlýnech v Pardubicích zve na ikonická díla 20. století Andy Warhola

25. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

25. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Také jsem si všechno musela vydřít sama, říká představitelka Lízy Doolittlové Pavla Gajdošíková

Mozaika: Také jsem si všechno musela vydřít sama, říká představitelka Lízy Doolittlové Pavla Gajdošíková

25. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Konec dynastie Třince, jisté Dynamo a obrovský kiks sudích. Co zatím nabídlo čtvrtfinále play-off?

Čistá hra Martina Procházky: Konec dynastie Třince, jisté Dynamo a obrovský kiks sudích. Co zatím nabídlo čtvrtfinále play-off?

25. 3. 2025

53 min