Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: I tropická strelície vykvete v českých podmínkách. Má ale jeden zásadní požadavek

Radioporadna: I tropická strelície vykvete v českých podmínkách. Má ale jeden zásadní požadavek

15. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Miroslav Skačani: Bolest duše je horší než bolest těla. Deprese není smutek, ale vážná nemoc

Dobré dopoledne: Miroslav Skačani: Bolest duše je horší než bolest těla. Deprese není smutek, ale vážná nemoc

15. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Poradna: Jarní houbaření. Mykolog poradí, jaké houby lze v našich podmínkách sbírat

Poradna: Jarní houbaření. Mykolog poradí, jaké houby lze v našich podmínkách sbírat

15. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Pardubice jsou favorit finále, ale Brno cítí šanci. Celá baráž v Olomouci je nesmysl

Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Pardubice jsou favorit finále, ale Brno cítí šanci. Celá baráž v Olomouci je nesmysl

15. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Hlavní závada nefungujících zahradních pomocníků na jaře? Starý benzin, hlásí servisy

Hobby magazín: Hlavní závada nefungujících zahradních pomocníků na jaře? Starý benzin, hlásí servisy

15. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubičtí ploutvoví plavci září na mezinárodní scéně. Pomáhá i bratrská symbióza

Máme hosty: Pardubičtí ploutvoví plavci září na mezinárodní scéně. Pomáhá i bratrská symbióza

15. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Odmítám myšlenku, že mezi dětmi ubývá talentů. Potenciál je v Česku vysoký

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Odmítám myšlenku, že mezi dětmi ubývá talentů. Potenciál je v Česku vysoký

15. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vyhladí AI lidstvo?

Vinohradská 12: Vyhladí AI lidstvo?

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen  jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

14. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Dopolední host: Zlobivá holka českého skla a improvizace Vosto5. Centrum 105 v Třeboni zahájí další sezonu

Dopolední host: Zlobivá holka českého skla a improvizace Vosto5. Centrum 105 v Třeboni zahájí další sezonu

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Markéta Trojková a Markéta Holátková z psychologického centra Elpira v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Markéta Trojková a Markéta Holátková z psychologického centra Elpira v Klubu Rádia Junior

14. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Opava bojuje proti pití na veřejnosti. S protialkoholovou vyhláškou má velké zkušenosti Ostrava

K věci ČRo Ostrava: Opava bojuje proti pití na veřejnosti. S protialkoholovou vyhláškou má velké zkušenosti Ostrava

14. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Paměť národa připomene výročí konce II. světové války výstavou Nezapomeňme 80

Co vás zajímá: Paměť národa připomene výročí konce II. světové války výstavou Nezapomeňme 80

14. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Karásková: Číně nikdy nejde jen o obchod, chce i vliv

Interview Plus: Karásková: Číně nikdy nejde jen o obchod, chce i vliv

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Muzeum Fojtství v Kopřivnici připravilo pro návštěvníky jedinečný výlet do minulosti

Odpolední interview: Muzeum Fojtství v Kopřivnici připravilo pro návštěvníky jedinečný výlet do minulosti

14. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Slejvák: Tvůrce Black Mirror v exkluzivním rozhovoru: Když vymýšlím příběh, začínám od konce

Slejvák: Tvůrce Black Mirror v exkluzivním rozhovoru: Když vymýšlím příběh, začínám od konce

14. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Vlna: Svět se řítí do zkázy a my se držíme hmoty. Ručním pracem se věnuje skoro každý, říká sociolog

Vlna: Svět se řítí do zkázy a my se držíme hmoty. Ručním pracem se věnuje skoro každý, říká sociolog

14. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Momenty: Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

Momenty: Jiří Štěpnička: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce

14. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Emília Vášáryová v mládí občas tvrdila: Jmenuji se Pajdušáková a studuji astronomii

Na pohovce Jožky Kubáníka: Emília Vášáryová v mládí občas tvrdila: Jmenuji se Pajdušáková a studuji astronomii

14. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Trump je korumpovatelný, Čína ho má přečteného

Osobnost Plus: Klvaňa: Trump je korumpovatelný, Čína ho má přečteného

14. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dokumentaristka Silvie Dymáková: Přijdu si jen jako prostředník, který dává věcem směr

Blízká setkání: Dokumentaristka Silvie Dymáková: Přijdu si jen jako prostředník, který dává věcem směr

14. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

14. 4. 2025

25 min