Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: Smrtící láska k chatbotovi, díl II.

Vinohradská 12: Smrtící láska k chatbotovi, díl II.

21. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Hergot!: Smrt je fajn holka, říká Petr Laštovka, autor knihy Umřel jsem, ale už je mi líp

Hergot!: Smrt je fajn holka, říká Petr Laštovka, autor knihy Umřel jsem, ale už je mi líp

20. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Trenérka twirlingu Tereza Rejlová a závodnice Žaneta Petrová a Natálie Pilařová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Trenérka twirlingu Tereza Rejlová a závodnice Žaneta Petrová a Natálie Pilařová v Klubu Rádia Junior

20. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Výživa infuzí a novinkový podpůrný lék

Moci bez nemoci: Výživa infuzí a novinkový podpůrný lék

20. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

20. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

20. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Putinovo příměří. Požehnání Urbi et orbi. Deportace Venezuelanů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Putinovo příměří. Požehnání Urbi et orbi. Deportace Venezuelanů

20. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

Host Radiožurnálu: Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Velikonoční vajíčka v nálevu, mrkvový tvaroh, jarní očista i žabí poezie z kalendáře

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Velikonoční vajíčka v nálevu, mrkvový tvaroh, jarní očista i žabí poezie z kalendáře

20. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Obezita u dětí? Řešíme jídlo, ale klíčem pro život je pohyb, říká obezitolog Matoulek

Leonardo Plus: Obezita u dětí? Řešíme jídlo, ale klíčem pro život je pohyb, říká obezitolog Matoulek

20. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak se na kříž jako šperk dívá teoložka Eva Vymětalová Hrabáková?

Jak to vidí...: Jak se na kříž jako šperk dívá teoložka Eva Vymětalová Hrabáková?

20. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Onemocněl rakovinou prostaty. Radikální robotická operace mu zachránila život

Cesta k uzdravení: Onemocněl rakovinou prostaty. Radikální robotická operace mu zachránila život

20. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Vertikála: Velikonoční neděle s farářkou

Vertikála: Velikonoční neděle s farářkou

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: To, co se na jaře děje v přírodě, je nejlepší komentář významu Velikonoc, shodují se kazatel i kněz

Vertikála: To, co se na jaře děje v přírodě, je nejlepší komentář významu Velikonoc, shodují se kazatel i kněz

20. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Pot: DJka Dev Saints: Naděje a komunita se dají najít všude, i v upoceném klubu

Pot: DJka Dev Saints: Naděje a komunita se dají najít všude, i v upoceném klubu

19. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Starosta Stříbra: Vymáhání práva u zahraničních dělníků je problém

Co vás zajímá: Starosta Stříbra: Vymáhání práva u zahraničních dělníků je problém

19. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herec a zpěvák Šimon Bilina v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Herec a zpěvák Šimon Bilina v Klubu Rádia Junior

19. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Jihočeši: Pro film Sněženky a machři se nepovedlo sehnat kombinézy, což je nakonec dobře, říká scénografka

Jihočeši: Pro film Sněženky a machři se nepovedlo sehnat kombinézy, což je nakonec dobře, říká scénografka

19. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: I v dubnu můžete vyrazit na houby

Co vás zajímá: I v dubnu můžete vyrazit na houby

19. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/2)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/2)

19. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Co máme nového zpěváka, tak je chemie v kapele úžasná, pochvaluje si Robert Kodym z kapely Lucie

Host Radiožurnálu: Co máme nového zpěváka, tak je chemie v kapele úžasná, pochvaluje si Robert Kodym z kapely Lucie

19. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Klíčovým bodem pro úspěšnou rekonstrukci je správná analýza

Hobby magazín: Klíčovým bodem pro úspěšnou rekonstrukci je správná analýza

19. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Český Krumlov. Velikonoce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Český Krumlov. Velikonoce

19. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Žluté žáby Dana Přibáně míří do kin. LuAZ je nejhorší plovoucí auto, jaké kdo vymyslel, prohlašuje

Host Lenky Vahalové: Žluté žáby Dana Přibáně míří do kin. LuAZ je nejhorší plovoucí auto, jaké kdo vymyslel, prohlašuje

19. 4. 2025

28 min