Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: 140 000 odoperovaných očí s šedým zákalem v Česku za jeden rok, nejčastější operace na člověku vůbec

Radioporadna: 140 000 odoperovaných očí s šedým zákalem v Česku za jeden rok, nejčastější operace na člověku vůbec

24. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Etický hacker pomáhá s přípravou na útok. Firmy testuje i v převleku za opraváře

Klub Rádia Junior: Etický hacker pomáhá s přípravou na útok. Firmy testuje i v převleku za opraváře

24. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Linka: Trump je hloupý člověk a ti jsou nejvíc nebezpeční

Osobnost Plus: Linka: Trump je hloupý člověk a ti jsou nejvíc nebezpeční

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Paušální daň pro živnostníky je moc nízká, kritizují odbory

Pro a proti: Paušální daň pro živnostníky je moc nízká, kritizují odbory

24. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Čeština mne přitahovala od malička díky železné oponě, říká profesor Stefan Michael Newerkla

Dobré dopoledne: Čeština mne přitahovala od malička díky železné oponě, říká profesor Stefan Michael Newerkla

24. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Fantastické, úžasné, skvělé. Projekt mise Zero G aneb Zážitky z letu při simulovaném stavu beztíže

Host ve studiu: Fantastické, úžasné, skvělé. Projekt mise Zero G aneb Zážitky z letu při simulovaném stavu beztíže

24. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kyjev. Roztříštěnosti samospráv. Ocenění BBC pro Českou filharmonii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kyjev. Roztříštěnosti samospráv. Ocenění BBC pro Českou filharmonii

24. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Buďme rádi, že Meloniová ví, na co Trump slyší

Řečí peněz: Švihlíková: Buďme rádi, že Meloniová ví, na co Trump slyší

24. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

24. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Sláma, dřevo a hlína nejsou ani v současném stavebnictví přežité. Musí se ale s nimi pracovat nově

Host Dopoledního expresu: Sláma, dřevo a hlína nejsou ani v současném stavebnictví přežité. Musí se ale s nimi pracovat nově

24. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bolí vás kolena? Máte nadváhu? Hole vás postaví znovu na start

Radioporadna: Bolí vás kolena? Máte nadváhu? Hole vás postaví znovu na start

24. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pro humor snesu i bolest. Třetí díl Vyšehradu je to poslední, co nás s Lavim čeká, říká Jakub Štáfek

Host Lucie Výborné: Pro humor snesu i bolest. Třetí díl Vyšehradu je to poslední, co nás s Lavim čeká, říká Jakub Štáfek

24. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mefisto jako umělá inteligence. Moderní Markétka ožije ve faustovské improvizační koláži

Máme hosty: Mefisto jako umělá inteligence. Moderní Markétka ožije ve faustovské improvizační koláži

24. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Náš host: Festival ALFA ŽENY v Ostrově nabídne inspiraci, vzdělávání i charitativní pomoc

Náš host: Festival ALFA ŽENY v Ostrově nabídne inspiraci, vzdělávání i charitativní pomoc

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

Desítka Pavla Horvátha: Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

24. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Martin Wágner: Fotografujeme momenty, kdy jsme šťastní. Dělali to i lidé před sto lety

Vizitka: Fotograf Martin Wágner: Fotografujeme momenty, kdy jsme šťastní. Dělali to i lidé před sto lety

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Místo anglického trávníku rozkvetlá louka? Inspiraci hledejte za plotem

Hobby magazín: Místo anglického trávníku rozkvetlá louka? Inspiraci hledejte za plotem

24. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: Donalda Trumpa Ukrajina nebaví a nezajímá. Jeho cílem je odklon Ruska od Číny

Jak to vidí...: Michael Romancov: Donalda Trumpa Ukrajina nebaví a nezajímá. Jeho cílem je odklon Ruska od Číny

24. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Turek, Klaus, Konečná a velvyslanec Íránu

Vinohradská 12: Turek, Klaus, Konečná a velvyslanec Íránu

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Rulík, konvalinka, oměj. Prakticky na každé zahrádce je směs jedovatých rostlin, říká soudní lékař

Zdravíčko: Rulík, konvalinka, oměj. Prakticky na každé zahrádce je směs jedovatých rostlin, říká soudní lékař

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Hovory: Šumava je pro mne živá bytost. Už děda si povídal se stromy, říká spisovatelka Klabouchová

Hovory: Šumava je pro mne živá bytost. Už děda si povídal se stromy, říká spisovatelka Klabouchová

23. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Česko 2025: Pomohlo by slučování obcí jejich hospodaření?

Česko 2025: Pomohlo by slučování obcí jejich hospodaření?

23. 4. 2025

31 min