Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

7. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

7. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

7. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

7. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Máme hosty: Od klukovského snu k ocenění na Hradě. František Vychytil je Policista roku

Máme hosty: Od klukovského snu k ocenění na Hradě. František Vychytil je Policista roku

7. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Energetik Gavor: Poučení z výpadku? Posílení distribuční sítě pomůže elektřinu zabezpečit i zlevnit

Jak to vidí...: Energetik Gavor: Poučení z výpadku? Posílení distribuční sítě pomůže elektřinu zabezpečit i zlevnit

7. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Pět sezon za Barcelonu i Real Madrid. Jak fanoušci kousali přestup Figa k hlavnímu rivalovi?

Seriál Radiožurnálu Sport: Pět sezon za Barcelonu i Real Madrid. Jak fanoušci kousali přestup Figa k hlavnímu rivalovi?

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi by podle svých priorit měli být víc proevropští, říká dánská ministryně

Bruselské chlebíčky: Češi by podle svých priorit měli být víc proevropští, říká dánská ministryně

7. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zápisky z Ukrajiny: vedro, drony a psí smečky

Vinohradská 12: Zápisky z Ukrajiny: vedro, drony a psí smečky

7. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

Bojs: Mohl jsem být norský programátor, říká herec Adamczyk

6. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zahradník František Hlubocký v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zahradník František Hlubocký v Klubu Rádia Junior

6. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Gynekomastie – zvětšení mléčné žlázy u mužů. Problém řeší endokrinolog a plastický chirurg

Moci bez nemoci: Gynekomastie – zvětšení mléčné žlázy u mužů. Problém řeší endokrinolog a plastický chirurg

6. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

Hergot!: Jak se z práce stává náboženství? S religionistkou Zuzanou Bártovou o jejím výzkumu

6. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

Host Radiožurnálu: Nemocnice i osm kilo navíc. Máma je nejtěžší věc, co jsem kdy dělala, říká Elizaveta Maximová

6. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

Host Radiožurnálu: Vojtěch Vodochodský: Svoboda slova je pořád téma. A Vlny taky

6. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Cla a národní zájmy. Amerika Elona Muska. Odchod dalajlamy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Cla a národní zájmy. Amerika Elona Muska. Odchod dalajlamy

6. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Byla to prastará pevnost s lavinami a seraky. Horolezec Radar Groh vypráví o prvovýstupu v Pákistánu

Casablanca: Byla to prastará pevnost s lavinami a seraky. Horolezec Radar Groh vypráví o prvovýstupu v Pákistánu

6. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Doležalová: Tohle není volný trh, ale kapitalismus podvádění

Leonardo Plus: Doležalová: Tohle není volný trh, ale kapitalismus podvádění

6. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Homolkovy si o Vánocích pouštíme místo pohádek. Je tam zachycena hluboká pravda, smějí se Formanovi

Host Radiožurnálu: Homolkovy si o Vánocích pouštíme místo pohádek. Je tam zachycena hluboká pravda, smějí se Formanovi

6. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Publicista Marek Šálek. Kolik ze 44 000 km našich značených tras již prošel?

Jak to vidí...: Publicista Marek Šálek. Kolik ze 44 000 km našich značených tras již prošel?

6. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Dalajlama oznámil, že instituce tibetského duchovního vůdce bude pokračovat

Vertikála: Dalajlama oznámil, že instituce tibetského duchovního vůdce bude pokračovat

6. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Jak unést slib, který má platit po celý život? A co dnes vůbec znamená být knězem?

Vertikála: Jak unést slib, který má platit po celý život? A co dnes vůbec znamená být knězem?

6. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

Pot: Seznamování není laciná zábava, ale součást kultury, myslí si Kateřina Šedá

5. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

5. 7. 2025

25 min