Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Psovodi Petr Klega a Martin Nedojedlý, se svými psy zasahovali až v Texasu

Host Českého rozhlasu Ostrava: Psovodi Petr Klega a Martin Nedojedlý, se svými psy zasahovali až v Texasu

25. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Z Přerova do Ameriky. Z reprezentace do Ligy národů. Jaký je příběh volejbalistky Jehlářové?

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Z Přerova do Ameriky. Z reprezentace do Ligy národů. Jaký je příběh volejbalistky Jehlářové?

25. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Lucia Tallová: Chci, aby divák věděl, že dílo, na které se dívá, vytvořila žena

Vizitka: Výtvarnice Lucia Tallová: Chci, aby divák věděl, že dílo, na které se dívá, vytvořila žena

25. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Světlo obrovské hvězdy Betelgeuse k nám putuje 600 let. Jednou zmizí, říká astrofyzik

Klub Rádia Junior: Světlo obrovské hvězdy Betelgeuse k nám putuje 600 let. Jednou zmizí, říká astrofyzik

25. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Máme hosty: První ženská výprava na mistrovství světa v rybolovu. „Daly jsme do toho všechno,“ říká rybářka

Máme hosty: První ženská výprava na mistrovství světa v rybolovu. „Daly jsme do toho všechno,“ říká rybářka

25. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Rokos: Palestinci umírají hlady. Izrael i Česko přehlížejí v Gaze humanitární právo

Jak to vidí...: Novinář Rokos: Palestinci umírají hlady. Izrael i Česko přehlížejí v Gaze humanitární právo

25. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Co má společného pastorace na okraji Česka?

Vertikála: Co má společného pastorace na okraji Česka?

25. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Jeden farmář na Krymu výbušniny měl...

Na Východ!: BONUS: Jeden farmář na Krymu výbušniny měl...

25. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Chyba systému: Veřečová: Drahé máslo? Hrozí, že mléka bude málo

Chyba systému: Veřečová: Drahé máslo? Hrozí, že mléka bude málo

25. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

Vinohradská 12: Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

25. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

Hovory: Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

24. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Studovna: Kdo jsou incelové? Příručka Johanny Nejedlové otevírá témata manosféry ve školách

Studovna: Kdo jsou incelové? Příručka Johanny Nejedlové otevírá témata manosféry ve školách

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Houslista Jaroslav Svěcený hraje už 40 let. Nepřestává ani na dovolené, s sebou vždy vozí dešťovky

Dopolední host: Houslista Jaroslav Svěcený hraje už 40 let. Nepřestává ani na dovolené, s sebou vždy vozí dešťovky

24. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chemička radí: Využijte jednoduché chemické triky při úklidu i pečení

Klub Rádia Junior: Chemička radí: Využijte jednoduché chemické triky při úklidu i pečení

24. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup k církevnímu zbavování majetku: Když v kostele není život, jde o vyživování něčeho, co nežije

Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup k církevnímu zbavování majetku: Když v kostele není život, jde o vyživování něčeho, co nežije

24. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Lékárna: Chirurgická léčba rakoviny prsu

Lékárna: Chirurgická léčba rakoviny prsu

24. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Akcent: S udržitelností se v módě počítá. Používám látky, které už nikdo nechce, říká návrhář

Akcent: S udržitelností se v módě počítá. Používám látky, které už nikdo nechce, říká návrhář

24. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Český den na výstavě EXPO 2025. Summit EU a Číny. Průzkum finanční gramotnosti

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Český den na výstavě EXPO 2025. Summit EU a Číny. Průzkum finanční gramotnosti

24. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jednou z potřeb v krizi jsou informace, říká odborník Paťawa

Osobnost Plus: Jednou z potřeb v krizi jsou informace, říká odborník Paťawa

24. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje Hora osudu, říká herec Petr Uhlík. Při výletu na Bukovou horu objevuje zaniklé vesnice

Casablanca: Tohle je moje Hora osudu, říká herec Petr Uhlík. Při výletu na Bukovou horu objevuje zaniklé vesnice

24. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Opadavé, neopadavé, kvetoucí nebo s jedlými plody. Které rostliny můžeme nechat pnout po pergole?

Hobby magazín: Opadavé, neopadavé, kvetoucí nebo s jedlými plody. Které rostliny můžeme nechat pnout po pergole?

24. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: V Presidentech jsem arogantní. Nevypadám na to, ale jsem zranitelný srnec, říká Petr Vondráček

Alex a host: V Presidentech jsem arogantní. Nevypadám na to, ale jsem zranitelný srnec, říká Petr Vondráček

24. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Na cyklistické výpravy do ciziny rád s rodinou a dětmi vyráží ředitel náchodské nemocnice Jan Mach

Host ve studiu: Na cyklistické výpravy do ciziny rád s rodinou a dětmi vyráží ředitel náchodské nemocnice Jan Mach

24. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Vlna: Patnáct je hrozně ranej věk na úspěch. Kateřině Falbrové Sbormistr přinesl cenu i dospělost

Vlna: Patnáct je hrozně ranej věk na úspěch. Kateřině Falbrové Sbormistr přinesl cenu i dospělost

24. 7. 2025

31 min