Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Ivan Lupták z krimi seriálu Bora: Málokdy hned vím, jak mám postavu hrát. Herectví je štrapáce

Blízká setkání: Ivan Lupták z krimi seriálu Bora: Málokdy hned vím, jak mám postavu hrát. Herectví je štrapáce

31. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Chirurg Vladimír Šuťak: Díky magnetické navigaci nacházíme nádory dřív a přesněji

Dobré dopoledne: Chirurg Vladimír Šuťak: Díky magnetické navigaci nacházíme nádory dřív a přesněji

31. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zdeněk Mařas a dřevorubecký sport: Musíte pomalu tisíckrát seknout, abyste dělali ten pohyb správně

Host ve studiu: Zdeněk Mařas a dřevorubecký sport: Musíte pomalu tisíckrát seknout, abyste dělali ten pohyb správně

31. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když do masa na steak zaboříte prst, měl by vytvořit důlek, který se pomalu vrací zpět, radí farmář

Radioporadna: Když do masa na steak zaboříte prst, měl by vytvořit důlek, který se pomalu vrací zpět, radí farmář

31. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Polsko je tygr v regionu, rychle nás dohání, říká Horská

Řečí peněz: Polsko je tygr v regionu, rychle nás dohání, říká Horská

31. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zámek Stekník stojí za návštěvu

Host Dopoledního expresu: Zámek Stekník stojí za návštěvu

31. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rétorika jako klíč k sebevědomí. Tréma není nepřítel, ale spojenec

Radioporadna: Rétorika jako klíč k sebevědomí. Tréma není nepřítel, ale spojenec

31. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na hoře není prostor pro ego ani lež, život jsme si vybojovali, říká Novotný. Zdolal Nanga Parbat

Host Lucie Výborné: Na hoře není prostor pro ego ani lež, život jsme si vybojovali, říká Novotný. Zdolal Nanga Parbat

31. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Náš host: Zámek Valeč má téměř po 18 letech nového kastelána, stal se jím historik Miloš Bělohlávek

Náš host: Zámek Valeč má téměř po 18 letech nového kastelána, stal se jím historik Miloš Bělohlávek

31. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Fořt: Vždy když jsem hrál v dobré formě, tak mě zastavilo zranění. Ve Francii byli super spoluhráči

Desítka Pavla Horvátha: Fořt: Vždy když jsem hrál v dobré formě, tak mě zastavilo zranění. Ve Francii byli super spoluhráči

31. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

31. 7. 2025

45 min

Obrázek epizody Casablanca: Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

Casablanca: Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

Středočeské příběhy: Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Bílý lev a srdce z ocasů. Nové státní logo ušetří Česku miliony

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Bílý lev a srdce z ocasů. Nové státní logo ušetří Česku miliony

31. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zrod fašismu, IV. díl: Kunderova závrať a AfD

Vinohradská 12: Zrod fašismu, IV. díl: Kunderova závrať a AfD

31. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Když vezeme na Ukrajinu pomoc, nebojíme se. My jsme tam doma, ne Rusové, říká dobrovolník Kapustej

Hovory: Když vezeme na Ukrajinu pomoc, nebojíme se. My jsme tam doma, ne Rusové, říká dobrovolník Kapustej

30. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Fotografka, cestovatelka a psí máma Jana Šlesingerová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Fotografka, cestovatelka a psí máma Jana Šlesingerová v Klubu Rádia Junior

30. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Fukušima dnes. Sbormistr a boj o Oscara? Madlenčin příběh

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Fukušima dnes. Sbormistr a boj o Oscara? Madlenčin příběh

30. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

Setkání u mikrofonu: Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Lit: Z jako zoufalství, B jako bůh. Sheila Heti v nové knize rozřezává život podle abecedy

Lit: Z jako zoufalství, B jako bůh. Sheila Heti v nové knize rozřezává život podle abecedy

30. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Česká velvyslankyně v Izraeli: Hamás není žádná velká armáda. Jsou to spíš guerillové skupiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Česká velvyslankyně v Izraeli: Hamás není žádná velká armáda. Jsou to spíš guerillové skupiny

30. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Koordinátorka intimity na place nezdržuje. Díky ní jsem při natáčení kreativnější, říká herečka

Akcent: Koordinátorka intimity na place nezdržuje. Díky ní jsem při natáčení kreativnější, říká herečka

30. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michal: Okamuru a SPD bych za „doktory z dovozu“ obžaloval

Interview Plus: Michal: Okamuru a SPD bych za „doktory z dovozu“ obžaloval

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

30. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Rychlík: Putin na ultimátum nepřistoupí

Osobnost Plus: Historik Rychlík: Putin na ultimátum nepřistoupí

30. 7. 2025

26 min