Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Co vás zajímá: Novela zákoníku práce zjednodušila výpovědi, říká advokátka

Co vás zajímá: Novela zákoníku práce zjednodušila výpovědi, říká advokátka

24. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Náš host: Vytí znamená stesk, připomíná kynolog Stanislav Beníšek

Náš host: Vytí znamená stesk, připomíná kynolog Stanislav Beníšek

24. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Profesorka Lenka Borská apeluje na ženy: Nezapomínejte se mít rády a dejte šanci životu

Blízká setkání: Profesorka Lenka Borská apeluje na ženy: Nezapomínejte se mít rády a dejte šanci životu

24. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Důvěra v chatboty bez výhrad mě fascinuje

Online Plus: Koubský: Důvěra v chatboty bez výhrad mě fascinuje

24. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vnímat jako netopýr nebo mít tělo zahlcené plasty? Festival virtuální reality vrcholí, láká Moravec

Host Lucie Výborné: Vnímat jako netopýr nebo mít tělo zahlcené plasty? Festival virtuální reality vrcholí, láká Moravec

24. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Popularizátorka vědy Jana Koller svou lásku k rostlinám promítá i do obrazů z květin

Host Českého rozhlasu Ostrava: Popularizátorka vědy Jana Koller svou lásku k rostlinám promítá i do obrazů z květin

24. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Martin Fuksa úplně změnil přístup k závodění, říká o výhře kanoisty na OH v Paříži jeho děda Josef

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Martin Fuksa úplně změnil přístup k závodění, říká o výhře kanoisty na OH v Paříži jeho děda Josef

24. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Filmová Jihlava startuje. Dokumenty letos propojí svět filmu, hudby i gastronomie

Dobré dopoledne: Filmová Jihlava startuje. Dokumenty letos propojí svět filmu, hudby i gastronomie

24. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: O správné pomoci ježkům

K věci ČRo Zlín: O správné pomoci ježkům

24. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kniha je dítě a film vnouče. Stvůra Kristýny Trpkové míří do kin

Máme hosty: Kniha je dítě a film vnouče. Stvůra Kristýny Trpkové míří do kin

24. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Petr Šabata: Motoristé jsou političtí amatéři. Vládu i diplomacii bude řídit Babiš

Jak to vidí...: Komentátor Petr Šabata: Motoristé jsou političtí amatéři. Vládu i diplomacii bude řídit Babiš

24. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Moje poslední olympiáda.” Dokáže rychlobruslařka Sáblíková získat medaili i na svých šestých hrách?

Seriál Radiožurnálu Sport: „Moje poslední olympiáda.” Dokáže rychlobruslařka Sáblíková získat medaili i na svých šestých hrách?

24. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Na Východ!: Impérium útočí. Proč se Putinovo Rusko cítí nadřazené?

Na Východ!: Impérium útočí. Proč se Putinovo Rusko cítí nadřazené?

24. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: FF UK: Příběh dívky, která přežila

Vinohradská 12: FF UK: Příběh dívky, která přežila

24. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Hovory: Skalská: Buďme hodní na své špíčky, bez nich se nedá přežít

Hovory: Skalská: Buďme hodní na své špíčky, bez nich se nedá přežít

23. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Z naší tvarohové žemlovky byli Japonci nadšení, vypráví kuchař Martin Svatek o Expu v Ósace

Dopolední host: Z naší tvarohové žemlovky byli Japonci nadšení, vypráví kuchař Martin Svatek o Expu v Ósace

23. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Václav Jindřich a Daniela Burešová z Akademie věd ČR v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Václav Jindřich a Daniela Burešová z Akademie věd ČR v Klubu Rádia Junior

23. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Životní prostředí a nová koalice. Pacient z Bohnic. Setkání papeže a krále

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Životní prostředí a nová koalice. Pacient z Bohnic. Setkání papeže a krále

23. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Změna v systému emisních povolenek? Pro Česko je to absolutní vítězství, míní končící ministr Hladík

Dvacet minut Radiožurnálu: Změna v systému emisních povolenek? Pro Česko je to absolutní vítězství, míní končící ministr Hladík

23. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: V českých kinech stále můžete vidět film Franz režisérky Agnieszky Holland

Akcent: V českých kinech stále můžete vidět film Franz režisérky Agnieszky Holland

23. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Akcent: Film Franz velebí slavné pražské lokality. Triků je tam málo, miluji reál, říká filmový architekt

Akcent: Film Franz velebí slavné pražské lokality. Triků je tam málo, miluji reál, říká filmový architekt

23. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody On Air: Na nové desce chceme zvěčnit zvuk, který nabízíme na koncertech, říkají členové kapely Island Mint

On Air: Na nové desce chceme zvěčnit zvuk, který nabízíme na koncertech, říkají členové kapely Island Mint

23. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Život s autistickým dítětem vás naučí užívat si maličkostí a neřešit banality

O čem se mluví: Život s autistickým dítětem vás naučí užívat si maličkostí a neřešit banality

23. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Umělci v Ostravě kreslí na popelářská auta a teď se pouštějí i do budov odpadové společnosti

Odpolední interview: Umělci v Ostravě kreslí na popelářská auta a teď se pouštějí i do budov odpadové společnosti

23. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Špaček: Chtěl jsem, aby mě Miloš Zeman naučil šlukovat

Osobnost Plus: Jan Špaček: Chtěl jsem, aby mě Miloš Zeman naučil šlukovat

23. 10. 2025

24 min