Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Antivirus: Soukromí, děti a umělá inteligence: technologické výzvy roku očima Antiviru

Antivirus: Soukromí, děti a umělá inteligence: technologické výzvy roku očima Antiviru

29. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: V ordinaci dentální hygienistky

Host Dopoledního expresu: V ordinaci dentální hygienistky

29. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Český ornitolog a fotograf získal ocenění na mezinárodní soutěži Bird Photographer of the Year

Svět zvířat: Český ornitolog a fotograf získal ocenění na mezinárodní soutěži Bird Photographer of the Year

29. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: 2025 v EU: Trump, klima, Ukrajina a Babiš

Bruselské chlebíčky: 2025 v EU: Trump, klima, Ukrajina a Babiš

29. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Valčík s Putinem, I. díl: Mrtvá kočka

Vinohradská 12: Valčík s Putinem, I. díl: Mrtvá kočka

29. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Bojs: Můj největší vzor je moje žena, svěřuje se novinář Jonáš Zbořil

Bojs: Můj největší vzor je moje žena, svěřuje se novinář Jonáš Zbořil

28. 12. 2025

45 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Pavel Dřevínek je jednou z nejvýraznějších osobností medicíny. Zaměří se na cystickou fibrózu

Moci bez nemoci: Pavel Dřevínek je jednou z nejvýraznějších osobností medicíny. Zaměří se na cystickou fibrózu

28. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka Trump-Zelenskyj. Výročí bitvy o Británii. Zemřela Brigitte Bardotová

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka Trump-Zelenskyj. Výročí bitvy o Británii. Zemřela Brigitte Bardotová

28. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

28. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hrát Jeppeho z vršku po Rudolfu Hrušínském, to je pro mě velká odměna, přiznává Jan Řezníček

Až na dřeň: Hrát Jeppeho z vršku po Rudolfu Hrušínském, to je pro mě velká odměna, přiznává Jan Řezníček

28. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Miluju role, kde se můžu vyhysterčit, říká herečka Michaela Tomešová.  Nejvíc si to užila v Cabaretu

Hudební kavárna Pavla Vítka: Miluju role, kde se můžu vyhysterčit, říká herečka Michaela Tomešová. Nejvíc si to užila v Cabaretu

28. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Bez ironie, bez agrese a zdvořile. „Oddělte lidi od problému,” radí expert na vyjednávání Nálevka

Leonardo Plus: Bez ironie, bez agrese a zdvořile. „Oddělte lidi od problému,” radí expert na vyjednávání Nálevka

28. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Poslední letošní Setkání u mikrofonu bylo docela nevšední

Setkání u mikrofonu: Poslední letošní Setkání u mikrofonu bylo docela nevšední

28. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Akcent: Nejlepší tuzemské knihy 2025: Co já? Co ty?, Melancholie, Byt

Akcent: Nejlepší tuzemské knihy 2025: Co já? Co ty?, Melancholie, Byt

28. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

Jak to vidí...: Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Paní Kateřina čeká vytoužené miminko díky odstraněné endometrióze a úspěšném kryoembryotransferu

Cesta k uzdravení: Paní Kateřina čeká vytoužené miminko díky odstraněné endometrióze a úspěšném kryoembryotransferu

28. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Film Na horách? Je to milostný dopis horám, říká režisér snímku Rudolf Havlík

Zálety Aleny Zárybnické: Film Na horách? Je to milostný dopis horám, říká režisér snímku Rudolf Havlík

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata s Janem Regnerem a Adrianem Reginaldem Slavkovským

Vertikála: Debata s Janem Regnerem a Adrianem Reginaldem Slavkovským

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Události roku 2025 ze světa náboženství s Naděždou Hávovou

Vertikála: Události roku 2025 ze světa náboženství s Naděždou Hávovou

28. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Pot: Vždycky jsem chtěla být trofej, říká princezna popkultury Hana Trojánková

Pot: Vždycky jsem chtěla být trofej, říká princezna popkultury Hana Trojánková

27. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak souvisí bičík jednobuněčného parazita se smyslovými buňkami člověka? Žárovky s Filipem Šlapalem

Žárovky: Jak souvisí bičík jednobuněčného parazita se smyslovými buňkami člověka? Žárovky s Filipem Šlapalem

27. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Jihočeši: Zásobárnu vody proměnil v duchovní maják. Milan Klečka přinesl do třeboňské věže budhistické umění

Jihočeši: Zásobárnu vody proměnil v duchovní maják. Milan Klečka přinesl do třeboňské věže budhistické umění

27. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Setkání se spisovatelem Jiřím Klečkou

Odpolední interview: Setkání se spisovatelem Jiřím Klečkou

27. 12. 2025

9 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

27. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Při zkoušení hry 3 ženy jsem sáhla do různých historek se svou matkou, směje se Ilona Svobodová

Host Lenky Vahalové: Při zkoušení hry 3 ženy jsem sáhla do různých historek se svou matkou, směje se Ilona Svobodová

27. 12. 2025

16 min