Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Orbán tvrdil, že země prosperuje, ale lidé viděli opak. Fico ho může následovat, myslí si novinář

Interview Plus: Orbán tvrdil, že země prosperuje, ale lidé viděli opak. Fico ho může následovat, myslí si novinář

16. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Scenáristka Daniela Sodomová o Letní scéně Musea Kampa: Novinka Klan Baťa i návrat Marty a Formana

Pražákům je hej: Scenáristka Daniela Sodomová o Letní scéně Musea Kampa: Novinka Klan Baťa i návrat Marty a Formana

16. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Alex a host: O hlas se důsledně starejte. Možným problémům je lepší předcházet, radí lékař Michal Zábrodský

Alex a host: O hlas se důsledně starejte. Možným problémům je lepší předcházet, radí lékař Michal Zábrodský

16. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nadaným dětem okolí často nerozumí a mohou trpět osaměním. Jak je poznat?

Klub Rádia Junior: Nadaným dětem okolí často nerozumí a mohou trpět osaměním. Jak je poznat?

16. 4. 2026

39 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Zpěvačka a skladatelka Klára Vytisková: Chtěla bych být povlávajícím sáčkem

Brambora s vejcem: Zpěvačka a skladatelka Klára Vytisková: Chtěla bych být povlávajícím sáčkem

16. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kdo komu „vzal“ píseň Čerešně? Zuzana Kronerová se smíchem vypráví

Blízká setkání: Kdo komu „vzal“ píseň Čerešně? Zuzana Kronerová se smíchem vypráví

16. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Petra Adamcová je žena mnoha talentů: vede kurzy italského vaření, maluje obrazy i skládá hudbu

Host Dopoledního expresu: Petra Adamcová je žena mnoha talentů: vede kurzy italského vaření, maluje obrazy i skládá hudbu

16. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody Pro a proti: Neděla: Dekarbonizujeme dopravu, máme cíle. Chalupa: Obnovitelné zdroje nejsou jen paliva, zvyšme je

Pro a proti: Neděla: Dekarbonizujeme dopravu, máme cíle. Chalupa: Obnovitelné zdroje nejsou jen paliva, zvyšme je

16. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: První pomoc pro cenné rodinné papírové dokumenty. Škodí jim vlhko, velké sucho, slunce i prach

Radioporadna: První pomoc pro cenné rodinné papírové dokumenty. Škodí jim vlhko, velké sucho, slunce i prach

16. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Mimořádná schůze Sněmovny. Nové emisní povolenky. Lev XIV. lídrem roku podle časopisu Time

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Mimořádná schůze Sněmovny. Nové emisní povolenky. Lev XIV. lídrem roku podle časopisu Time

16. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Průzkum vesmíru je otázkou prestiže. Souboj mezi zeměmi tu vždycky bude, míní planetární vulkanolog

Osobnost Plus: Průzkum vesmíru je otázkou prestiže. Souboj mezi zeměmi tu vždycky bude, míní planetární vulkanolog

16. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Po Laziu jsem chtěl na Spartě skončit. Pelta mi na to řekl, že jsem pako, vzpomíná Jiří Kotrba

Desítka Pavla Horvátha: Po Laziu jsem chtěl na Spartě skončit. Pelta mi na to řekl, že jsem pako, vzpomíná Jiří Kotrba

16. 4. 2026

52 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cyklistický cestovatel po světě Radek Hroch: Když se vracím domů, už se mi rodí v hlavě další výlet

Host ve studiu: Cyklistický cestovatel po světě Radek Hroch: Když se vracím domů, už se mi rodí v hlavě další výlet

16. 4. 2026

12 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pojďme si říct, jak je složité vychovávat děti, zve šéf Divadla Minor na Festival NEnásilí

Host Radiožurnálu: Pojďme si říct, jak je složité vychovávat děti, zve šéf Divadla Minor na Festival NEnásilí

16. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Lékárna: Miniinvazivní operace, kterými lze řešit nezhoubné zvětšení prostaty

Lékárna: Miniinvazivní operace, kterými lze řešit nezhoubné zvětšení prostaty

16. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dřevo na zátop:  Jaké vybrat? Kde skladovat? Jak dlouho musí schnout?

Radioporadna: Dřevo na zátop: Jaké vybrat? Kde skladovat? Jak dlouho musí schnout?

16. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: DIOD slaví 15 let. Z nenápadného prostoru vyrostla živá kulturní scéna

Dobré dopoledne: DIOD slaví 15 let. Z nenápadného prostoru vyrostla živá kulturní scéna

16. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Studovna: První psychická pomoc v kapse. Jaký je příběh za aplikací Nepanikař?

Studovna: První psychická pomoc v kapse. Jaký je příběh za aplikací Nepanikař?

16. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Kůs: Práce kastelána je hra a Kašperk je moje hřiště. Na montérkové období se těším

Vizitka: Václav Kůs: Práce kastelána je hra a Kašperk je moje hřiště. Na montérkové období se těším

16. 4. 2026

41 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ovce žerou první. Nová komedie si bere na paškál svět koučů a mentorů

Máme hosty: Ovce žerou první. Nová komedie si bere na paškál svět koučů a mentorů

16. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Už ne oko za oko, ale hlava za oko. Írán chce garance, ne jen příměří

Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Už ne oko za oko, ale hlava za oko. Írán chce garance, ne jen příměří

16. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: NATO bez USA. Vystoupí Trump?

Vinohradská 12: NATO bez USA. Vystoupí Trump?

16. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: O Rusku se informuje povrchně. Nesledujeme, co se děje v hlubších vrstvách společnosti, míní rusista

Hovory: O Rusku se informuje povrchně. Nesledujeme, co se děje v hlubších vrstvách společnosti, míní rusista

15. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Bukurešť mě štve i baví tím, jak si hraje na Západ. Město mě zocelilo, říká Nela Bártová

Casablanca: Bukurešť mě štve i baví tím, jak si hraje na Západ. Město mě zocelilo, říká Nela Bártová

15. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Na „Čápáku“ se učili létat šampioni v plachtaření i akrobat Martin Šonka. Aeroklub Tábor slaví 80

Dopolední host: Na „Čápáku“ se učili létat šampioni v plachtaření i akrobat Martin Šonka. Aeroklub Tábor slaví 80

15. 4. 2026

28 min