Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Sakurové květy v octu chutnají skvěle. U jarních rostlin se ale snadno chybuje, varuje odbornice

Host Radiožurnálu: Sakurové květy v octu chutnají skvěle. U jarních rostlin se ale snadno chybuje, varuje odbornice

19. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Karbanová z Letokruhu a dobrovolnice Daniela Říčařová. Má většina z nás co nabídnout?

Jak to vidí...: Kateřina Karbanová z Letokruhu a dobrovolnice Daniela Říčařová. Má většina z nás co nabídnout?

19. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Poruchu příjmu potravy zažila i paní Klára. Teď je na cestě k uzdravení a dělá výživovou poradkyni

Cesta k uzdravení: Poruchu příjmu potravy zažila i paní Klára. Teď je na cestě k uzdravení a dělá výživovou poradkyni

19. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Šimon Pánek: Člověk v tísni je v Rusku nežádoucí organizace. To je svým způsobem kompliment

Zálety Aleny Zárybnické: Šimon Pánek: Člověk v tísni je v Rusku nežádoucí organizace. To je svým způsobem kompliment

19. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

19. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Hálek a Hájková Klíčová o perinatální paliativní péči

Vertikála: Hálek a Hájková Klíčová o perinatální paliativní péči

19. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michaela Klevisová, spisovatelka

Osobnost Plus: Michaela Klevisová, spisovatelka

18. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Pot: Může usmiřovací sex fungovat? Terapeutka Remešová rozebírá péči o vztah a trend bezpodmínečné lásky

Pot: Může usmiřovací sex fungovat? Terapeutka Remešová rozebírá péči o vztah a trend bezpodmínečné lásky

18. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Jihočeši: Herci Janu Potměšilovi přinesl rok 1989 dva zlomy – revoluci, ale i upoutání na vozík

Jihočeši: Herci Janu Potměšilovi přinesl rok 1989 dva zlomy – revoluci, ale i upoutání na vozík

18. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Trenduj: Trenduj s kamarádkami Dorkou a Rút

Trenduj: Trenduj s kamarádkami Dorkou a Rút

18. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zateplení domu funguje i jako izolace před letními vedry

Hobby magazín: Zateplení domu funguje i jako izolace před letními vedry

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

18. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Oskar Hes: Klan Baťa je pro mě zatím největší krok do neznáma, muzikálu jsem se vždycky bránil

Host Lenky Vahalové: Oskar Hes: Klan Baťa je pro mě zatím největší krok do neznáma, muzikálu jsem se vždycky bránil

18. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Jak nejlépe uchovávat načaté víno? Ideální je otevřít a vypít, směje se vinařka Jana Isopová

Středočeská setkání: Jak nejlépe uchovávat načaté víno? Ideální je otevřít a vypít, směje se vinařka Jana Isopová

18. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Život čmeláků se v řadě ohledů liší od života včel

Svět zvířat: Život čmeláků se v řadě ohledů liší od života včel

18. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Pád Sparty. ‚Dodnes to Bohemce nemůžu zapomenout‘

Seriál Radiožurnálu Sport: Pád Sparty. ‚Dodnes to Bohemce nemůžu zapomenout‘

18. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klevisová o nové knize: Unavilo mě vciťování se do muže

Osobnost Plus: Klevisová o nové knize: Unavilo mě vciťování se do muže

18. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Náš host: Libor Pražan s láskou staví kytary i kulturní přeshraniční mosty

Náš host: Libor Pražan s láskou staví kytary i kulturní přeshraniční mosty

18. 4. 2026

14 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jak si rostliny dokážou udržet tvar? Pomáhá jim v tom světlo

Laboratoř: Jak si rostliny dokážou udržet tvar? Pomáhá jim v tom světlo

18. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Neohřívejte jídlo v plastové krabičce v mikrovlnné troubě, radí odborník z hygienické stanice

Host Dopoledne pod Ještědem: Neohřívejte jídlo v plastové krabičce v mikrovlnné troubě, radí odborník z hygienické stanice

18. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

Host Radiožurnálu: Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

18. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Profesor Jan Konvalinka. Co podle něj vypovídá o chemikovi, když neumí dobře vařit?

Stříbrný vítr: Profesor Jan Konvalinka. Co podle něj vypovídá o chemikovi, když neumí dobře vařit?

18. 4. 2026

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: KATI, I. díl: Castro

Vinohradská 12: KATI, I. díl: Castro

18. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Hovory: Rak: Nejúžasnější místo, kam jsme se dostali, je Galerie Uffizi. Hráli jsme Komenského Komenskému

Hovory: Rak: Nejúžasnější místo, kam jsme se dostali, je Galerie Uffizi. Hráli jsme Komenského Komenskému

17. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Náš host: Skupina Sejf se po letech vrací na pódium!

Náš host: Skupina Sejf se po letech vrací na pódium!

17. 4. 2026

18 min