Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom Maier: Hnojiva zdražují, nedostatek jídla nehrozí

Interview Plus: Ekonom Maier: Hnojiva zdražují, nedostatek jídla nehrozí

23. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pekarová Adamová: Feriho kauzu bych dnes řešila jinak

Osobnost Plus: Pekarová Adamová: Feriho kauzu bych dnes řešila jinak

23. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zelenec je skromný nezmar. Snese slunce i polostín a má vzácný způsob rozmnožování

Hobby magazín: Zelenec je skromný nezmar. Snese slunce i polostín a má vzácný způsob rozmnožování

23. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Anna Prášilová Fialová: Nedokážu si vybrat jen jednu cestu. Ale netlačím na pilu

Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Anna Prášilová Fialová: Nedokážu si vybrat jen jednu cestu. Ale netlačím na pilu

23. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Pro a proti: Málo dětí? Jurečka mluví o hrdinství, demograf o informacích

Pro a proti: Málo dětí? Jurečka mluví o hrdinství, demograf o informacích

23. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Plány na výkup minoritářů ČEZ. Možný výpadek dodávek ropy z Německa. Ocenění BBC pro Schulmeistera

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Plány na výkup minoritářů ČEZ. Možný výpadek dodávek ropy z Německa. Ocenění BBC pro Schulmeistera

23. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Teodor Kováč z Prague Bike Festu: Dostat Big Air na Výstaviště v Holešovicích je skvělý pocit

Pražákům je hej: Teodor Kováč z Prague Bike Festu: Dostat Big Air na Výstaviště v Holešovicích je skvělý pocit

23. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Až dojde Asii ropa, vysaje ji z celého světa, varuje ekonom

Řečí peněz: Až dojde Asii ropa, vysaje ji z celého světa, varuje ekonom

23. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Mikrobioložka: Antibiotická rezistence je velký problém. Veřejnost nechápe, že jsme v krizi medicíny

Host Radiožurnálu: Mikrobioložka: Antibiotická rezistence je velký problém. Veřejnost nechápe, že jsme v krizi medicíny

23. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Les patří všem. Měli bychom se ale v něm umět chovat, dodává lesní správce

Host Dopoledního expresu: Les patří všem. Měli bychom se ale v něm umět chovat, dodává lesní správce

23. 4. 2026

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Holínky, vysílačka a tlukot srdce v trávě: Je čas na záchranu srnčat před senosečí

Radioporadna: Holínky, vysílačka a tlukot srdce v trávě: Je čas na záchranu srnčat před senosečí

23. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Dopolední host: Budějovická knihovna má 1,5 milionu svazků, k tomu jako první začala půjčovat e-knihy a audioknihy

Dopolední host: Budějovická knihovna má 1,5 milionu svazků, k tomu jako první začala půjčovat e-knihy a audioknihy

23. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Studovna: Když dlouho cvičím, ztrácím kontakt s realitou. Jak může vypadat studium hudby?

Studovna: Když dlouho cvičím, ztrácím kontakt s realitou. Jak může vypadat studium hudby?

23. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Vydra: Když jsem mohl jít do Sparty, tak jsem neváhal ani minutu. Duo Priske a Friis makalo skvěle

Desítka Pavla Horvátha: Vydra: Když jsem mohl jít do Sparty, tak jsem neváhal ani minutu. Duo Priske a Friis makalo skvěle

23. 4. 2026

54 min

Obrázek epizody Apatyka: Řekněte si o podporu hned na začátku léčby, radí onkologická ambasadorka Věra Zukalová

Apatyka: Řekněte si o podporu hned na začátku léčby, radí onkologická ambasadorka Věra Zukalová

23. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Marie April: Smrt sestry se propisuje do mé hudby, musíme změnit uvažování o vlastním těle

Vizitka: Hudebnice Marie April: Smrt sestry se propisuje do mé hudby, musíme změnit uvažování o vlastním těle

23. 4. 2026

41 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Výhody a nevýhody různých typů grilů. Údržba a rady, jak grilovat

Hobby magazín: Výhody a nevýhody různých typů grilů. Údržba a rady, jak grilovat

23. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Nezbedovi a jejich velká sbírka traktorů: svatební dar, filmový „hrdina“ a traktorbus

Středočeské příběhy: Nezbedovi a jejich velká sbírka traktorů: svatební dar, filmový „hrdina“ a traktorbus

23. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Military klub Ostřešany ukazuje lidem historii CO. Má k tomu i pozorovatelnu

Máme hosty: Military klub Ostřešany ukazuje lidem historii CO. Má k tomu i pozorovatelnu

23. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Od potrubí k námořním dodávkám. Evropa je závislá na nových trasách surovin

Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Od potrubí k námořním dodávkám. Evropa je závislá na nových trasách surovin

23. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tvůrce bitcoinu odhalen?

Vinohradská 12: Tvůrce bitcoinu odhalen?

23. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Hovory: Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

Hovory: Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

22. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Třináctiletá zpěvačka Viktoria Lavryshyn a zpěvačka a učitelka Eva Matějovská v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Třináctiletá zpěvačka Viktoria Lavryshyn a zpěvačka a učitelka Eva Matějovská v Klubu Rádia Junior

22. 4. 2026

40 min

Obrázek epizody Buchty: Není strašidlo jako strašidlo. Bezhlavý rytíř je hot a polednice jsou podceňované

Buchty: Není strašidlo jako strašidlo. Bezhlavý rytíř je hot a polednice jsou podceňované

22. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

22. 4. 2026

19 min